Connect with us

Social

Tot ce trebuie să știi despre boiler cu acumulare

Publicat

pe

boiler cu acumulare

Boiler cu acumulare este încă un produs extrem de răspândit menit să asigure producția de apă caldă în locuințe. Ușor de instalat, se adaptează cu ușurință consumului tău de apă zilnic. Electric, solar sau cuplat la o pompă de căldură, tu ești cel care are sarcina dificilă de a alege modelul care va răspunde cel mai bine nevoilor tale, dar și bugetului.

Cum funcționează un boiler cu acumulare?

Cunoscut și sub denumirea de balon de apă caldă, boilerul cu acumulare reprezintă cea mai simplă modalitate de a obține apă caldă.  Acesta este dotat cu o cuvă mare protejată de coroziune, cu o rezistență electrică și cu un termostat. Apa caldă este stocată în partea superioară. Atunci când apa caldă este utilizată, apa rece ajunge în partea de jos pentru a reînnoi conținutul automat.

Apa este încălzită datorită unei rezistențe electrice, unui arzător, unor senzori solari sau unei pompe de căldură în funcție de dispozitivul instalat în locuință. În cazul unui boiler electric este posibilă adăugarea unui contactor între acesta și tabloul electric pentru a declanșa punerea în funcțiune a a boilerului atunci când tarifele sunt mai avantajoase.

Care sunt avantajele și dezavantajele unui boiler cu acumulare

Pe lângă faptul că este ușor și rapid de instalat, boilerul cu acumulare se adaptează fără probleme configurației locuinței tale deoarece se declină în versiunea verticală sau orizontală. Dacă optezi pentru un model care funcționează pe bază de electricitate, poți reduce consumul energetic instalând un conector. Un boiler cu acumulare permite în egală măsură stocarea unei cantități importante de apă caldă fără să existe problema unei variații de temperatură.

Un boiler cu acumulare este complet silențios. Cu toate acestea, trebuie să știi că, pentru a beneficia de apă caldă trebuie să aștepți aproximativ 6 ore și că, un astfel de boiler are un consum mult mai ridicat decât decât un model care funcționează pe bază de energie solară sau cu o pompă de căldură.

Cum alegi un boiler cu acumulare?

Simplu de instalat, confortabil pentru consumul de apă al întregi familii și programabil pentru a putea face economii, boilerul cu acumulare a fost adpotat de un număr mare de locuințe în ultimii ani. Pentru a profita din plin de toate caracteristicile oferite de boilerul cu acumulare, este important să alegi cel mai adaptat model situației locuinței tale și în funcție de membrii familiei.

Evident, nevoile de apă caldă din locuință vor determina capacitatea cuvei boilerului. Aceste nevoi sunt determinate de numărul de persoane care locuiesc în acea casă:

  • O persoană – 30-50 de litri;
  • Două persoane – 65-100 de litri;
  • 3 persoane – 150 de litri;
  • 4 persoane – 200 de litri;
  • 5 persoane, 5 persoane plus – 300 de litri;

Formatul boilerului este în egală măsură important. Majoritatea modelelor de boilere cu acumulare de pe piață sunt în format vertical. Cu toate acestea, există și modele orizontale.

Rezistența. Rezistența care va încălzi apa se prezintă în două forme:

  • Scufundată în contact cu apa – complet scufundată, acest tip de rezistență este extrem de eficientă în materie de încălzire însă este destul de vulnerabilă în contact cu calcarul. De evitat dacă apa de la robinet este dură;
  • Rezistență de steatită – nu intră în contact direct cu apa, un lucru care ne ajută să evităm problemele cu calcarul;

Termostatul. Termostatul are sarcina de a opri rezistența în momentul în care apa este încălzită. Este de două feluri:

  • Mecanic: acest tip de termostat emite un click atunci când este pus în funcțiune sau când rezistența se oprește;
  • Mai precis, termostatul electronic nu se derglează odată cu tercerea timpului. În schimb, poate suferi defecțiuni tehnice.

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Ghid pentru Cumpărături Inteligente cu cupoane de reducere

Publicat

pe

Maximizați economiile potrivind cupoanele cu reducerile, combinând promoțiile și folosind zilele cu cupoane duble. Stivați strategic cupoanele în ordinea corectă, verificând politicile magazinului pentru opțiunile de stivuire. Înscrieți-vă în programele de recompense cashback pentru a câștiga bani la achizițiile eligibile, aliniindu-vă cu preferințele dvs. de cumpărături. Dezvoltați obiceiuri de cumpărături inteligente creând un buget, făcând liste, comparând prețurile, cumpărând en-gros produse aflate la reducere și alăturându-vă programelor de loialitate. Descoperiți mai multe modalități de a vă îmbunătăți experiența de cumpărături explorând ghidul complet.

Înțelegerea tipurilor de cupoane

Pentru a maximiza economiile tale, este esențial să înțelegi diferitele tipuri de cupoane disponibile pentru a lua decizii informate atunci când faci cumpărături. Cupoanele vin în diferite forme, fiecare oferind beneficii unice. Cupoanele de producător sunt emise de producătorul produsului și pot fi de obicei folosite în orice magazin care vinde produsul respectiv. Cupoanele de magazin sunt specifice unui anumit retailer și deseori pot fi folosite împreună cu cupoanele de producător pentru economii suplimentare.

Un alt tip comun este cel al cupoanelor digitale, care sunt găsite online și descărcate direct pe cardul tău de fidelitate la magazin. Aceste cupoane sunt convenabile deoarece elimină necesitatea de a tăia cupoane din hârtie. În plus, cupoanele mobile devin din ce în ce mai populare, oferind reduceri prin intermediul aplicațiilor sau mesajelor text.

În plus, s-ar putea să întâlnești cupoane Catalina, care sunt tipărite la casă în timpul cumpărăturilor și pot fi folosite la următoarea ta achiziție. Înțelegerea diferențelor între aceste tipuri de cupoane te va ajuta să-ți faci strategii și să-ți maximizezi economiile eficient. Știind ce cupoane să folosești în diferite situații, poți profita la maxim de experiența ta de cumpărături.

Maximizarea economiilor cu cupoane

Valorificați la maxim economiile oferite de cupoane prin implementarea unor tactici de cumpărături strategice. Începeți prin potrivirea cupoanelor cu reducerile pentru a maximiza discounturile. Căutați oportunități de combinare a promoțiilor magazinului cu cupoanele de producător pentru economii și mai mari. Fiți atenți la zilele cu cupoane duble sau la promoțiile speciale care vă permit să folosiți mai multe cupoane pentru un singur produs.

O altă modalitate de a maximiza economiile cu cupoane este să le folosiți pentru produse deja reduse. În acest fel, puteți combina reducerile și obține cel mai bun raport calitate-preț. Nu uitați să verificați detaliile cupoanelor pentru eventuale restricții sau date de expirare. Fiind organizați și planificând călătoriile de cumpărături în jurul cupoanelor, vă puteți maximiza economiile.

Nu uitați să fiți flexibili cu mărcile și produsele pentru a profita de cele mai bune oferte. Uneori, încercarea unei mărci sau produse noi poate duce la economii semnificative cu cuponul potrivit. Fiind proactivi și strategici în utilizarea cupoanelor, puteți întinde bugetul mai departe și obține mai multă valoare din fiecare călătorie de cumpărături.

Stivuirea strategică a cupoanelor

Pentru a amplifica economiile obținute cu cupoanele semnificativ, ia în considerare combinarea mai multor cupoane pe același produs strategic. Combinarea cupoanelor implică folosirea a mai mult de un cupon pentru același produs pentru a maximiza reducerile. Începe prin a verifica dacă magazinul permite combinarea cupoanelor, deoarece politicile pot varia. Caută cupoane de producător, cupoane de magazin și cupoane digitale care pot fi combinate. Verifică detaliile fiecărui cupon pentru orice restricții sau limitări.

Atunci când combini cupoanele, aplică-le în ordinea corectă pentru a maximiza economiile. De obicei, cuponul de magazin este aplicat primul, urmat de cuponul de producător. Această secvență te poate ajuta să economisești mai mult la achiziție. Ține evidența datelor de expirare pentru a te asigura că toate cupoanele sunt valabile atunci când intenționezi să le folosești.

Nu uita să-ți calculezi economiile pentru a te asigura că combinarea cupoanelor merită. Uneori, folosirea unui singur cupon de valoare mare poate oferi mai multe economii decât combinarea mai multor cupoane mai mici. Experimentează cu diferite combinații de cupoane pentru a găsi cea mai eficientă abordare pentru nevoile tale de cumpărături.

Programe de recompense cashback

Ia în considerare înscrierea în programele de recompensare cashback oferite de comercianți pentru a câștiga bani înapoi la achizițiile tale. Aceste programe îți permit să primești un procent din suma cheltuită la achizițiile eligibile returnată sub formă de bani. Pentru a profita la maximum de recompensările cashback, înscrie-te în programe care se potrivesc cu obiceiurile tale de cumpărături. Unii comercianți oferă cashback pentru anumite produse sau categorii, în timp ce alții oferă o rată fixă de cashback pentru toate achizițiile. Asigură-te că citești termenii și condițiile fiecărui program pentru a înțelege cum este calculat cashback-ul și când poți să te aștepți să-l primești.

Atunci când folosești programele de recompensare cashback, este esențial să-ți urmărești câștigurile în mod regulat. Unele programe pot avea un prag minim care trebuie atins înainte de a-ți putea retrage recompensele. În plus, ia în considerare combinarea recompenselor cashback cu cupoane sau reduceri pentru a-ți maximiza economiile. Prin profitarea de aceste programe, poți transforma achizițiile tale de zi cu zi într-un mod de a câștiga bani înapoi fără efort.

Obiceiuri de cumpărături inteligente

Dezvoltarea obiceiurilor de cumpărături inteligente implică să fii atent la achizițiile tale și să cauți cele mai bune oferte disponibile. Începe prin a-ți crea un buget și să te ții de el. Acest lucru te va ajuta să eviți cheltuielile excesive și cumpărările impulsivie. Fă o listă înainte de a merge la magazin pentru a rămâne concentrat pe ceea ce ai nevoie. Compară prețurile între diferiți comercianți sau magazine online pentru a te asigura că obții cea mai bună valoare pentru banii tăi. Caută cupoane de reducere, discounturi sau oferte cashback pentru a maximiza economiile tale.

Un alt obicei de cumpărături inteligent este să cumperi en-gros atunci când produsele sunt la reducere, în special bunuri neperisabile. Acest lucru te poate ajuta să economisești bani pe termen lung. În plus, ia în considerare să te alături programelor de fidelitate sau să te înscrii la newslettere pentru a primi reduceri și promoții exclusive. Profită de politicile de potrivire a prețurilor dacă un magazin le oferă pentru a te asigura că plătești cel mai mic preț posibil. În cele din urmă, amintește-ți să-ți revizuiești achizițiile în mod regulat pentru a identifica eventualele cheltuieli inutile sau zone în care poți reduce. Prin implementarea acestor obiceiuri de cumpărături inteligente, poți obține cel mai mult din banii tăi și te poți bucura de mai multă valoare din achizițiile tale.

Concluzie

Acum că ai învățat cum să transformi cupoanele în bani, poți să-ți folosești abilitățile de cumpărături inteligente la un alt nivel. Prin înțelegerea diferitelor tipuri de cupoane, maximizând economiile, empilând strategic cupoanele și folosind programele de recompense cashback, poți să profiți la maxim de fiecare călătorie de cumpărături. Nu uita să practici obiceiurile de cumpărături inteligente și să vezi cum economiile tale cresc. Cumpărături plăcute și economii fructuoase!

Citeste in continuare

Social

De ce este acesta de departe (si de aproape) cel mai util model de dulap metalic?

Publicat

pe

dulap metalic

Modelele de dulap metalic sunt componente esentiale in organizarea si securitatea diverselor tipuri de obiecte intr-o varietate de medii, de la birouri si laboratoare pana la depozite industriale si institutii medicale. In acest articol, vom explora importanta acestor dulapuri si ne vom concentra pe un model specific, 61003908, care se evidentiaza ca fiind extrem de util si eficient in diverse contexte.

Utilitatea acestor dulapuri

Mobilierul de tip dulap metalic viamond.ro este esential in organizarea si gestionarea eficienta a spatiului. Indiferent de domeniul in care sunt utilizate, acestea ofera beneficii semnificative in ceea ce priveste securitatea si accesibilitatea obiectelor stocate. Fie ca este vorba despre substante periculoase intr-un laborator, medicamente intr-o farmacie sau clinica, scule si unelte intr-un atelier sau documente importante intr-un birou, diversele tipuri de dulap metalic sunt indispensabile pentru mentinerea ordinii si securitatii.

Descrierea modelului 61003908

Usi culisante din sticla

Unul dintre aspectele distincte ale modelului 61003908 este reprezentat de utilizarea usilor culisante din sticla. Aceste usi nu numai ca sunt placute din punct de vedere estetic, dar ofera si o vizibilitate maxima asupra continutului interior. Acest lucru faciliteaza gasirea rapida a obiectelor si permite utilizatorilor sa vada imediat ce se afla in interiorul dulapului, fara a fi nevoie sa deschida complet usile.

dulap metalic

dulap metalic

Dimensiuni ideale

Dulapul are dimensiuni ideale, masurand 150x60x200 cm. Aceasta dimensiune il face potrivit pentru o gama larga de spatii, fara a fi prea voluminos sau prea restrans. Este suficient de spatios pentru a stoca o varietate de obiecte, dar nu ocupa prea mult loc in incapere!

Rafturi cu o mare capacitate de incarcare

Modelul 61003908 este echipat cu 8 rafturi, fiecare avand o capacitate de incarcare de pana la 65 kg. Aceasta capacitate ridicata permite stocarea eficienta a obiectelor de diverse dimensiuni si greutati, fara a compromite integritatea dulapului.

Sistem de inchidere pentru securitate sporita

Dulapul este dotat cu un sistem de inchidere cu cilindru, furnizand 2 chei pentru acces securizat. Aceasta caracteristica ofera proprietarilor si utilizatorilor un control complet asupra accesului la continutul dulapului, asigurand confidentialitatea si securitatea obiectelor stocate in interior.

Certificari si garantie

Modelul 61003908 este certificat si este acoperit de o garantie extinsa de 24 de luni. Acest lucru ofera clientilor incredere in calitatea si fiabilitatea produsului, stiind ca este sustinut de standarde ridicate si de o perioada extinsa de acoperire in cazul unor eventuale defectiuni sau probleme.

De ce este remarcabil acest model?

Modelul 61003908 se remarca prin combinarea unor caracteristici cheie care il fac deosebit de util si eficient. De la usile culisante din sticla, care ofera o vizibilitate maxima si un acces rapid, pana la dimensiunile ideale si sistemul de inchidere sigur, acest dulap metalic isi merita cu siguranta reputatia ca fiind unul dintre cele mai utile modele disponibile pe piata!

In concluzie, modelul 61003908 de dulap metalic se distinge prin caracteristicile sale inovatoare si functionale, care il fac indispensabil intr-o varietate de medii si aplicatii. Cu o atentie deosebita la detalii si o constructie solida, acest model ofera un echilibru perfect intre utilitate si estetica, satisfacand pana si cele mai exigente nevoi de stocare si organizare.

Citeste in continuare

Social

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Publicat

pe

De

ginecologie Vâlcea

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea sănătății intime este crucială pe tot parcursul vieții, iar legătura de încredere dintre medic și pacient este esențială pentru o colaborare eficientă.

Un cabinet ginecologic Vâlcea la care poți apela cu încredere este clinica condusă de distinsul dr. Boris Krastev, cu un renume puternic pe această ramură a medicinei. Având o experiență vastă în domeniul ginecologiei, cu aproape 25 ani în domeniu,  dr. Boris Krastev este recunoscut în comunitatea medicală pentru abordarea sa empatică și competența sa excepțională.

Cu un parcurs impresionant, dr. Boris Krastev și-a început cariera în sistemul medical încă din 1999 pe ramura obstetrică – ginecologie, la Spitalul de Urgență nr. 1 la Craiova, până în anul 2004. Ulterior, parcursul profesional a fost continuat la Spitalul Municipal Drăgășani din 2005, iar din 2017 este activ la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, în Secția I Obstetrică – Ginecologie. Abilitățile și experiența sa sunt susținute de multiple studii și diplome în domeniul ginecologiei, consolidându-și astfel reputația ca un medic de încredere și competent. În prezent, deține un cabinet ginecologic Vâlcea și unul în Drăgășani.

În cadrul clinicii private, pacientele beneficiază de o gamă variată de servicii, toate atingând cele mai înalte cote de profesionalism. În clinica de obstetrică – ginecologie, în cabinet ginecologic Drăgăşani și Vâlcea, dr. Boris Krastev vă oferă următoarele servicii: colposcopie cu biopsie țintită, ecografie abdominală și transvaginală de sarcină și ginecologică, histeroscopie, examen citologic Babeș – Papanicolau în mediu lichid – determinări ADN HPV, dar și tratarea displaziilor cervicale (leziunile precanceroase) prin cauterizări, ERAD și conizații. De asemenea,  dr. Boris Krastev oferă consiliere cuplurilor infertile (RUA – reproducere uman asistată), punându-și experiența la dispoziția acestora pentru a găsi cele mai bune soluții. Competențele lui se extind și în domeniul chirurgiei oncologice genito-mamare, unde deține atestat la nivel național.

Dr. Boris Krastev, manifestând aceeași pasiune și devotament pentru îngrijirea femeilor, și-a extins sfera de expertiză și în domeniul ecografiilor mamare avansate, inclusiv cu tehnici precum sonoelastografia și biopsiile ecoghidate de sân. Aceste proceduri sunt esențiale în prevenirea și diagnosticarea precoce a cancerului de sân, demonstrând angajamentul său constant față de sănătatea femeilor.

Gama de servicii pe care le oferă în cabinetele de ginecologie și obstetrică din Râmnicu Vâlcea și Drăgășani sunt efectuate în locații sigure, curate, permanent sterilizate, ce răspund tuturor exigențelor din domeniu și conțin aparatură modernă. În cazul serviciilor ce implică ecografia, dr. Boris Krastev utilizează ecograf de ultimă generație.

NOU: În cadrul clinicii, veți găsi servicii de înaltă calitate în GASTROENTEROLOGIE, HEMATOLOGIE și PSIHIATRIE, alături de o varietate generoasă de analize de laborator. Dr. Boris Krastev, un medic cu experiență și expertiză remarcabilă, colaborează strâns cu alți profesioniști din aceleași domenii, garantând astfel abordări interdisciplinare și personalizate pentru fiecare pacient. În plus, spectrul de servicii al clinicii este într-o continuă expansiune, evidențiindu-se printr-o atenție deosebită acordată inovației și excelenței în îngrijirea pacienților.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv18 ore inainte

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023! – Ziarul Incisiv de Prahova

Astfel, acesta s-a prezentat tot cu ifose de smecher și a facut avansuri sexuale la mai multi participanti, motiv pentru care...

Exclusiv2 zile inainte

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga – Ziarul Incisiv de Prahova

Astfel, acesta s-a prezentat tot cu ifose de smecher și a facut avansuri sexuale la mai multi participanti, motiv pentru care...

Uncategorized3 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Exclusiv3 zile inainte

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Exclusiv4 zile inainte

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Exclusiv5 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Exclusiv5 zile inainte

Unele  perle sunt generate la mari adancimi, in cazul de fata „in putul gandirii”/Viceprimarul Mihai Savu – fost Presedinte PSD Comarnic -raspunde presiunilor la care este supus – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

Exclusiv6 zile inainte

WHITE TOWER (XXVIV)/Realitățile scandalului WHITE TOWER scoate la iveala infioratoarea mafie de la IPJ Prahova/SE SPARGE BUBA?/Politisti corupti utilizati pentru protejarea „TEPARILOR” – Ziarul Incisiv de Prahova

Conform legislației interne în vigoare polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii,...

Uncategorized7 zile inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

SocialO săptămână inainte

Ghid pentru Cumpărături Inteligente cu cupoane de reducere

Maximizați economiile potrivind cupoanele cu reducerile, combinând promoțiile și folosind zilele cu cupoane duble. Stivați strategic cupoanele în ordinea corectă,...

ExclusivO săptămână inainte

Ce ciolaceli mai face Doloiu/Curtea de Apel Ploiesti nu a tinut cont de autoritatea lucrului judecat de cea mai inalta instanta de judecata din Romania, Inalta Curte de Casatie si Justitie – ICJJ, instanta superiora ierarhic CA Ploiesti – Ziarul Incisiv de Prahova

Revenim cu noi informatii, ce ne-au parvenit la redactie, despre vrajelile lui Doloiu Gheorghe in piata imobiliara buzoiana, uzand de...

ExclusivO săptămână inainte

FOTO /WHITE TOWER (XXVIII)/Cătălin STAVRI îl denunță pe Mihai LUPU, deși nevasta și mama sa primiseră apartamente- șpagă!

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulante, iar surse judiciare...

ExclusivO săptămână inainte

DEBANDADĂ TOTALA LA PENITENCIARUL PLOIESTI DIN PRAHOVA!/Spectacolul continua la pușcăria din urbea lui Caragiale. – Ziarul Incisiv de Prahova

Revenim cu noi informatii, ce ne-au parvenit la redactie, despre vrajelile lui Doloiu Gheorghe in piata imobiliara buzoiana, uzand de...

dulap metalic dulap metalic
SocialO săptămână inainte

De ce este acesta de departe (si de aproape) cel mai util model de dulap metalic?

Modelele de dulap metalic sunt componente esentiale in organizarea si securitatea diverselor tipuri de obiecte intr-o varietate de medii, de...

UncategorizedO săptămână inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

UncategorizedO săptămână inainte

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Experiență de vizionare pe un ecran...

Știrile Săptămânii