Connect with us

Afaceri

Cum să zugrăvesști o cameră: 10 pași pentru a picta pereții ca un zugrav profesionist

Publicat

pe

A învăța cum să zugrăvești o cameră în mod corespunzător este esențial atât pentru cei începători cu bricolaj, pentru noii proprietari, cât și pentru experții veterani în îmbunătățirea locuinței. La urma urmei, este destul de nedureroasă, relativ ieftină și, dacă ceva nu merge groaznic de rău, este ușor de reparat. Dar înainte de a lua rola și de a începe cu primul strat de lavabil, este esențial să ai un plan de atac. Așa că am cerut o mână de experți cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să începeți. Citiți mai departe pentru a afla cum să vopsiți o cameră și vedeți pas cu pas ce va trebui să faceți pentru a vă asigura că proiectul dvs. este un succes.

 

 1. Planificați-vă abordarea

Începeți prin a vă gândi cum doriți să arate proiectul finit și amintiți-vă că nu vă limitați la patru pereți sau o cameră întreagă în aceeași culoare. Luați în considerare pictarea unui perete de accent într-o nuanță îndrăzneață sau evidențierea mulurilor într-o nuanță sau finisaj contrastant. Și nu uitați să priviți în sus și să vedeți dacă tavanul ar putea folosi și o reîmprospătare.

 1. Alege-ți culoarea

Răsfoirea prin punți de ventilatoare și așchii de vopsea poate fi copleșitoare. Începeți prin a afla caracteristicile generale ale culorii: Vrei o nuanță caldă sau rece? Neutru sau saturat? Dacă aveți mobilier sau artă existentă, veți dori, de asemenea, să luați în considerare modul în care nuanța le va completa. Odată ce vă dați o idee despre ceea ce căutați, alegeți câteva nuanțe și obțineți mostre – o mulțime de mărci direct către consumatori, vă vor trimite mostre adezive pe care le puteți testa pe perete pentru o mai bună înțelegere de umbră (și vă va scuti de o călătorie la magazin). Testează culorile pentru a vedea cum arată în cameră în diferite momente ale zilei.

Multe companii de vopsele au, de asemenea, instrumente pe site-urile lor web care vă vor permite să încărcați o fotografie a spațiului dvs. și să previzualizați diferite culori pe pereți. Dar culorile pot arăta diferit în condițiile lumii reale, așa că va trebui totuși să le încerci în spațiul dumneavoastră.

 1. Alegeți-vă instrumentele și materialele

Fiecare proiect este unic și este posibil să aveți nevoie de instrumente diferite în funcție de vopseaua pe care o alegeți și de starea pereților dvs., dar există câteva elemente obligatorii:

 1. vopsea
 2. amorsă
 3. trafalet
 4. băț de prelungire pentru rolele de vopsea
 5. cârpe
 6. pensule
 7. tava de vopsea
 8. hârtie abrazivă
 9. bandă de pictor
 10. ruletă
 11. cuțit pentru chit

4. Stabiliți de câtă vopsea lavabilă veți avea nevoie

Indiferent dacă pictezi o cameră de toaletă sau exteriorul casei tale, trebuie să calculezi necesarul de vopsea lavabilă pentru pereți:

 1. Măsoară lungimea, lățimea și înălțimea camerei. Folosește o ruletă și notează într-un carnețel fiecare dintre aceste dimensiuni (în metri).
 2. Află perimetrul camerei:
 • camera este sub forma de pătrat, atunci Perimetrul = 4 x Lungime
 • camera este sub forma de dreptunghi, atunci Perimetrul = 2 x (Lungime x lățime)
 • dacă încăperea nu are forma unui dreptunghi sau pătrat, măsoara toate laturile camerei și adună-le;
 1. Calculează suprafața totală a pereților. Înmulțește perimetrul cu înălțimea camerei și vei obtine suprafața totală a pereților în metri pătrați.
 • P x h = suprafața totală a pereților (m²)
 1. Calculează aria ușilor și ferestrelor.
 • Aria ferestrei (m²) = Lungime x lățime
 • Aria ușii (m²) = Lungime x lățime
 1. Află suprafata finală de zugravit. Scade din suprafața totală a pereților, aria ușilor și a ferestrelor.
 • Suprafața totală – Aria ferestrei – Aria usii = Suprafața finală de zugravit

Simulare:

Să presupunem că rezultatul final pe care l-ai obținut, suprafața finală de zugrăvit este de 62 m². Va trebui apoi să vezi indicatiile producătorului de pe cutia de vopsea. Pe langa cantitate, presupunem 9 litri, ți se specifică și consumul, ca de exemplu 300 ml/m² (pentru doua straturi).  Ce ai de facut mai departe:

 • identifica consumul în litri pentru un metru patrat, 300 : 1000 = 0,3 l/m² (consumul pentru doua straturi);
 • calculeaza de cati litri ai nevoie pentru a acoperi 62 m²:

1 m²………………………..0,3 l

62 m² ………………………….X l

X = (62 x 0,3) : 1 = 18.6 l

 • calculează de câte găleti ai nevoie pentru a vopsi suprafata ta finala de zugravit, de 62 m²:

18.6 : 9 = 2.06 > rezulta ca vei avea nevoie de 2 galeti a cate 9 l pentru proiectul tau de zugravit, insa trebuie sa tii cont si de un surplus de necesar;

Nota: Producatorul specifică pe ambalajul produsului consumul pe m², dar și pentru câte straturi, unul, două, trei. Dacă este consumul pentru un singur strat, atunci rezultatul final, pentru a afla de câte găleți ai nevoie, îl vei înmulți cu 2.În exemplul de mai sus nu a fost cazul, consumul specificat de producător era pentru două straturi.

Atenție!

Este foarte important să ai o rezervă de cantitate, un surplus de vopsea lavabilă, deoarece sunt mai multi factori care vor determina un consum mai mare decât cel specificat de producator pe ambalajul cutiei. Altfel spus, există șanse foarte mari ca testele de laborator ale producatorului să difere de condițiile propriu-zise din apartamentul tău, lucru datorat unor factori precum:

 • gradul de absorbție al pereților (este mai mare dacă sunt proaspăt gletuiți);
 • tipul de amorsă folosită(se recomandă să folosești de la același producător cu al vopselei lavabile);
 • timpul alocat pentru uscarea amorsei (este important să nu se scurteze durata de așteptare);
 • modul în care s-a facut diluarea vopselei (este necesar să se respecte procentajul);
 • calitatea uneltelor de lucru (trafalet, pensulă);
 • temperatura din încapere (temperaturile scăzute, gradul de umezeală nu permit o uscare corespunzatoare a suprafeței de lucru);
 • aerisirea corespunzătoare a spațiului de lucru;
 • aplicarea unui strat de vopsea deschisă peste o culoare închisă (necesită mai multa vopsea);

Recomandare:

Acorda atenție procesului de achiziție al vopselei lavabile, citind cu atenție informațiile tehnice. Pe lângă faptul că unele sunt vopsele de interior, altele de exterior, vopseaua lavabila poate avea si diferite proprietati, ca de exemplu vopsea antimucegai (impiedica formarea sporilor de mucegai) sau vopsea antibacteriana (pentru un mediu sanatos).

De asemenea, nu te grabi sa compari pretul, fara a verifica inainte gradul de acoperire (cati litri/m², cate straturi sunt necesare) sau rezistenta in timp.

 

Plănuiți să văruiți un perete gri cărbune? Probabil că veți avea nevoie de vopsea suplimentară atunci când treceți de la întuneric la lumină. La celălalt capăt al spectrului, o bază de culoare profundă tinde să necesite mai multe straturi de vopsea decât o culoare mai deschisă, spune Carolyn Noble, manager de marketing și design color la Pratt & Lambert. Ea recomandă aplicarea unui grund cu tentă gri pe suprafață înainte de a vă vopsi pereții într-o culoare saturată pentru a reduce numărul de aplicații. Când vine vorba de finalizare, poate ați auzit că, cu cât este mai lucioasă, cu atât este mai mare rata de acoperire, dar nu este o diferență suficientă pentru a schimba numărul de galoane pe care trebuie să-i cumpărați, spune Minchew.

Dacă pictați o suprafață foarte texturată, mai degrabă decât una netedă, cumpărați puțin în plus, spune Julianne Simcox, manager asociat de brand Pratt & Lambert. Dulapurile cu lucrări complicate de morărie necesită, de asemenea, mai multă vopsea; Minchew sugerează să cumpărați cu aproximativ 10% mai mult decât sa calculat.

 1. Pregătiți pereții și camera

Nu vrei să strici canapeaua ta preferată sau moștenirea pe care ți-a dat-o bunica, așa că golește camera de toată mobila. Dacă nu aveți suficient spațiu pentru a muta tot ce aveți, împingeți totul în centrul camerei. Acoperiți piesele cu o cârpă sau cu o folie ușoară de plastic și faceți același lucru cu podeaua, precum și cu orice dulapuri sau blaturi care ar putea fi în pericol de stropire în exces. „Nu sări peste cârpa – vopseaua se va stropi, promitem”, spun antreprenorii din New Jersey – și veri – John Colaneri și Anthony Carrino , vedetele serialelor HGTV Cousins ​​Undercover și Kitchen Cousins , precum și The Build Up  și Grand Design pe Ellen DeGeneres’s Ellentube.

Luați o rolă de bandă pentru pictori – verii recomandă FrogTape – și aplicați-o ferm pe marginile colțurilor camerei, pe mulurile de bază și ale coroanei și pe carcasele ușilor și ferestrelor, folosind un cuțit de chit pentru a sigila dacă este necesar. „Obținerea unei etanșări bune, astfel încât vopseaua să nu ajungă sub bandă este totul, în plus, se va desprinde după ce totul este uscat”, spun Colaneri și Carrino. Dacă îndrăznești (sau ai mâna fermă a unui artist), poți sări peste înregistrare. Îndepărtați întrerupătorul de lumină și capacele prizei și aplicați bandă de vopsit pentru a proteja prizele și întrerupătoarele de picături de vopsea. Înainte de a începe, asigurați-vă că știți cum să reparați gips-carton , astfel încât să puteți curăța orice spărturi din pereți.

 1. Amestecați vopseaua

Utilizați un bețișor de vopsea din lemn pentru a amesteca vopseaua și amestecați din nou des pe parcursul proiectului. Vopseaua care nu este amestecată constant poate duce la separarea ingredientelor și veți risca să compromiteți adevărata culoare pe care o doriți. Dacă utilizați mai mult de o galeată de vopsea, combinați vopselelel într-o găleată mare în cazul în care există o ușoară variație de culoare.

 1. Alege-ți tehnicile de pictură

Vopseaua este amestecată și rola este gata, dar asigurați-vă că planificați o strategie înainte de a începe. Lucrați din partea de sus a camerei în jos, începând cu tavanele. Planifică un perete focal îndrăzneț? Pictați mai întâi pereții de culoare deschisă alăturați. „Nu-ți face griji dacă primești vopsea pe ceea ce va fi peretele tău de accent – ​​vopseaua întunecată va acoperi orice vopsea mai deschisă a găsit drumul acolo. După ce peretele mai deschis se usucă, îndepărtează marginea, astfel încât culoarea închisă să nu se scurgă pe noua vopsea”, ne sfătuiesc specialiștii Colaneri și Carrino. Dacă acoperiți pereții întunecați cu o nuanță mai strălucitoare, planificați trei straturi: grund, plus două straturi din noua culoare pentru a vă asigura că nimic nu se vede.

Începeți cu câte un perete pe rând. Luați o pensulă și „decupați” – pictați de-a lungul mulării și colțurilor de sus în jos – în timp ce partenerul dvs. de pictură folosește o rolă pentru a acoperi întinderea principală a peretelui, rămânând departe de acele puncte mai precise. Când aplicați vopsea cu rola, utilizați mișcări lungi într-un model W pentru o acoperire amplă (și pentru a evita acele urme deranjante ale rolei). Odată ce peretele este uscat la atingere, este gata pentru un al doilea strat.

Dacă vopsiți garnitura, îndepărtați banda pictorului și așteptați ca pereții să se usuce înainte de a aplica bandă pe pereți. Începeți cu ornamentul cel mai apropiat de tavan, treceți la ramele ușilor și fe

 1. Nu uitați de aerisire(ventilație)

A privi vopseaua uscată nu este distractiv. Asigurați-vă că spațiul dvs. este bine ventilat pe tot parcursul proiectului, deschizând ferestrele și folosind ventilatoare. „Menținerea încăperii calde și un ventilator care sufla cu siguranță ajută la accelerarea procesului de uscare”, spun verii. „Dacă este o zi umedă, va dura mult mai mult pentru ca vopseaua să se usuce.”

 1. Curățați

Ai zugrăvit mai multe încăperi, însă nu este timpul să te relaxezi. Îndepărtați toată banda de pictor și folosiți cârpe pentru picături, asigurându-vă că orice scurgere sau stropire sunt șterse înainte de a se usca. Pentru vopselele lavabile pe bază de latex și apă, curățați periile cu apă cu săpun. Puteți folosi o perie de pictor pentru a curăța și a remodela perii.

 1. Acordă-ți suficient timp

Timpul pe care îl va dura proiectul tău depinde de dimensiunea camerei tale, de modul în care îl zugravești și de nivelul tău de calificare. De exemplu, folosirea unei nuanțe întunecate pe pereți și zugrăvirea tavanului și a ornamentelor va dura mai mult decât a vopsi pereții într-o culoare neutră. În timp ce unele spații pot fi realizate în câteva ore, altele pot dura câteva zile. Asigurați-vă că bugetați mai mult timp decât credeți că va avea nevoie de lucrare și nu uitați să luați în considerare pregătirea și curățarea.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ai un service auto? Iata de ce ar trebui sa colaborezi cu o agentie de web design!

Publicat

pe

agentie de web design

Site-urile web sunt locul in care afacerile isi prezinta oferta de produse si servicii. Daca ai un service auto si nu ai site web, descopera cinci beneficii pe care afacerea ta le poate avea atunci cand colaborezi cu o agentie de web design!

Site-ul web poate atrage mai multi clienti

Unul din cele mai importante avantaje pe care le obtii colaborand cu o agentie de web design pentru site-ul afacerii tale este ca poti atrage mai multi clienti, deoarece tot mai multi oameni isi iau informatiile si recomandarile de pe internet.

De exemplu, daca cineva cauta „atelier auto” nu te va gasi daca nu ai un site web. In schimb, poate gasi unul dintre concurentii tai care a apelat deja la servicii de realizare site web.

Un design site web bun imbunatateste brandingul vizual

Colaborand cu o agentie de web design iti poti imbunatati brandingul vizual, mai exact siglele, fonturile, culorile, adica identitatea si aspectul vizual ale afacerii tale.

Profesionistii unei firme de web design au cunostintele necesare pentru a face ca afacerea ta sa arate profesional si atractiv in mediul online.

Acest lucru ajuta foarte mult in retinerea clientilor, deoarece capata incredere in afacerea ta.

Un site web imbunatateste vanzarile

Activitatea atelierului tau de reparatii automobile se bazeaza pe oamenii care vin cu masinile pentru a le repara. Totusi, un alt flux de venituri pe care il poti valorifica foarte usor colaborand cu o agentie de web design este vanzarea de piese.

Daca vinzi piese prin site-ul web, clientii pot accesa magazinul in orice moment al zilei. Nici macar nu trebuie sa platesti taxele de livrare daca nu vrei, deoarece poti opta doar ca ridicarea pieselor sa aiba loc la service.

Poti avea si o oferta speciala pentru cei care cumpara piesele online facandu-le o reduce la manopera daca aleg service-ul tau. Astfel obtii clienti pentru magazin, dar si pentru service.

Indiferent de cum iti organizezi afacerea, un site web poate imbunatati semnificativ vanzarile.

Obtine noi cai de promovare

Cand apelezi la serviciile unei agentii de web design pentru service-ul tau auto, ai acces la foarte multe metode de promovare online. Marketingul nu se limiteaza doar la reclame, iti poti folosi chiar site-ul ca si metoda de promovare.

 • Pagina optimizata pentru motoarele de cautare iti poate obtine o mai buna vizibilitate;
 • Clientii pot lasa review-uri si propuneri;
 • Poti avea si o pagina de blog integrata pe site, astfel incat articolele sa trimita cititorii spre pagina de servicii a site-ului;
 • Marketingul prin email este si el o optiune foarte buna pentru a crea o baza de date cu clientii interesati sa primeasca informatii si oferte pe email.

Usor pentru clienti sa te contacteze

Stii care este principala cauza pentru care un potential client va alege un alt service auto? Faptul ca nu poate lua contact cu afacerea ta rapid.

Cand ti se strica masina, vrei sa o repari cat mai repede si vrei sa stii cat te va costa. O agentie de web design iti poate implementa o pagina de contact in care vizitatorii site-ului sa gaseasca rapid un numar de telefon, adresa email etc.

Un chat bot integrat imbunatateste foarte mult serviciul de suport clienti, fiind disponibil 24/7, raspunzand la cele mai frecvente intrebari puse de catre clienti.

Alege serviciile unei firme de web design cum este TheWebers si creeaza impreuna un site web care sa fie atractiv si relevant pentru afacerea ta!

Citeste in continuare

Afaceri

Ce intelegem prin dezinsectie profesionala!

Publicat

pe

De

Dezinsectia profesionala se refera la procesul de eliminare a insectelor si a altor paraziti daunatori din spatii publice sau private. Acest serviciu poate fi oferit de companii specializate sau de profesionisti independenti, care folosesc metode si produse specifice pentru a elimina si preveni reaparitia insectelor si a altor paraziti.

Exista o varietate de servicii dezinsectie, inclusiv pulverizarea cu substante chimice, utilizarea de capcane si aparate de radiatii ultraviolete, precum si alte metode mai neconventionale, cum ar fi utilizarea de substante naturale sau a insectelor pradatoare.

Metodele de dezinsectie utilizate depind de tipul de insecte sau paraziti care sunt tinta, precum si de gradul de infestare. De exemplu, pentru a elimina tantari sau gandaci de bucatarie, se poate utiliza o solutie de pulverizare sau capcane cu atractanti specifici, in timp ce pentru a elimina gandaci de lemn sau termite, poate fi necesara o metoda mai invaziva, cum ar fi injectarea unui tratament special in lemn. Compania DDD ofera cele mai bune solutii in materie de deratizare si dezinsectie!

Inainte de a incepe procesul de dezinsectie, este important ca un profesionist sa efectueze o evaluare a situatiei, pentru a determina tipul de insecte sau paraziti prezenti, gradul de infestare si cele mai potrivite metode de eliminare. De asemenea, este important ca profesionistul sa ia in considerare orice restrictii sau limitari legate de utilizarea produselor chimice, precum si orice alte probleme de sanatate sau siguranta.

In general, dezinsectia profesionala poate fi o modalitate eficienta de a elimina insectele si parazitii daunatori, dar poate fi un proces costisitor. Este important sa beneficiati de servicii de la profesionisti calificati si care au experienta in acest domeniu pentru a obtine rezultatele dorite fara a afecta sanatatea sau siguranta oamenilor, animalelor sau mediului.

Profilaxia si mentenanta, prin verificarea si prevenirea surselor de infestare sunt esentiale in mentinerea unei populatii controlate si prevenirea reaparitiei insectelor sau parazitilor.

Un serviciu profesional de dezinsectie si deratizare va putea identifica si preveni sursele de infestare, oferind solutii durabile pentru a preveni reaparitia problemelor in viitor. De asemenea, un serviciu profesional va avea personal calificat si va respecta toate regulile si reglementarile in vigoare, asigurand ca eliminarea daunatorilor se realizeaza intr-un mod sigur si legal.

Este important sa se realizeze inspectii regulate, pentru a detecta si trata orice probleme inainte ca acestea sa devina grave. Nu numai ca un serviciu profesional va elimina daunatorii existenti, dar va putea si sa identifice si sa repare orice puncte slabe in sistemul de protectie impotriva daunatorilor, asigurandu-va ca problemele nu vor mai aparea in viitor.

In cele din urma, un serviciu profesional de dezinsectie si deratizare va poate oferi liniste mintala si va permite sa va concentrati pe alte aspecte ale vietii, stiind ca daunatorii nu vor mai fi o problema. Site-ul Companiei DDD este usor de gasit si accesat, iar pagina de linkedin ofera firmelor o metoda usoara de a intra in contact business cu agentia de dezinsectie! Atunci cand aveti o problema, cel mai bine este sa o rezolvi direct de la radacina si astfel nu va mai persista!

Citeste in continuare

Afaceri

Ce Să Faci Dacă Prietenul Tău Necuvântător Are Nevoie De Cardiologie veterinară?

Publicat

pe

Ca și în cazul oamenilor, cardiologia veterinară este o specializare ce se ocupă cu afecțiunile legate de sistemul circulator și inima animalelor. Medicul veterinar curant pentru prietenul dumneavoastră necuvântător, cu ajutorul cardiologiei veterinare poate diagnostica și trata bolile și afecțiunile  animalelor, acolo unde este cazul.

 

Care sunt primele simptome apărute în cazul unei afecțiuni cardiace veterinare?

 • Tusea este un simptom foarte întâlnit în rândul animalelor, mai ales în cazul cățeilor. Chiar dacă poate nu realizezi din prima, pentru că va suna puțin diferit față de manifestarea acestui simptom în cazul oamenilor, dacă persistă, vei conștientiza cu siguranță, iar atunci va trebui să faceți o vizită medicului specialist.
 • Un alt simptom des întâlnit este oboseala apărută, chiar după depunerea unui efort destul de mic. Vei observa cum animalul nu mai este atât de energic și jucăuș ca înainte și chiar dacă doar se deplasează, este afectat și obosește. Și în acest caz, recomandarea noastră este să mergeți împreună la un control de rutină.
 • Ceea ce se mai poate manifesta la animale sunt dificultățile apărute atunci când respiră. Iar când vine vorba de respirație, se poate manifesta și opusul, când acesta are frecvențele respirației mult prea accelerate, denumită în termeni medicali și tahipnee.
 • Pierderea bruscă în greutate fără un motiv bine întemeiat, ca și în cazul oamenilor, nu este un semn bun pentru prietenii dumneavostră necuvântători. Medicul veterinar va putea da o explicație cu privire la acest simptom, în urma unui control.
 • Câteodată pot apărea dificultăți în mișcare care se pot confunda ușor cu paralizia, dar acest simptom apare frecvent în cazul pisicilor. În acest caz, dificultatea vine și cu o durere la atingerea membrelor.

 

Care sunt cele mai întâlnite afecțiuni sau boli cardiologice ce apar la animale?

Medicii veterinari nu numai că pot diagnostica diverse afecțiuni sau boli cardiologice, dar le și pot trata. Astfel, cele mai întâlnite afecțiuni pe zona cardioveterinară sunt:

 • Hipertensiune arterială;
 • Insuficientă cardiacă;
 • Cardiomiopatiile;
 • Aritmii cardiace;
 • Tumori cardiace;
 • Afecțiuni și boli are pericadrului;

În urma unei consultații, medicul veterinar va putea da un diagnostic în urma căruia, fie urmează un tratament medicamentos, fie o intervenție chirurgicală pentru ca animalul dumneavoastră să fie în siguranță. Dacă situația va fi gravă, el poate fi ținut sub supravegherea medicului și chiar poate fi internat în cadrul cabinetului atât cât este nevoie. În cazul unei intervenții chirurgicale, patrupedul cu siguranță va rămâne cel puțin câteva ore sub supravegherea medicului specialist sau a asistentului.

 

Care sunt cele mai utilizate metode pentru a diagnostica animalele?

Recomandarea noastră este ca la apariția oricărui simptom să mergeți la un consult de rutină la o clinica veterinară din Galați, dacă sunteți din acest oraș. Medicul va utiliza în cadrul unui control, în cazul în care ceva nu este în regulă, și alte metode pe lângă cele clasice, prin care va putea da un verdict. Acestea sunt:

 • Ecografia – se referă la folosirea ultrasunetelor pentru a vedea imagini ale inimii, într-un mod non-invaziv;
 • Electrocardiograma – asemănător cu diverse cazuri ale oamenilor, ajută la măsurarea ritmului cardiac;
 • Evaluarea tensiunii arteriale – prin care se măsoară forța care stimulează circulația sângelui prin sistemul circulator;
 • Monitorizarea Holter – cu ajutorul căreia ritmul cardiac va fi măsurat timp de 24h, cu scopul de a depista posibile anomalii;
 • Radiografia – ceea ce înseamnă efectuarea unor fotografii cu ajutorul razelor x;
 • Implantarea unui stimulator cardiac – se folosește în cazul în care tensiunea arterială este scăzută sau există aritmii la nivelul inimii.

 

 

Medicul veterinar cu competențe în cardiologie veterinară va face orice este posibil că animalul dumnevoastră să fie în afară oricărui pericol. Desigur că dumneavoastră puteți contribui la acest proces, în cazul unor afecțiuni, prin respectarea tratamentului și indicațiilor pe care specialistul vi le va împărtăși.

Asigură-i animăluțului tău de companie o viață cât mai sănătoasă. În cadrul Clinicii Veterinare Blue Heart Vet Galați by Dr. Postelnicu, ne focusam să păstrăm sănătatea fizică a animalului dumneavoastră de companie, dar nu ne putem abține să nu-l iubim și să creăm o „relație” și cu acesta.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv8 ore inainte

„Băieții de casă” trimiși în control au uitat să evidențieze în materialul care este pe cale să plece către Ministerul Justiției și lucrurile bune? – Ziarul Incisiv de Prahova

Vă dezvaluiam în articolele trecute despre ce îndeletniciri de mare lider și manager are Matei Valentin, directorul împuternicit… acum aflăm...

cazare de Paşte 2023 cazare de Paşte 2023
TurismO zi inainte

Oferte pentru cazare de Paşte 2023

Sărbătorile de Paște sunt o ocazie minunată de a te relaxa și de a petrece timp de calitate cu familia...

ExclusivO zi inainte

Noi informații despre combinațiile pe care le mai fac băieții deștepți din Poșta Romană/Incearcă să trimită pe fentă DNA-ul care investighează achizițiile acelor pachetomate – Ziarul Incisiv de Prahova

Azi, s-a incearcat, din nou, in afara legii, eşalonarea la esalonare fara nicio baza legala,  a unei datorii de aproape...

rafturile metalice rafturile metalice
Social2 zile inainte

De ce sunt rafturile metalice o soluţie ingenioasă pentru garajul tău?

Garajul este un loc unde depozitezi deseori fel de fel de obiecte, ceea ce înseamnă că ar trebui să ai...

Exclusiv3 zile inainte

„Frumusetea” si „splendoarea” din „inteligenta” artificiala emanata de edilul Andrei Volosevici – in diagonala cu Bachus – Ziarul Incisiv de Prahova

„Primarie pe persoana fizica”…” Volosevici da din nou dovada ca prezenta sa in fruntea Ploiestiului este un accident al istoriei...

Uncategorized3 zile inainte

Încep calificările naționale pentru Campionatul Mondial de Esports de la Iași

România, în calitate de țară organizatoare, va avea jucători și echipe direct calificate la Campionat, fără a mai fi nevoie...

Exclusiv4 zile inainte

„Primarie pe persoana fizica”…” Volosevici da din nou dovada ca prezenta sa in fruntea Ploiestiului este un accident al istoriei pe care il regreta chiar si cei mai devotati sustinatori ai sai” – Ziarul Incisiv de Prahova

Primăria Ploieşti încearcă să obţină eşalonarea unei datorii de aproape 10 milioane de euro pe care o are către fostul...

Uncategorized4 zile inainte

Noua serie Galaxy A prezentată oficial în România

Noua serie Samsung Galaxy A, cea mai populară gamă de smartphone-uri din portofoliul companiei, a fost prezentată oficial în România. Cele...

Uncategorized4 zile inainte

Noul monitor ultra wide de la Philips înlătură nevoia unui ecran secundar

București, 28 martie 2023 – Philips 45B1U6900C îmbină două monitoare într-unul singur. Noul monitor are scopul de a facilita fluxul de...

Exclusiv5 zile inainte

Stimați cetățeni, să nu vă mirați prea mult când veți vedea pe străzi polițiști în boxeri, bermude, pijamale, etc, care vor desfășura activități polițienești în timpul liber – Ziarul Incisiv de Prahova

Și totuși, cine este Nicu Marcu, de unde vine șeful ASF, și cum a ajuns acolo? A devenit evident pentru...

Eveniment5 zile inainte

Xiaomi lanseaza Seria Redmi Note 12 in Romania

Seria Redmi Note 12 continuă să aducă caracteristici exclusive de nivel flagship la dispozitive din gama upper-mid range, redefinind fotografia...

Exclusiv6 zile inainte

La mulți ani SRI – Serviciul Român de Informații – Ziarul Incisiv de Prahova

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

flori la multi ani flori la multi ani
ExclusivO săptămână inainte

Flori cu care să spuneți „La mulți ani!”

Alegerea florilor potrivite pentru o zi de naștere poate fi o provocare, mai ales dacă nu sunteți sigur ce îi...

ExclusivO săptămână inainte

„Cu afaceri ilegale ma ocup și fac multi bani”, pare sa fie motto-ul „celebrului” Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

ExclusivO săptămână inainte

Ziua Poliției Române – 25 martie 2023 – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

UncategorizedO săptămână inainte

AGON by AOC lansează noul monitor pentru gaming de 32″, cu 240 Hz, HDR și timp de răspuns GtG de până la 1 ms

București, 23 martie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT...

Știrile Săptămânii