Connect with us

Administrație locală

EXCLUSIV/ SUB CONDUCEREA LUI MOTOTOLEA CORNEL, IPJ GALAȚI A AJUNS UN FOCAR DE ILEGALITĂȚI ȘI ABUZURI

Publicat

pe

Din sursele publice am aflat că, Mototolea Cornel (actualul șef al IPJ Galați) este nepotul fostului șef al aceluiași inspectoat, Lefter Dănuț (alții zic că Lefter i-ar fii cumătru’), ceea ce demonstrează faptul că în M.A.I. și Poliție concursurile pentru ocuparea posturilor de „șef” sunt „de ochii lumii” întrucât „scaunul de șef se moștenește”.

Să vă mai spunem că Mototolea Cornel (dar și ceilalți doi candiați pentru ocuparea postului de șef al IPJ Galați: Dorin Colidiuc și Vasilescu Felician) au picat cu brio concursul pentru ocuparea postului de șef al IPJ Galați susținut de aceștia la finele lui 2016. Ulterior (din informațiile noastre), pentru a-și maximiza șansele de reușită la concursul din 2017 susținut de IGPR pentru ocuparea postului de șef IPJ Galați, Mototolea Cornel și-a eliminat „adversarii” prin niște dosare de cercetare (disciplinară și penală) fabricate de „mult-iubiții lui supuși” (cică, „polițiști” și ăia). Așadar, pentru „moștenirea tronului de mare-șef polițist”, se duc lupte crâncene între „mafioții cu epoleți” care conduc M.A.I.-ul și (prin) Poliția Română, Legea fiind o simplă facultate pentru acești indivizi.

Și, fiindcă suntem foarte interesați de conducerea IPJ Galați (dat fiind informațiile publice existente), am căutat și noi pe sitte-ul Poliției Române declarațiile de avere și de interese ale lui Mototolea și Miron. Însă nici până la această dată nu au fost publicate ceea ce ridică mari semne de întrebare cu privire la respectarea legii în această entitate a M.A.I.-ului de conducerea și funcționari ai acestui IPJ. Vă reamintim că, potrivit Legii nr.176/2010, termenul limită pentru publicarea declarațiilor de avere și de interese este de 15 iunie ale fiecărui an.

Doamna Carmen Dan, ministrul MAI și dl.Buda Ioan – actual șef IGPR, sunteți mândrii de specimenele care conduc IPJ Galați? Noi nu! Așa că, vă solicităm public să-i destituiți pe cei doi șefi (Mototolea și Miron) împreună cu funcționarii din subordine care au neglijat termenul limită 15 iunie pentru publicarea declarațiilor de avere și de interese ale angajaților M.A.I.-IPJ Galați!

(Vom reveni cu amănunte) Ec Adrian Radu

Nr. 9987345 din 10 iulie 2018

Către,

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE

Subscrisa, Ziarul Incisiv de Prahova, prin reprezentant legal Radu C.M. Adrian Ovidiu _____, in calitate de Director General al Ziarului Incisiv de Prahova,

În temeiul art. 6.1, 10 și 14 ale Convenției EDO coroborate cu art. 20, 21, 30, 31 și 51 Constituție formulăm următoarea

SESIZARE

Prin care, cu respect vă solicităm să cercetați, soluționați următoarele:

Potrivit art.4 alin.(2)[1] din legea nr.176/2010, până la data de 15 iunie 2018, instituțiile și autoritățile statului aveau obligația să afișeze pe sitte-urile proprii declarațiile de avere și de interese ale angajaților.

Arătăm în acest sens că Legea nr.176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative publicată în Monitorul Oficial nr. 621 din 2 septembrie 2010 prevede la art.6[2] ca fiecare instituție respectiv autoritate să desemneze persoane care să gestioneze respectarea completării și publicării pe sitte-urile proprii a declarațiilor de avere și de interese ale angajaților instituției/autorității (menționăm că I.P.J. Galați este o instituție/autoritate de sine stătătoare, care angajează/reduce personal (angajator) respectiv atrage fonduri și cheltuie bani de la bugetul de stat după bunul plac al șefilor din această entitate a Poliției Române).

 

Față de cele prezentate, vă rugăm să îi identificați pe funcționarii incompetenți din I.P.J. Galați și, împreună cu Mototolea Cornel (șeful I.P.J. Galați), să îi amendați în conformitate cu prevederile art.29[3] și 30[4] din Legea nr.176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative publicată în Monitorul Oficial nr.621 din 2 septembrie 2010 pentru nerespectarea termenului privind publicarea declarațiilor de avere și interese prevăzut de Legea nr.176/2010 (15 iunie 2018).

Totodată, vă rugăm să efectuați verificări amănunțite în rândurile personalului din I.P.J. Galați pentru o eventuală încălcare a prevederilor art.28[5] din Legea nr.176/2010 și, în cazul în care depistați încălcări ale Legii penale, să sesizați unitatea de Parchet competentă în vederea continuării verificărilor și înaintării instanței de judecată a dosarelor ce conțin verificările complete.

În susținere, atașăm video pertinente efectuate la data de 10 iulie 2018 orele 0210 și fotografie cu șeful IPJ Galați (Mototolea Cornel) și adjunctul acestuia (Miron Daniel).

Cu stimă,

Ec. Adrian Radu

Director General Incisiv de Prahova

[1] Articolul 4 (2) Persoanele prevăzute de prezenta lege au obligația să depună sau să actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese anual, cel mai târziu la data de 15 iunie. Declarațiile de avere se întocmesc după cum urmează: pentru anul fiscal anterior încheiat la 31 decembrie, în cazul veniturilor, respectiv situația la data declarării pentru celelalte capitole din declarație, potrivit anexei nr. 1. Persoanele suspendate din exercițiul funcției sau al demnității publice pentru o perioadă ce acoperă integral un an fiscal vor actualiza declarațiile în termen de 30 de zile de la data încetării suspendării.

[2] Articolul 6(1) Persoanele responsabile cu implementarea prevederilor referitoare la declarațiile de avere și declarațiile de interese îndeplinesc următoarele atribuții:a) primesc, înregistrează declarațiile de avere și declarațiile de interese și eliberează la depunere o dovadă de primire;b) la cerere, pun la dispoziția personalului formularele declarațiilor de avere și ale declarațiilor de interese;c) oferă consultanță pentru completarea corectă a rubricilor din declarații și pentru depunerea în termen a acestora;d) evidențiază declarațiile de avere și declarațiile de interese în registre speciale cu caracter public, denumite Registrul declarațiilor de avere și Registrul declarațiilor de interese, ale căror modele se stabilesc prin hotărâre a Guvernului, la propunerea Agenției;e) asigură afișarea și menținerea declarațiilor de avere și ale declarațiilor de interese, prevăzute în anexele nr. 1 și 2, pe pagina de internet a instituției, dacă aceasta există, sau la avizierul propriu, în termen de cel mult 30 de zile de la primire, prin anonimizarea adresei imobilelor declarate, cu excepția localității unde sunt situate, adresei instituției care administrează activele financiare, a codului numeric personal, precum și a semnăturii. Declarațiile de avere și declarațiile de interese se păstrează pe pagina de internet a instituției și a Agenției pe toată durata exercitării funcției sau mandatului și 3 ani după încetarea acestora și se arhivează potrivit legii;f) trimit Agenției, în vederea îndeplinirii atribuțiilor de evaluare, copii certificate ale declarațiilor de avere și ale declarațiilor de interese depuse și câte o copie certificată a registrelor speciale prevăzute la lit. d), în termen de cel mult 10 zile de la primirea acestora;g) întocmesc, după expirarea termenului de depunere, o listă cu persoanele care nu au depus declarațiile de avere și declarațiile de interese în acest termen și informează de îndată aceste persoane, solicitându-le un punct de vedere în termen de 10 zile lucrătoare;h) acordă consultanță referitor la conținutul și aplicarea prevederilor legale privind declararea și evaluarea averii, a conflictelor de interese și a incompatibilităților și întocmesc note de opinie în acest sens, la solicitarea persoanelor care au obligația depunerii declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese.(2) Lista definitivă cu persoanele care nu au depus în termen sau au depus cu întârziere declarațiile de avere și declarațiile de interese, însoțită de punctele de vedere primite, se transmite Agenției până la data de 1 august a aceluiași an.

[3] Articolul 29(1) Nedepunerea declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese în termenele prevăzute de prezenta lege, precum și nedeclararea, în declarația întocmită potrivit anexei nr. 1, a cuantumului veniturilor realizate, sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei. Agenția poate declanșa din oficiu procedura de evaluare.(2) Nerespectarea obligațiilor prevăzute la art. 6 de către persoanele responsabile cu implementarea prevederilor prezentei legi constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei. Aceeași sancțiune se aplică și conducătorului entității respective, dacă acesta nu îndeplinește obligațiile prevăzute de prezenta lege.(3) Neaplicarea sancțiunii disciplinare sau neconstatarea încetării funcției publice, după caz, atunci când actul de constatare a rămas definitiv, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei, dacă fapta nu constituie infracțiune.

[4] Articolul 30Constatarea și sancționarea contravențiilor prevăzute de prezenta lege se fac de către persoanele împuternicite din cadrul Agenției, conform prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările și completările ulterioare.

[5] Articolul 28Fapta persoanelor care, cu intenție, depun declarații de avere sau declarații de interese care nu corespund adevărului constituie infracțiunea de fals în declarații și se pedepsește potrivit Codului penal.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Vadrexim – Excelența în Anvelope și Jante pentru Vehiculul Tău

Publicat

pe

Atunci când vine vorba de siguranța și performanța vehiculului tău, alegerea anvelopelor și jantelor potrivite este crucială. Vadrexim, un magazin de anvelope și jante de top, își demonstrează angajamentul de a oferi produse de calitate superioară și servicii clienti excepționale. Cu o experiență îndelungată în domeniu, Vadrexim oferă o gamă variată de anvelope și jante, adaptată pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui șofer.

Primul pas în alegerea anvelopelor este să înțelegi nevoile specifice ale vehiculului tău. Fie că ai nevoie de anvelope pentru un SUV robust, un autoturism compact sau o mașină sport de înaltă performanță, Vadrexim oferă o varietate de opțiuni. De la anvelope de iarnă care asigură aderență maximă pe zăpadă și gheață, la anvelope de vară optimizate pentru drumuri uscate și temperaturi ridicate, până la anvelopele all-season care oferă un echilibru între caracteristicile celor două, Vadrexim are tot ce ai nevoie pentru a te asigura că vehiculul tău este echipat corespunzător pentru orice condiție de drum.

La fel de importantă este și alegerea jantelor. Jantele nu numai că adaugă un aspect estetic mașinii, dar sunt esențiale pentru performanța și siguranța vehiculului. Jantele din aliaj ușor sunt ideale pentru cei care doresc să îmbunătățească manevrabilitatea și eficiența combustibilului, în timp ce jantele din oțel sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. La Vadrexim, vei găsi o gamă largă de jante care se potrivesc cu stilul tău și cu specificațiile tehnice ale vehiculului tău.

Un cuvânt cheie în alegerea jantelor este „designul”. Aspectul jantelor poate schimba radical aspectul unui vehicul. De la designuri clasice și elegante, până la modele mai sportive și agresive, Vadrexim oferă o varietate de stiluri pentru a satisface gusturile fiecărui client.

Pe lângă produsele de înaltă calitate, Vadrexim pune un accent deosebit pe serviciile oferite clienților. Echipa Vadrexim este dedicată să ofere consultanță și asistență în alegerea anvelopelor și jantelor, asigurându-se că fiecare client face alegerea potrivită pentru nevoile sale.

Un articol din Automotive World evidențiază importanța alegerii unui magazin de anvelope și jante care oferă nu doar produse de calitate, ci și o experiență de cumpărare superioară. Vadrexim îndeplinește toate aceste cerințe, oferind o experiență completă de cumpărare, de la găsirea produsului potrivit până la servicii post-vânzare.

În concluzie, fie că ești în căutarea anvelopelor și jantelor perfecte pentru vehiculul tău sau ai nevoie de sfaturi profesionale, Vadrexim este destinația ideală. Cu o gamă largă de produse de calitate, expertiză profesională și un serviciu clienti excepțional, Vadrexim îți asigură că fiecare călătorie cu vehiculul tău este una sigură, confortabilă și în armonie cu stilul tău personal. Alege Vadrexim pentru nevoile tale auto și experimentează diferența pe care o poate face un partener de încredere.

Citeste in continuare

Administrație locală

Descopera tot ce nu stiai despre conuri rutiere!

Publicat

pe

conuri rutiere | Vesta

Le vezi la tot pasul, mai ales pe strazile cu benzi multiple si care sunt, de obicei, aglomerate – evident, este vorba despre conuri rutiere. Dupa cum bine stii, acestea vin cu beneficii destul de importante pentru participantii la trafic – in primul rand, ajuta la prevenirea accidentelor rutiere.

Mai apoi, aceste conuri ajuta si la delimitarea benzilor ori marcarea unor zone care trebuie evitate – in principal, din cauza gropilor sau lucrarilor stradale. Indiferent de situatie, orice sofer poate recunoaste portocaliul comun al acestora. Dar conurile rutiere au mai mult de zis – iata 5 aspecte interesante pe care probabil nu le stiai despre ele!

Ce se folosea inainte de inventarea acestor conuri rutiere?

Inainte de a realiza importanta vizibilitatii in trafic – si inainte ca traficul asa cum il stim astazi sa existe -, oamenii au considerat ca barierele de lemn erau destul de eficiente. Pe langa acestea, se mai construiau si trepiede, tot din lemn, pentru semnalizarea pericolului.

Evident, principalul dezavantaj era vizibilitatea extrem de scazuta a acestora.

Cate conuri exista in lume?

La momentul actual, in lume se folosesc, in mod activ, in jur de 140 de milioane de conuri rutiere. Pentru unii, acest numar poate parea mare. Totusi, in comparatie cu numarul de masini, conurile rutiere se afla in dezavantaj.

Mai exact, exista peste 1.4 miliarde de masini pe planeta – de 10 ori mai multe decat numarul de conuri.

Care a fost scopul primului con rutier inventat?

Primele conuri rutiere au fost inventate in anul 1940, de catre un pictor stradal. Acesta le-a inventat pentru a tine masinile departe de vopseaua proaspata. Trei ani mai tarziu, acesta si-a brevetat inventia, aducandu-i cateva caracteristici care sunt eficiente pana si in ziua de astazi.

De exemplu, acesta a creat conurile cat de vizibile cu putinta, deloc daunatoare pentru masini in caz de coliziune, cu posibilitate de stivuire pentru transport si depozitare usoare si care vor reveni in pozitie initiala dupa ce au fost lovite.

Cat de mult stau aceste conuri rutiere in trafic?

Desigur, aceste obiecte stau la nivelul carosabilului atat timp cat este nevoie – uneori chiar si cu lunile. Totusi, exista situatii cand pietonii sau alti soferi decid sa le imprumute. Drept rezultat, in jur de 1 milion de conuri sunt furate, in Statele Unite, in fiecare an. Desi aceasta problema este una globala, numarul de conuri furate in alte tari nu se compara cu cel din State.

Cine poate folosi si amplasa aceste conuri?

Multi oameni cred ca acestea pot fi amplasate doar de fortele de ordine, in caz de accident sau pentru a semnaliza anumite pericole la nivelul carosabilului. Acest lucru este doar partial adevarat.

Orice firma sau companie care realizeaza lucrari stradale, lucrari la nivelul retelei de canalizare, lucrari la stalpii de electricitate de pe carosabil si asa mai departe are dreptul de a cumpara si mai apoi amplasa aceste conuri.

Desigur, pe langa domeniul de activitate relevant, acestea au nevoie si de un permis de la anumite entitati publice locale care sa le permita amplasarea.

Concluzie

In cele din urma, tine minte ca si tu, ca sofer, ai dreptul (si obligatia) de a amplasa semnalizatoare rutiere – mai ales cand opresti pe autostrada in urma unei defectiuni si vrei sa te asiguri ca autovehiculul tau este vizibil.

Astfel de conuri rutiere si semnalizatoare, indiferent de scopul in care vor fi folosite, pot fi achizitionate de pe magazinul online Vesta – produse de calitate, la un pret avantajos.

Citeste in continuare

Administrație locală

Cum te pregatesti sa obtii fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti?

Publicat

pe

fisa medicala permis auto Bucuresti

Odata inceputa scoala de soferi, se da startul unei noi etape in viata fiecarui om. Apar noi responsabilitati, noi griji, noi costuri, dar si noi beneficii. Fie ca o faci din placere, fie ca o faci din motive profesionale, obtinerea carnetului de conducere reprezinta pentru oricine o adevarata provocare.

Din punct de vedere teoretic, trebuie sa cunosti legislatia si regulile de circulatie, trebuie sa stii semnificatia oricarui semn rutier, dar si cine cedeaza cui prioritatea. Din punct de vedere practic, vei fi nevoit sa simti atunci cand trebuie sa schimbi viteza, sa iti antrenezi rapiditatea reactiilor si sa nu incurci benzina cu motorina.

Bineinteles, acestea sunt doar cateva exemple. Cantitatea materialului de studiu pe care trebuie sa o parcurgi teoretic si pragmatic este mult mai mare. Iar pe langa toate acestea, mai ai nevoie de obtinerea unui act extrem de important: fisa medicala permis auto Bucuresti.

Ce trebuie sa faci?

In primul rand, intra pe site-ul https://www.fisamedicala.info/, deschide sectiunea „Fise si analize medicale”, iar apoi selecteaza optiunea „Fisa medicala permis auto”.

In al doilea rand, trebuie sa iti faci o programare la clinica Standard Med, autorizata pentru efectuarea tuturor examenelor medicale si paraclinice. Tot pe site-ul fisamedicala.info, la rubrica „Tarife si programari” vei gasi un formular de solicitare destinat programarilor. In cazul in care preferi o discutie telefonica in legatura cu vizita la clinica, poti apela unul dintre urmatoarele numere: 0722.435.435 sau 0314.053.950.

In al treilea rand, pentru a rezolva cat mai repede examinarea medicala, este indicat sa te prezinti la clinica aproximativ cu 15 minute inainte de ora programarii.

De regula, fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti se obtine in maximum o ora si jumatate de la completarea formularelor. Acelasi timp de asteptare este atat pentru obtinerea, cat si pentru reinnoirea permisului auto.

Ce acte sunt necesare?

Pentru a nu fi nevoit sa faci doua drumuri, atunci cand pleci spre clinica, NU uita sa iei de acasa urmatoarele acte:

  • Cartea de identitate / buletin.
  • Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto).
  • Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie.
  • Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet tip I).

Pentru orice alte nelamuriri, poti trimite un e-mail la adresa programari@fisamedicala.info.

Ce investigatii sunt necesare pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto?

In ziua examinarii conditiei fizice si psihice, vei fi supus urmatoarelor controale medicale:

  • Psihiatrie;
  • Medicina interna;
  • Ortopedie;
  • Neurologie;
  • Oftalmologie;
  • ORL

Dupa cum vezi, nu este foarte greu sa obtii fisa medicala permis auto Bucuresti daca alegi o clinica profesionista, asa cum este Standard Med.

Odata obtinut carnetul de conducere, vei putea fi un exemplu de buna conduita pentru ceilalti participanti la trafic! Nu uita sa conduci prudent si sa fii tu insuti soferul pe care vrei sa-l intalnesti pe strada!

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized5 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized6 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

parcare Henri Coanda parcare Henri Coanda
Uncategorized6 ore inainte

De ce sa alegi doar o parcare Henri Coanda cu shuttle inclus in pret

  Cand planifici o calatorie, fie ca e vorba de o vacanta, ca faci o deplasare in interes de serviciu,...

ExclusivO zi inainte

Dosarul „Tetra” fabricat de procurorul, pe atunci, Negulescu Mircea, zis „Portocală, zis „Zdreanță” și autointitulat „distrugătorul de destine” – Ziarul Incisiv de Prahova

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

EvenimentO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

UncategorizedO zi inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

EvenimentO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Exclusiv2 zile inainte

 INTOARCEREA “RABINULUI” – Ziarul Incisiv de Prahova

                                         ...

Uncategorized2 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment2 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized3 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Exclusiv3 zile inainte

copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie! – Ziarul Incisiv de Prahova

Statutul polițistului prin Legea 360/2002 și statutul cadrelor militare prevăzut în Legea 80/1995 fixează interdicții clare privind implicarea acestora în...

Exclusiv4 zile inainte

Amânarea acțiunii de protest anunțate în 25 martie 2024, de Ziua Poliției Române – pentru data de 9 mai 2024, de Ziua Europei – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Exclusiv6 zile inainte

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Exclusiv6 zile inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Exclusiv7 zile inainte

Au inceput protestele/Administrația Națională a Penitenciarelor se face că nu știe și se dă luată prin surprindere in fața Ministerului Justiției – Ziarul Incisiv de Prahova

Tentaculele WHITE TOWER continuă să uimească. Tupeul asa zisilor oameni de afaceri nu cunoaște limite, iar procurorii descoperă zilnic noi...

Știrile Săptămânii