Connect with us

Administrație locală

Descopera tot ce nu stiai despre conuri rutiere!

Publicat

pe

conuri rutiere | Vesta

Le vezi la tot pasul, mai ales pe strazile cu benzi multiple si care sunt, de obicei, aglomerate – evident, este vorba despre conuri rutiere. Dupa cum bine stii, acestea vin cu beneficii destul de importante pentru participantii la trafic – in primul rand, ajuta la prevenirea accidentelor rutiere.

Mai apoi, aceste conuri ajuta si la delimitarea benzilor ori marcarea unor zone care trebuie evitate – in principal, din cauza gropilor sau lucrarilor stradale. Indiferent de situatie, orice sofer poate recunoaste portocaliul comun al acestora. Dar conurile rutiere au mai mult de zis – iata 5 aspecte interesante pe care probabil nu le stiai despre ele!

Ce se folosea inainte de inventarea acestor conuri rutiere?

Inainte de a realiza importanta vizibilitatii in trafic – si inainte ca traficul asa cum il stim astazi sa existe -, oamenii au considerat ca barierele de lemn erau destul de eficiente. Pe langa acestea, se mai construiau si trepiede, tot din lemn, pentru semnalizarea pericolului.

Evident, principalul dezavantaj era vizibilitatea extrem de scazuta a acestora.

Cate conuri exista in lume?

La momentul actual, in lume se folosesc, in mod activ, in jur de 140 de milioane de conuri rutiere. Pentru unii, acest numar poate parea mare. Totusi, in comparatie cu numarul de masini, conurile rutiere se afla in dezavantaj.

Mai exact, exista peste 1.4 miliarde de masini pe planeta – de 10 ori mai multe decat numarul de conuri.

Care a fost scopul primului con rutier inventat?

Primele conuri rutiere au fost inventate in anul 1940, de catre un pictor stradal. Acesta le-a inventat pentru a tine masinile departe de vopseaua proaspata. Trei ani mai tarziu, acesta si-a brevetat inventia, aducandu-i cateva caracteristici care sunt eficiente pana si in ziua de astazi.

De exemplu, acesta a creat conurile cat de vizibile cu putinta, deloc daunatoare pentru masini in caz de coliziune, cu posibilitate de stivuire pentru transport si depozitare usoare si care vor reveni in pozitie initiala dupa ce au fost lovite.

Cat de mult stau aceste conuri rutiere in trafic?

Desigur, aceste obiecte stau la nivelul carosabilului atat timp cat este nevoie – uneori chiar si cu lunile. Totusi, exista situatii cand pietonii sau alti soferi decid sa le imprumute. Drept rezultat, in jur de 1 milion de conuri sunt furate, in Statele Unite, in fiecare an. Desi aceasta problema este una globala, numarul de conuri furate in alte tari nu se compara cu cel din State.

Cine poate folosi si amplasa aceste conuri?

Multi oameni cred ca acestea pot fi amplasate doar de fortele de ordine, in caz de accident sau pentru a semnaliza anumite pericole la nivelul carosabilului. Acest lucru este doar partial adevarat.

Orice firma sau companie care realizeaza lucrari stradale, lucrari la nivelul retelei de canalizare, lucrari la stalpii de electricitate de pe carosabil si asa mai departe are dreptul de a cumpara si mai apoi amplasa aceste conuri.

Desigur, pe langa domeniul de activitate relevant, acestea au nevoie si de un permis de la anumite entitati publice locale care sa le permita amplasarea.

Concluzie

In cele din urma, tine minte ca si tu, ca sofer, ai dreptul (si obligatia) de a amplasa semnalizatoare rutiere – mai ales cand opresti pe autostrada in urma unei defectiuni si vrei sa te asiguri ca autovehiculul tau este vizibil.

Astfel de conuri rutiere si semnalizatoare, indiferent de scopul in care vor fi folosite, pot fi achizitionate de pe magazinul online Vesta – produse de calitate, la un pret avantajos.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Cum te pregatesti sa obtii fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti?

Publicat

pe

fisa medicala permis auto Bucuresti

Odata inceputa scoala de soferi, se da startul unei noi etape in viata fiecarui om. Apar noi responsabilitati, noi griji, noi costuri, dar si noi beneficii. Fie ca o faci din placere, fie ca o faci din motive profesionale, obtinerea carnetului de conducere reprezinta pentru oricine o adevarata provocare.

Din punct de vedere teoretic, trebuie sa cunosti legislatia si regulile de circulatie, trebuie sa stii semnificatia oricarui semn rutier, dar si cine cedeaza cui prioritatea. Din punct de vedere practic, vei fi nevoit sa simti atunci cand trebuie sa schimbi viteza, sa iti antrenezi rapiditatea reactiilor si sa nu incurci benzina cu motorina.

Bineinteles, acestea sunt doar cateva exemple. Cantitatea materialului de studiu pe care trebuie sa o parcurgi teoretic si pragmatic este mult mai mare. Iar pe langa toate acestea, mai ai nevoie de obtinerea unui act extrem de important: fisa medicala permis auto Bucuresti.

Ce trebuie sa faci?

In primul rand, intra pe site-ul https://www.fisamedicala.info/, deschide sectiunea „Fise si analize medicale”, iar apoi selecteaza optiunea „Fisa medicala permis auto”.

In al doilea rand, trebuie sa iti faci o programare la clinica Standard Med, autorizata pentru efectuarea tuturor examenelor medicale si paraclinice. Tot pe site-ul fisamedicala.info, la rubrica „Tarife si programari” vei gasi un formular de solicitare destinat programarilor. In cazul in care preferi o discutie telefonica in legatura cu vizita la clinica, poti apela unul dintre urmatoarele numere: 0722.435.435 sau 0314.053.950.

In al treilea rand, pentru a rezolva cat mai repede examinarea medicala, este indicat sa te prezinti la clinica aproximativ cu 15 minute inainte de ora programarii.

De regula, fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti se obtine in maximum o ora si jumatate de la completarea formularelor. Acelasi timp de asteptare este atat pentru obtinerea, cat si pentru reinnoirea permisului auto.

Ce acte sunt necesare?

Pentru a nu fi nevoit sa faci doua drumuri, atunci cand pleci spre clinica, NU uita sa iei de acasa urmatoarele acte:

 • Cartea de identitate / buletin.
 • Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto).
 • Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie.
 • Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet tip I).

Pentru orice alte nelamuriri, poti trimite un e-mail la adresa programari@fisamedicala.info.

Ce investigatii sunt necesare pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto?

In ziua examinarii conditiei fizice si psihice, vei fi supus urmatoarelor controale medicale:

 • Psihiatrie;
 • Medicina interna;
 • Ortopedie;
 • Neurologie;
 • Oftalmologie;
 • ORL

Dupa cum vezi, nu este foarte greu sa obtii fisa medicala permis auto Bucuresti daca alegi o clinica profesionista, asa cum este Standard Med.

Odata obtinut carnetul de conducere, vei putea fi un exemplu de buna conduita pentru ceilalti participanti la trafic! Nu uita sa conduci prudent si sa fii tu insuti soferul pe care vrei sa-l intalnesti pe strada!

Citeste in continuare

Administrație locală

Atu Tech: Incidența defecțiunilor la sistemele de supraveghere crește cu 30% pe timpul iernii. Cele mai multe defecțiuni sunt cauzate de instalări necorespunzătoare

Publicat

pe

Incidența defecțiunilor la sistemele de supraveghere crește cu aproximativ 30% pe timpul iernii. Temperaturile foarte scăzute, umezeala ridicată, condensul, precipitațiile și depunerile de gheață și zăpadă pe camerele de supraveghere și pe cablurile acestora și, mai ales, instalările necorespunzătoare sunt cele mai frecvente cauze pentru defectarea sistemelor de supraveghere video în sezonul rece, potrivit Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri.

Cel mai des întâlnite probleme apar la accesorii. Umezeala specifică sezonului rece poate oxida mufele de conexiune video sau de alimentare. O altă problemă specifică sezonului rece este condensul pe obiectivul camerei, care face ca imaginile redate să nu mai fie clare și care cauzează, în cele din urmă, deteriorarea camerelor. Folosirea surselor de alimentare necorespunzătoare și DVR-urile montate în încăperi cu temperaturi care scad sub 5 grade Celsius iarna reprezintă alte cauze care pot compromite integritatea sistemului de supraveghere video.

„De la alimentare, la mufele folosite și procesul de cablare, micile detalii fac diferența în performanța produsului și nu sunt puține cazurile în care am primit plângeri de la clienți despre calitatea unui produs, când, de fapt, acesta nu funcționa la parametri normali din cauză că nu a fost utilizată o sursă de alimentare corespunzătoare, sau cablul potrivit, sau pur și simplu nu s-au respectat recomandările de bază despre locul și modul în care ar trebui sa fie montate camerele”, spune Sorin Felea, director Atu Tech (a2t.ro).

În acest context, specialiștii Atu Tech (a2t.ro) au pregătit un ghid pentru întreținerea echipamentelor sistemelor de supraveghere video în sezonul rece.

Sfaturi utile:

 • Apelați întotdeauna la echipe de instalatori autorizați

Este foarte important ca specialiștii să se ocupe de partea de instalare și programare a unui sistem de supraveghere video. Instalarea echipamentelor trebuie făcută conform specificațiilor furnizate de producător. În caz contrar, nu doar că șansele ca echipamentele să se defecteze sunt mai mari, însă nu poate fi oferită nici garanția, în caz de defecțiuni.

 • Alegeți produse de calitate

Recomandarea specialiștilor este alegerea de camere de supraveghere de calitate, rezistente la intemperii și care să fie cotate cu un index de protecție de minim IP66. Acest tip de camere sunt închise ermetic în carcase metalice rezistente la intemperii, care protejează camerele împotriva vremii extreme.

 • Amplasați corespunzător componentele sistemului de supraveghere

Camerele de supraveghere să aibă un index de protecție mare și să fie amplasate corespunzător – sub streașina unui acoperiș, ferite de ploaie și ninsoare pe cât posibil. De asemenea, în unele situații, este util de luat în considerare construirea unei incinte dedicate pentru a limita expunerea la condițiile extreme.

DVR-ul trebuie montat numai în interior, iar temperatura minimă nu trebuie să scadă sub 5 grade Celsius. Aceeași recomandare se aplică și pentru sursa de alimentare a sistemului de supraveghere video.

 • Protejați cablurile camerelor de supraveghere

Cea mai bună modalitate de a proteja cablurile camerelor de supraveghere de expunerea la soare și de condițiile meteorologice din sezonul rece este utilizarea unui pat de cablu pentru interior sau a unor cabluri speciale de exterior.

 • Utilizați dozele pentru protecția tuturor conexiunilor

Accesoriile sunt cele care dau bătăi de cap cel mai des: este neapărat necesar ca izolarea mufelor să fie făcută corespunzător, iar conexiunile cablurilor (video și de alimentare) trebuie făcute într-o doză de legături, în așa fel încât apa/zăpada să nu pătrundă.

 • Faceți o lucrare de mentenanță a sistemului de supraveghere înainte de sezonul rece

Este recomandat ca înainte de sezonul rece să fie efectuată o lucrare de mentenanță care să urmărească dacă mufele sunt oxidate sau dacă conexiunile sunt în continuare funcționale, daca dozele se închid etanș si apa nu poate pătrunde înăuntru (datorită căldurii de pe timpul verii este posibil ca plasticul să devină casant sau să apară fisuri).

 • Luați în calcul o sursă alternativă de energie

Este recomandată reducerea dependenței de sursele de energie tradiționale, care pot să nu facă față cu ușurință în timpul lunilor de iarnă. Pot fi utilizate soluții de energie solară, spre exemplu, ca sursă de rezervă pentru a asigura funcționarea continuă.

Pentru a preveni sau a rezolva problemele care pot apărea în sezonul rece la sistemele de supraveghere video, specialiștii în sisteme de securitate Atu Tech (a2t.ro) oferă prin telefon consiliere și suport tehnic post-achiziție, iar atunci când e necesară prezența unei echipe în locație, pot pune la dispoziție rețeaua de instalatori parteneri care pot prelua astfel de lucrări. AtuTech dispune de o rețea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național, fiind compania cu una dintre cele mai mari rețele de instalatori din România. Fie că vorbim de instalare sau mentenanță, oricare din aceste servicii poate fi solicitat printr-o simplă completare a unui formular pe site-ul www.a2t.ro.

Citeste in continuare

Administrație locală

EXCLUSIV/ SUB CONDUCEREA LUI MOTOTOLEA CORNEL, IPJ GALAȚI A AJUNS UN FOCAR DE ILEGALITĂȚI ȘI ABUZURI

Publicat

pe

De

Din sursele publice am aflat că, Mototolea Cornel (actualul șef al IPJ Galați) este nepotul fostului șef al aceluiași inspectoat, Lefter Dănuț (alții zic că Lefter i-ar fii cumătru’), ceea ce demonstrează faptul că în M.A.I. și Poliție concursurile pentru ocuparea posturilor de „șef” sunt „de ochii lumii” întrucât „scaunul de șef se moștenește”.

Să vă mai spunem că Mototolea Cornel (dar și ceilalți doi candiați pentru ocuparea postului de șef al IPJ Galați: Dorin Colidiuc și Vasilescu Felician) au picat cu brio concursul pentru ocuparea postului de șef al IPJ Galați susținut de aceștia la finele lui 2016. Ulterior (din informațiile noastre), pentru a-și maximiza șansele de reușită la concursul din 2017 susținut de IGPR pentru ocuparea postului de șef IPJ Galați, Mototolea Cornel și-a eliminat „adversarii” prin niște dosare de cercetare (disciplinară și penală) fabricate de „mult-iubiții lui supuși” (cică, „polițiști” și ăia). Așadar, pentru „moștenirea tronului de mare-șef polițist”, se duc lupte crâncene între „mafioții cu epoleți” care conduc M.A.I.-ul și (prin) Poliția Română, Legea fiind o simplă facultate pentru acești indivizi.

Și, fiindcă suntem foarte interesați de conducerea IPJ Galați (dat fiind informațiile publice existente), am căutat și noi pe sitte-ul Poliției Române declarațiile de avere și de interese ale lui Mototolea și Miron. Însă nici până la această dată nu au fost publicate ceea ce ridică mari semne de întrebare cu privire la respectarea legii în această entitate a M.A.I.-ului de conducerea și funcționari ai acestui IPJ. Vă reamintim că, potrivit Legii nr.176/2010, termenul limită pentru publicarea declarațiilor de avere și de interese este de 15 iunie ale fiecărui an.

Doamna Carmen Dan, ministrul MAI și dl.Buda Ioan – actual șef IGPR, sunteți mândrii de specimenele care conduc IPJ Galați? Noi nu! Așa că, vă solicităm public să-i destituiți pe cei doi șefi (Mototolea și Miron) împreună cu funcționarii din subordine care au neglijat termenul limită 15 iunie pentru publicarea declarațiilor de avere și de interese ale angajaților M.A.I.-IPJ Galați!

(Vom reveni cu amănunte) Ec Adrian Radu

Nr. 9987345 din 10 iulie 2018

Către,

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE

Subscrisa, Ziarul Incisiv de Prahova, prin reprezentant legal Radu C.M. Adrian Ovidiu _____, in calitate de Director General al Ziarului Incisiv de Prahova,

În temeiul art. 6.1, 10 și 14 ale Convenției EDO coroborate cu art. 20, 21, 30, 31 și 51 Constituție formulăm următoarea

SESIZARE

Prin care, cu respect vă solicităm să cercetați, soluționați următoarele:

Potrivit art.4 alin.(2)[1] din legea nr.176/2010, până la data de 15 iunie 2018, instituțiile și autoritățile statului aveau obligația să afișeze pe sitte-urile proprii declarațiile de avere și de interese ale angajaților.

Arătăm în acest sens că Legea nr.176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative publicată în Monitorul Oficial nr. 621 din 2 septembrie 2010 prevede la art.6[2] ca fiecare instituție respectiv autoritate să desemneze persoane care să gestioneze respectarea completării și publicării pe sitte-urile proprii a declarațiilor de avere și de interese ale angajaților instituției/autorității (menționăm că I.P.J. Galați este o instituție/autoritate de sine stătătoare, care angajează/reduce personal (angajator) respectiv atrage fonduri și cheltuie bani de la bugetul de stat după bunul plac al șefilor din această entitate a Poliției Române).

 

Față de cele prezentate, vă rugăm să îi identificați pe funcționarii incompetenți din I.P.J. Galați și, împreună cu Mototolea Cornel (șeful I.P.J. Galați), să îi amendați în conformitate cu prevederile art.29[3] și 30[4] din Legea nr.176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative publicată în Monitorul Oficial nr.621 din 2 septembrie 2010 pentru nerespectarea termenului privind publicarea declarațiilor de avere și interese prevăzut de Legea nr.176/2010 (15 iunie 2018).

Totodată, vă rugăm să efectuați verificări amănunțite în rândurile personalului din I.P.J. Galați pentru o eventuală încălcare a prevederilor art.28[5] din Legea nr.176/2010 și, în cazul în care depistați încălcări ale Legii penale, să sesizați unitatea de Parchet competentă în vederea continuării verificărilor și înaintării instanței de judecată a dosarelor ce conțin verificările complete.

În susținere, atașăm video pertinente efectuate la data de 10 iulie 2018 orele 0210 și fotografie cu șeful IPJ Galați (Mototolea Cornel) și adjunctul acestuia (Miron Daniel).

Cu stimă,

Ec. Adrian Radu

Director General Incisiv de Prahova

[1] Articolul 4 (2) Persoanele prevăzute de prezenta lege au obligația să depună sau să actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese anual, cel mai târziu la data de 15 iunie. Declarațiile de avere se întocmesc după cum urmează: pentru anul fiscal anterior încheiat la 31 decembrie, în cazul veniturilor, respectiv situația la data declarării pentru celelalte capitole din declarație, potrivit anexei nr. 1. Persoanele suspendate din exercițiul funcției sau al demnității publice pentru o perioadă ce acoperă integral un an fiscal vor actualiza declarațiile în termen de 30 de zile de la data încetării suspendării.

[2] Articolul 6(1) Persoanele responsabile cu implementarea prevederilor referitoare la declarațiile de avere și declarațiile de interese îndeplinesc următoarele atribuții:a) primesc, înregistrează declarațiile de avere și declarațiile de interese și eliberează la depunere o dovadă de primire;b) la cerere, pun la dispoziția personalului formularele declarațiilor de avere și ale declarațiilor de interese;c) oferă consultanță pentru completarea corectă a rubricilor din declarații și pentru depunerea în termen a acestora;d) evidențiază declarațiile de avere și declarațiile de interese în registre speciale cu caracter public, denumite Registrul declarațiilor de avere și Registrul declarațiilor de interese, ale căror modele se stabilesc prin hotărâre a Guvernului, la propunerea Agenției;e) asigură afișarea și menținerea declarațiilor de avere și ale declarațiilor de interese, prevăzute în anexele nr. 1 și 2, pe pagina de internet a instituției, dacă aceasta există, sau la avizierul propriu, în termen de cel mult 30 de zile de la primire, prin anonimizarea adresei imobilelor declarate, cu excepția localității unde sunt situate, adresei instituției care administrează activele financiare, a codului numeric personal, precum și a semnăturii. Declarațiile de avere și declarațiile de interese se păstrează pe pagina de internet a instituției și a Agenției pe toată durata exercitării funcției sau mandatului și 3 ani după încetarea acestora și se arhivează potrivit legii;f) trimit Agenției, în vederea îndeplinirii atribuțiilor de evaluare, copii certificate ale declarațiilor de avere și ale declarațiilor de interese depuse și câte o copie certificată a registrelor speciale prevăzute la lit. d), în termen de cel mult 10 zile de la primirea acestora;g) întocmesc, după expirarea termenului de depunere, o listă cu persoanele care nu au depus declarațiile de avere și declarațiile de interese în acest termen și informează de îndată aceste persoane, solicitându-le un punct de vedere în termen de 10 zile lucrătoare;h) acordă consultanță referitor la conținutul și aplicarea prevederilor legale privind declararea și evaluarea averii, a conflictelor de interese și a incompatibilităților și întocmesc note de opinie în acest sens, la solicitarea persoanelor care au obligația depunerii declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese.(2) Lista definitivă cu persoanele care nu au depus în termen sau au depus cu întârziere declarațiile de avere și declarațiile de interese, însoțită de punctele de vedere primite, se transmite Agenției până la data de 1 august a aceluiași an.

[3] Articolul 29(1) Nedepunerea declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese în termenele prevăzute de prezenta lege, precum și nedeclararea, în declarația întocmită potrivit anexei nr. 1, a cuantumului veniturilor realizate, sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei. Agenția poate declanșa din oficiu procedura de evaluare.(2) Nerespectarea obligațiilor prevăzute la art. 6 de către persoanele responsabile cu implementarea prevederilor prezentei legi constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei. Aceeași sancțiune se aplică și conducătorului entității respective, dacă acesta nu îndeplinește obligațiile prevăzute de prezenta lege.(3) Neaplicarea sancțiunii disciplinare sau neconstatarea încetării funcției publice, după caz, atunci când actul de constatare a rămas definitiv, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei, dacă fapta nu constituie infracțiune.

[4] Articolul 30Constatarea și sancționarea contravențiilor prevăzute de prezenta lege se fac de către persoanele împuternicite din cadrul Agenției, conform prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările și completările ulterioare.

[5] Articolul 28Fapta persoanelor care, cu intenție, depun declarații de avere sau declarații de interese care nu corespund adevărului constituie infracțiunea de fals în declarații și se pedepsește potrivit Codului penal.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

ExclusivO zi inainte

Acolo e Tara lui Papura Voda si ordinele ministrului sunt facultative

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Exclusiv2 zile inainte

Un nou dosar penal privind traficul de influenta, coruptia si santajul zguduie din temelii “administrația la firul ierbii” a edilului Andrei Volosevici

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Exclusiv3 zile inainte

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Exclusiv5 zile inainte

Prim-ministrul României reactioneaza prin Corpul de control al prim-ministrului si sesizeaza MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Uncategorized5 zile inainte

Avantajele totemului digital pentru evenimente corporate

Un totem digital este un dispozitiv folosit pentru a furniza informatii turistice si/sau a promova spatii, servicii, produse sau evenimente. In...

ferestre termopan ferestre termopan
Social6 zile inainte

5 beneficii pentru ferestre termopan cu geam dublu

Gama de ferestre termopan si usile cu geam dublu se diferentiaza de restul datorita faptului ca sunt formate din doua...

Exclusiv6 zile inainte

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Exclusiv7 zile inainte

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Haine sport Haine sport
SocialO săptămână inainte

Haine sport pentru sezonul rece

Îți place la nebunie să faci sport, și mai ales, să faci sport în natură? Nu ştii ce haine sport...

Ferestre termopan Ferestre termopan
SocialO săptămână inainte

Ferestre termopan, piesa cheie în amenajarea băii

Ferestre termopan sunt o alegere inspirată pentru a fi montate în baie atât din punct de vedere al funcționalității, cât...

UncategorizedO săptămână inainte

Cum alegem cele mai potrivite perdele in bucatarie?

In bucatarie cu atat mai mult trebuie sa acordam o atentie speciala perdelelor si draperiilor, deoarece ne dorim in continuare sa...

ExclusivO săptămână inainte

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Motofierăstrău Motofierăstrău
SocialO săptămână inainte

Motofierăstrău electric sau pe benzină: pro şi contra

Alegerea unui motofierăstrău nu este întotdeauna un lucru uşor de făcut. Mai ales când există atât de multe modele pe...

Brasov Brasov
TurismO săptămână inainte

Ce sa vizitezi intr-o vacanta in Brasov

Daca inca nu ai vizitat Brasov, atunci trebuie sa iti faci o lista cu cele mai interesante locatii existente pe...

ExclusivO săptămână inainte

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

calorifer calorifer
SocialO săptămână inainte

9 paşi să aerisești corect un calorifer

A venit momentul acela din an în care pornim centrala termică din casă pentru asigurarea confortului termic. Nu de multe...

Știrile Săptămânii