Connect with us

Uncategorized

Imagini cu pisici, documente și emisii de CO2 – cum afectează stocarea datelor planeta?

Publicat

pe

unnamed

Adoptarea unui stil de viață prietenos cu mediul devine din ce în ce mai frecventă. Dar te-ai întrebat vreodată cât de dăunătoare poate fi stocarea datelor pentru mediu?

O catastrofă climatică este iminentă. Dacă nu luăm măsuri imediate pentru a reduce proactiv emisiile de substanțe chimice nocive, consecințele nepăsării noastre vor fi ireversibile. Deși trag semnale de alarmă, experții menționează adesea importanța economisirii energiei, dar nu vorbesc aproape niciodată despre stocarea datelor în cloud. Între timp, producerea energiei necesare pentru a permite camerelor de servere să stocheze datele noastre generează aproximativ 2% din amprenta totală de carbon. Deșeurile electronice reprezintă o altă preocupare semnificativă. Nu toate materialele folosite în producția echipamentelor electronice pot fi reciclate. În prezent, doar 20% dintre ele sunt reutilizabile, în timp ce restul de 80% sunt aruncate în gropi de gunoi, contaminând aerul și solul. Acest lucru este complet ineficient, mai ales atunci când există posibilitatea de restructurare a componentelor hardware.

În fiecare zi, trimitem date sub diferite forme – știri, imagini sau fișiere video – ale căror arhive sunt ulterior stocate pe servere dedicate. Nimeni nu se gândește la asta în mod normal, întrucât suporturile de date sunt la sute sau mii de kilometri distanță. Totuși, 1 TB de date stocate în cloud este echivalent cu emisia a 2 tone de dioxid de carbon în atmosferă. De unde provine acesta? De la producerea energiei necesare pentru funcționarea camerei de servere: furnizarea constantă de energie electrică, precum și menținerea temperaturii și a umidității potrivite. Utilizarea unuia dintre cele peste 8.000 de centre de date disponibile este convenabilă, dar există alternative la fel de satisfăcătoare care să răspundă nevoilor noastre și care să nu dăuneze mediului?

unnamed (1)

Răspunsul este da. Mai mult, schimbările pot fi făcute aproape imediat. Soluția este să faci rost de o unitate de stocare mică și portabilă, capabilă să stocheze sute de GB de date și pe care o poți păstra la îndemână. În cadrul procesului de dezvoltare a gamei de produse Memory, Samsung s-a axat pe securitate și viteză, precum și pe confortul utilizatorului.

O unitate de stocare externă are mai multe utilizări. Poate stoca fișiere de backup sau poate fi o extensie de memorie pentru hardware-ul pe care îl folosim zi de zi, indiferent de sistemul de operare preferat: modelele T7 sunt compatibile cu dispozitive Windows, Android și Mac. Sunt extrem de convenabile datorită dimensiunilor reduse, fiind asemănătoare cu niște carduri de credit mai groase. Astfel, le poți lua oricând cu tine și poți accesa fișierele fără să folosești vreun server. Un alt avantaj este viteza de transfer a datelor, întrucât înregistrarea durează doar câteva secunde. Capacitatea unităților de stocare Samsung poate fi adaptată nevoilor tale. Modelul T7 Touch este disponibil în versiuni de 500 GB, 1 TB și 2 TB, în timp ce T7 Shield poate oferi o capacitate de 1 TB, 2 TB sau 4 TB.

Ce măsuri pot fi luate privind datele nemobile de pe unitățile de stocare interne ale computerelor noastre? Atunci când parametrii memoriei interne nu mai corespund nevoilor tale, este posibil să te gîndești dacă e necesar să înlocuiești dispozitivul cu totul.Deși majoritatea persoanelor ar putea decide să cumpere un computer nou într-o astfel de situație, înlocuirea unui hard disk vechi este o metodă excelentă prin care să faci upgrade dispozitivului tău.

unnamed (2)

Producția dispozitivelor electronice este un factor major care contribuie la emisiile de gaze cu efect de seră. Numai producția în sine reprezintă 81% din amprenta de carbon din ciclul de viață al unui computer, iar utilizarea deșeurilor rezultate reprezintă aproximativ 1%. Astfel, dacă dispozitivul tău nu mai este eficient, ai putea lua în considerare înlocuirea componentelor (cum ar fi memoria) cu altele mai noi. SSD-urile de la Samsung sunt create atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru sarcinile solicitante. Cele mai recente modele pot stoca până la 4 TB de date, iar controlerele utilizate asigură o funcționare stabilă cu dispozitivele la care sunt conectate, în timp ce tehnologia folosită reprezintă o garanție a vitezei și a anilor lungi de utilizare. Mulțumită performanțelor unităților de stocare Samsung, înlocuirea memoriei poate fi o alegere mai bună și mai economică decât achiziționarea unui computer nou.

Ne așteaptă o provocare extrem de importantă: oprirea catastrofei ecologice. Este un obiectiv ce poate fi atins. Trebuie doar să facem mici schimbări în viețile noastre. Data viitoare când iei o decizie cu impact asupra mediului, alta decât schimbarea becurilor cu unele eficiente din punct de vedere energetic sau folosirea transportului public, îți recomandăm să reflectezi și asupra modului în care stochezi datele.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Publicat

pe

De

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat

 

ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează să exploreze descoperirile care duc la performanțe extreme. SSD-urile PCIe Gen5 sunt extrem de rapide, dar această performanță puternică generează un grad corespunzător de căldură. Pentru a spori stabilitatea și a prelungi durata de viață a produsului, precum și pentru a menține vitezele optime, soluțiile de răcire inovatoare sunt o necesitate pentru aceste SSD-uri de ultimă generație. În cadrul Computex 2023, compania va anunța lansarea unor soluții de răcire pentru SSD brevetate, care nu numai că vor depăși concurența, dar vor prelua și conducerea în ceea ce privește disiparea căldurii. SSD-ul Project NeonStorm Gen5 este primul din industrie care introduce un design de disipare a căldurii răcit cu lichid și ventilator pe un SSD M.2. Acesta utilizează lichid de răcire pentru a absorbi și apoi ventilatoare duble pentru a disipa căldura, creând un ecosistem de convecție perfect. SSD-ul LEGEND 970 Gen5 adoptă un radiator și un ventilator din aliaj de aluminiu cu două straturi pentru a crea o răcire activă cu aer și un strat de cristalizare a suprafeței pentru a îmbunătăți conductivitatea termică. SSD-ul extern SE920 USB4 are un microventilator încorporat pentru a evacua rapid căldura, care este activat prin extinderea carcasei retractabile. Se așteaptă ca cercetarea și dezvoltarea structurală și caracteristicile excelente de disipare a căldurii ale acestor modele să devină cel mai influent punct de referință pentru stocarea extremă pe piața de consum.

SSD Project NeonStorm – Răcire dublă pentru cea mai bună disipare a căldurii

Project NeonStorm oferă viteze de transfer de până la 14.000/12.000 MBps, necesitând un design cu sistem dublu, cu răcire cu lichid și cu aer. Atunci când aerul cald se ridică de pe SSD, trece mai întâi printr-un dispersor de căldură metalic pentru a mări suprafața de contact. După ce este condusă în rezervorul de lichid, energia termică este absorbită de un lichid de răcire cu capacitate termică ridicată și apoi se deplasează în radiatorul din aliaj de aluminiu. Radiatorul acționează ca un mediu între lichidul de răcire și ventilatoare. Atunci când ventilatoarele de la ambele capete ale SSD-ului NeonStorm sunt activate, căldura este eliminată prin convecția aerului cald și rece. În comparație cu aripioarele de disipare a căldurii de tip ventilator fără răcire cu lichid, sistemul inovator ADATA de „disipare a căldurii cu răcire dublă patentată” poate reduce temperaturile SSD-urilor cu încă 20%.

SSD LEGEND 970 – Suprafața cristalizată se răcește mai rapid

LEGEND 970 oferă performanțe de citire/scriere de până la 10.000/10.000 MBps. Este proiectat cu aripioare din aluminiu extrudat în două straturi pentru a crea o conductă de aer densă pentru a devia aerul cald și rece. Un microventilator încorporat aspiră fluxul de aer rece și expulzează aerul cald din părțile laterale ale radiatorului. În același timp, aripioarele din aliaj de aluminiu ale modelului LEGEND 970 sunt acoperite cu o suprafață cristalizată, mărind suprafața totală de contact și maximizând eficiența disipării căldurii. Acest design unic de „disipare activă patentată a căldurii” reduce semnificativ temperaturile controlerului cu 10% în comparație cu radiatoarele fără ventilator, asigurând stabilitatea SSD-ului și funcționarea de înaltă performanță pe termen lung.

SSD extern SE920 – Răcire active premiată

SE920 utilizează interfața de transmisie USB4 de ultimă generație cu o viteză de citire/scriere de 3.800/3.200 MBps, iar sistemul de disipare a căldurii este echipat cu un microventilator încorporat. Prin simpla împingere a carcasei se extinde șasiul pentru a descărca rapid căldura. Atunci când carcasa extensibilă este retrasă, volumul este redus, facilitând astfel depozitarea. Atunci când aceasta este extinsă, convecția este întărită, disipând eficient căldura, rămânând în același timp ușoară și portabilă. Acest design ingenios de „răcire activă patentată” reduce semnificativ temperaturile cu 10% în comparație cu produsele fără ventilator cu aceleași specificații și a câștigat premiile Red Dot Design, Japan GOOD Design și Taiwan Excellence în ultimii 2 ani.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să urmăriți videoclipul produsului: https://youtu.be/0S0tyVmWHSs

Citeste in continuare

Uncategorized

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Publicat

pe

De

DCIM100MEDIADJI_0613.JPG

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii  inovative in ingineria instalatiilor desfasurat in parteneriat cu Facultatea de Instalatii din cadrul Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi. Cercetarea si inovarea in tehnologiile industriale sunt esentiale pentru evolutia in acord cu tendintele actuale si viitoare, cu sanse reale de crea noi locuri de munca la nivel regional si national, justificand investitiile alocate pentru a aduce la standarde de excelenta educatia specializata din Romania. Loial acestor obiective, Consultech Industrial Supplies aloca anual fonduri centrelor universitare, intr-un program pe termen lung gandit pentru a crea valoare din cercetare si inovare si pentru a accelera transformarea ecologica si digitala a industriei si a mediului inconjurator, contribuind astfel la consolidarea rezilientei si a rolului sau fundamental de motor economic national.

Investitiile cu cel mai mare impact isi au radacinele in valorile entitatilor care doresc sa sprijine progresele in domenii fundamentale, cum ar fi educatia, dezvoltarea sociala, energia regenerabila, sustenabilitatea sau protectia mediului. Din aceasta serie, probabil ca educatia este cea mai rentabila directie de dezvoltare, fiind cel mai concret mod de a paria pe viitor. Educatia aduce schimbari profunde si de durata in viata comunitatilor, fiind benefica pentru indivizi si pentru natiuni deopotriva. Prin urmare, investitia in educatie nu este doar alegerea corecta, ci este si pariul cel mai inteligent, in urma caruia beneficiile sunt mari, concrete si perfect cuantificabile economic. In mod particular in cazul educatiei tehnologice, sectorul privat trebuie sa se implice in procesul de invatamant, pentru a-si asigura un flux constant de absolventi competenti, expertii pe care ne vom baza pentru a inventa lumea de maine”, spune Cristian Papaianopol, director general al companiei Consultech Industrial Supplies, pe care o dezvolta pe nisa echipamentelor industriale si municipale incepand cu anul 2014. Cu o indelungata experienta in domeniul instalatiilor industriale, Consultech Industrial Supplies intelege necesitatea sustinerii invatamantului teoretic pentru formarea viitorilor specialisti, atat de necesari in plan local si national.

Consultech Univ GhAsachi Sustinere2023

Criteriile care au stat la baza acordarii premiului oferit de Consultech au fost gandite cu atentie pentru a incuraja si a recunoaste ideile inovatoare si practic aplicabile ale studentilor nostri. Scopul acestei initiative este de a sustine studentii in demersul lor de a-si transforma ideile in realitate, promovandu-le astfel increderea in propria cercetare si capacitatea de inovare. Acest premiu ofera o recunoastere a muncii lor si un impuls pentru a-si continua cercetarile si a-si implementa ideile propuse in cadrul lucrarilor de absolvire.

Un exemplu concret este premiul acordat studentilor Cosman Gabriel si Enaru Iulian, ale caror idei au fost recunoscute ca avand un potential urias de a aduce schimbari pozitive in domeniu. Acestia au realizat o lucrare despre analiza sistemelor de iluminat de siguranta si dimensionarea sistemelor fotovoltaice.„, a spus Sef de Lucrari Dr. Ing. Florin Emilian Turcanu de la Facultatea de Constructii si Instalatii, din cadrul Universitatii Tehnice Gh. Asachi din Iasi.

Consultech Univ GhAsachi_Premii2023

Consultech Industrial Supplies sustine invatamantul superior tehnic din Romania, contribuind la formarea specialistilor din domeniul instalatiilor industriale si municipale din domeniul apei si protectiei mediului in centre universitare de elita, capabile sa dezvolte si sa inoveze, pentru a ridica permanent calitatea si relevanta actului educational. Interesul pentru domeniul industrial si municipal, in special pentru sfera solutiilor de transfer de caldura, de separare mecanica si de tratare a apei de proces, stau la baza unui program de sustinere care include, printre altele, contributii anuale avand ca beneficiari centre universitare din mai multe orase din tara, cum ar fi Bucuresti, Brasov, Iasi sau Timisoara.

Dr. Ing.  Florin Emilian Turcanu a mai mentionat:”Colaborarea dintre Consultech Industrial Supplies si Universitatea Tehnica Gh. Asachi evolueaza, marcand inceputul unei noi etape. Beneficiile acestei colaborari sunt numeroase si diverse. Absolventii nostri beneficiaza nu doar de echipamentele avansate pe care Consultech le ofera laboratoarelor noastre, ceea ce le permite sa isi imbunatateasca abilitatile si competentele tehnice, ci si de recunoasterea directa a muncii si rezultatelor lor prin premiile acordate. Acesta este un semn clar al aprecierii si recunoasterii valorii si importantei muncii pe care o desfasoara in cadrul studiilor lor.”

Consultech Univ GhAsachi_Premii2023_Lucrari

In cadrul  parteneriatului strategic cu Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi, compania a dotat laboratorul Facultatii de Instalatii cu echipamente tehnice performante, in masura sa completeze formarea teoretica a studentilor cu abilitati practice, potrivit standardelor academice internationale. Universitatea a primit un turn de racire marca EWK – brand lider pe piata de profil -, si un schimbator de caldura, echipamente ce pot forma o instalatie reala optima pentru experimentare si, totodata, poate deveni un excelent punct de pornire pentru inovare.

Citeste in continuare

Uncategorized

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Publicat

pe

De

Dan Vidrascu_1

  • Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba română, arată rezultatele primului studiu de piață dedicat cărților digitale realizat de Voxa.
  • Dan Vidrașcu, CEO al Voxa: ”Cei mai mulți utilizatori din diaspora care ascultă cărți în limba română locuiesc în Marea Britanie, Germania și Franța. În general, sunt persoane care au un nivel ridicat de educație și care nu doresc ca ei sau copiii lor să piardă contactul cu limba română”.

București, 30 mai 2023: Peste 50.000 de români care locuiesc în străinătate sunt ascultători activi de audiobookuri în limba română, arată rezultatele studiului ”Piața de carte digitală din România”, prima cercetare de piață dedicată audiobookurilor și e-bookurilor din România, realizată de platforma de audiobookuri și e-bookuri în limba română Voxa. Aceștia reprezintă 20% din totalul celor peste 240.000 de utilizatori ai Voxa, iar numărul românilor din diaspora crește în fiecare lună.

”Cei mai mulți utilizatori Voxa din diaspora care ascultă cărți în limba română locuiesc în Marea Britanie, în Germania și în Franța. În general, sunt persoane care au un nivel ridicat de educație și care nu doresc ca ei sau copiii lor să piardă contactul cu limba română. Piața de carte digitală din România este pe urmele piețelor dezvoltate la nivel internațional. În statele europene, audiobookurile și e-bookurile reprezintă până la 15% din piața de carte, cu ponderi mai ridicate în statele nordice, în timp ce în Japonia ponderea digitalului este de 38%.”, a declarat Dan Vidrașcu, CEO al Voxa, prima platformă de audiobook-uri și ebook-uri în limba română.

În România există în prezent peste 240.000 de utilizatori ai platformei de audiobookuri în limba română Voxa, iar numărul acestora va ajunge la peste 370.000 de utilizatori recurenți până la final de an.. Dacă la finalul anului 2022 piața de carte digitală reprezenta sub 1% din totalul pieței de carte din România (estimată la circa 100 de milioane de euro), până în 2027 aceasta va ajunge la 10% din totalul pieței de carte, potrivit estimărilor lui Dan Vidrașcu.

Cei mai mulți utilizatori ai Voxa din diaspora  – peste 12.000  – locuiesc în Marea Britanie, urmați de cei din Germania (peste 10.000) și din Franța (peste 5.000). Aceștia consumă preponderent audiobook-uri în limba română și preferă categoriile ”dezvoltare personală”, ”literatură” și ”cărți pentru copii”.

”Audiobookurile în limba română formează o piață nouă în România, unde momentan activează puțini jucători locali și sunt tot mai populare în rândul comunităților de români din alte țări. Multe edituri din România au început deja să investească masiv în crearea de conținut de tip audiobook, pentru că și-au dat seama că pasionații de lectură caută acest tip de format și nu vor să rateze intrarea pe această nișă de piață”, a mai spus Dan Vidrașcu.

„Viața ca un râu”, cartea scrisă de Shelley Read și care a fost considerată unul dintre cele mai bune debuturi din ultimii ani, narată pe Voxa de actrița Daniela Nane, se află pe primul loc în topul celor mai ascultate cărți de pe Voxa în ultima lună. „Gândește ca un călugăr” de Jay Shetty, ”Epoca Viciului” de Deepti Kapoor, ”Fata în rochie vărgată” de Ellie Midwood și ”Charles, Camilla și Diana. Dragoste și tragedie în Casa de Windsor”, de Jean des Cars completează topul celor mai ascultate cărți de pe Voxa din ultima lună.

În ceea ce privește preferințele utilizatorilor din diaspora, acestea arată că în Marea Britanie pe primul loc în topul preferințelor din ultima lună se află titlul „Viața ca un râu”, de Shelley Read, pe când în Germania “Gândește ca un călugăr”, de Jay Shetty. În Italia și Franța, cel mai ascultat titlu a fost “Epoca Viciului”, de Deepti Kapoor, iar În Spania “Malnata”, de Beatrice Salvioni. În Republica Moldova, preferințele sunt similare cu cele din România, pe primele locuri în topul preferințelor aflându-se “Viața ca un râu”, de Shelley Read, “Gândește ca un călugăr”, de Jay Shetty și “Epoca Viciului”, de Deepti Kapoor. Voxa a lansat în luna martie a acestui an prima ediție a raportului ”Piața de carte digitală din România”, care analizează evoluția pieței de audiobookuri și e-bookuri din România din ultimul an. Studiul a fost realizat în perioada ianuarie-martie 2023 și cuprinde o analiză cantitativă (pe baza statisticilor Voxa) și o analiză calitativă (interviuri cu utilizatorii Voxa, cu reprezentanți ai editurilor și cu reprezentanți ai angajatorilor care oferă audiobookuri ca beneficiu pentru angajați).

Anul 2022 a marcat primul an de activitate al segmentului de audiobookuri în limba română de pe piața de carte din România.  Voxa, prima platformă de audiobookuri și ebook-uri în limba română, a încheiat primul an de activitate cu venituri din abonamente în valoare de circa 4 milioane de lei.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

ExclusivO zi inainte

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Uncategorized2 zile inainte

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat   ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează...

Uncategorized2 zile inainte

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

Uncategorized2 zile inainte

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba...

Exclusiv2 zile inainte

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Social3 zile inainte

Rochia, o piesa vestimentara atemporala

Ai fost fascinata inca din copilarie de marile prezentari de moda ale designerilor de peste hotare? Rasfoind revistele sau urmarind...

Exclusiv3 zile inainte

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusiv4 zile inainte

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusiv6 zile inainte

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

plan de călătorie plan de călătorie
Turism6 zile inainte

Ghidul călătorului: cum să îți faci un plan de călătorie perfect?

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a experimenta lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a crea amintiri...

Exclusiv7 zile inainte

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

ușile de exterior ușile de exterior
SocialO săptămână inainte

Termopanul: Soluție sigură și eficientă pentru ușile de exterior

Ușile de exterior joacă un rol cheie în ceea ce privește protejarea locuinței. Acestea sunt expuse în mod constant la...

ExclusivO săptămână inainte

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici – Ziarul Incisiv de Prahova

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

CulturăO săptămână inainte

Descopera magia fotografiei cu Lights and Tales

Esti in căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă povestea ta de dragoste sub forma unei viziuni unice? Lights...

UncategorizedO săptămână inainte

B2B Academy oferă un nou tip de serviciu în industria de marketing: Fractional AI CMO

București, 23 May 2023 – B2B Academy, divizia de coaching a NNC Services, anunță lansarea serviciului său Fractional AI CMO. Cu...

EvenimentO săptămână inainte

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare Cu cine...

Știrile Săptămânii