Connect with us

Știri din județ

RESOL S.R.L. – Incarcare si verificare stingatoare de incendiu in Drobeta Turnu Severin

Publicat

pe

Sistemele de stingere a incendiilor sunt esentiale pentru a proteja cladirile, bunurile si, mai ales, oamenii de pericolul reprezentat de foc. Din acest motiv, mentenanta acestor sisteme este vitala pentru a ne asigura ca sunt functionale in cazul in care au nevoie sa fie utilizate.

Mentenanta sistemelor de stingere a incendiilor presupune o serie de actiuni care au drept scop asigurarea functionarii optime a acestora. In primul rand, este necesara inspectarea periodic a sistemelor pentru a se identifica eventualele probleme sau defectiuni. Aceste inspectii pot fi efectuate de catre personal calificat sau de catre o companie specializata in acest tip de servicii.

Pe langa inspectii, mentenanta sistemelor de stingere a incendiilor mai presupune si verificarea si inlocuirea componentelor care s-au deteriorat sau care au atins durata de viata.

Întretinerea stingatoarelor

Întretinerea stingatoarelor este esențială pentru asigurarea faptului că acestea vor funcționa eficient în cazul unui incendiu. Un stingator întreținut adecvat poate face diferența între o situație controlată și una care poate avea consecințe grave. Din acest motiv, este important să înțelegeți ce înseamnă să întrețineți corect un stingator și să urmați pașii necesari pentru a vă asigura că acesta este întotdeauna în stare bună de funcționare.

De cate tipuri sunt stingatoarele?

Stingatoarele sunt un echipament de prim-ajutor esential in cazul incendiilor, care poate face diferenta intre viata si moarte, intre distrugerea totala si salvarea bunurilor. Exista mai multe tipuri de stingatoare, fiecare fiind proiectat sa lupte impotriva anumitor tipuri de incendii.

Exista patru tipuri principale de stingatoare: stingatoarele cu apa, stingatoarele cu spuma, stingatoarele cu pulbere si stingatoarele cu gaze. Fiecare dintre aceste tipuri de stingatoare functioneaza intr-un mod diferit si este important sa stiti care este cel mai potrivit pentru a lupta impotriva unui incendiu specific.

Stingatoarele cu apa sunt cele mai comune si sunt folosite pentru a lupta impotriva incendiilor de tipul „A”. Acest tip de incendiu se produce atunci cand materiale solide, cum ar fi lemnul, hartia sau textilele, se ard. Stingatoarele cu apa au o capacitate mare de a stinge focul prin rascumpararea caldurii generate de combustie.

Stingatoarele cu spuma sunt folosite pentru a lupta impotriva incendiilor de tipul „A” si „B”. Incendiile de tipul „B” se produc atunci cand lichide inflamabile, cum ar fi benzina sau uleiul, se ard. Stingatoarele cu spuma functioneaza prin formarea unei spume dense care acopera suprafata lichidului inflamabil si impiedica oxidarea.

Stingatoarele cu pulbere sunt cele mai versatile dintre toate tipurile de stingatoare si pot fi utilizate pentru a lupta impotriva incendiilor de tipul „A”, „B” si „C”. Incendiile de tipul „C” se produc atunci cand gaze inflamabile, cum ar fi gazele naturale, se ard. Stingatoarele cu pulbere functioneaza prin eliberarea unei pulberi fine care acopera flacara si sufoca incendiul.

Stingatoarele cu gaze sunt folosite pentru a lupta impotriva incendiilor de tipul „A”, „B” si „C”. Acestea functioneaza prin eliberarea unei cantitati regulate de gaze care sufoca flacara. Stingatoarele cu gaze sunt mai putin frecvente decat celelalte tipuri de stingatoare, deoarece sunt mai scumpe si mai greu de utilizat.

In concluzie, exista patru tipuri principale de stingatoare: stingatoarele cu apa, stingatoarele cu spuma, stingatoarele cu pulbere si stingatoarele cu gaze. Fiecare dintre aceste tipuri de stingatoare este proiectat sa lupte impotriva anumitor tipuri de incendii si este important sa fie mereu in stare foarte buna de functionare.

Cu o vasta experienta in domeniu, servicile S.C. RESOL S.R.L. din Drobeta Turnu Severin sunt diversificate si de buna calitate. RESOL S.R.L. va ofera o gama variata de servicii în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor, distribuitor stingătoare, reparații stingătoare, echipamente PSI autorizate.

https://goo.gl/maps/fdREuYtY4EaFB4oH7

Sursa articol incarcare si verificare stingatoare de incendiu in Drobeta Turnu Severin

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cand folosim anvelopele Off Road si cand pe cele All Season – Sfaturi utile de la Vadrexim.ro

Publicat

pe

Alegerea anvelopelor potrivite pentru vehiculul tău poate fi o decizie importantă și dificilă. Există multe opțiuni disponibile pe piață, inclusiv anvelopele off-road și cele all-season. În acest articol, Vadrexim.ro îți oferă sfaturi utile pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită.

Modelul de anvelope off-road este conceput pentru a fi utilizat pe terenuri accidentate și în condiții extreme de off-road, cum ar fi pietriș, noroi, stânci sau nisip. Acestea sunt ideale pentru vehiculele off-road, cum ar fi SUV-urile, camionetele sau jeep-urile, care sunt folosite pentru activități precum off-road, camping sau pescuit.

Anvelopele off-road sunt construite pentru a face față terenurilor accidentate și oferă o aderență excelentă pe suprafețe dure, cum ar fi stâncile sau nisipul. Acestea au un profil agresiv, care oferă o aderență maximă pe suprafețe umede sau uscate și pot fi utilizate în condiții extreme de temperatură.

Cu toate acestea, anvelopele off-road pot fi mai puțin confortabile pe drumurile asfaltate și pot produce un nivel mai ridicat de zgomot și vibrații. În plus, acestea pot fi mai scumpe decât alte tipuri de anvelope și pot avea o durată de viață mai scurtă.
Pe de altă parte, tipul de anvelope all-season este conceput pentru a fi utilizat pe toate tipurile de drumuri și în diferite condiții meteorologice. Acestea sunt o alegere populară pentru cei care călătoresc mai mult pe drumurile asfaltate, dar care se confruntă și cu condiții ușoare de off-road, cum ar fi drumurile de pământ sau iarbă.

Anvelopele all-season sunt concepute pentru a oferi o aderență bună pe toate tipurile de suprafețe, inclusiv pe drumurile ude sau înghețate. Acestea sunt fabricate dintr-un cauciuc special care poate rezista la temperaturi diferite și oferă o performanță excelentă pe toate tipurile de drumuri.

Cu toate acestea, anvelopele all-season nu sunt la fel de specializate ca cele off-road și pot oferi o performanță mai scăzută pe terenurile accidentate. De asemenea, acestea pot fi mai puțin eficiente în condiții extreme de temperatură, cum ar fi iarna sau vara extrem de caldă.

Înainte de a alege anvelopele potrivite pentru mașina ta, este important să iei în considerare tipul de vehicul pe care îl deții și condițiile de conducere. Dacă conduci mai mult pe drumurile asfaltate și ai nevoie de o performanță bună în orice condiții meteorologice, anvelopele all-season ar putea fi cea mai bună alegere pentru tine.

Dacă, în schimb, conduci mai mult pe terenuri accidentate și ai nevoie de o aderență maximă pe terenuri dificile, anvelopele off-road ar putea fi o alegere mai bună. În plus, dacă îți place să practici activități de off-road sau să călătorești pe terenuri accidentate, atunci anvelopele off-road ar fi alegerea ideală pentru tine.

Un alt aspect important de luat în considerare atunci când alegi anvelopele este dimensiunea potrivită pentru vehiculul tău. Este important să verifici dimensiunile originale ale anvelopelor din manualul vehiculului tău și să alegi anvelopele care corespund acestor dimensiuni.

În plus, calitatea anvelopelor este esențială pentru a te asigura că ai o experiență de conducere sigură și confortabilă. La Vadrexim.ro, găsești o selecție largă de anvelope de calitate superioară de la branduri de renume, cum ar fi Michelin, Continental, Pirelli, Bridgestone, Dunlop, Goodyear și multe altele. Toate anvelopele sunt testate și au garanția calității, astfel încât poți fi sigur că ai ales cele mai bune anvelope pentru mașina ta.

În concluzie, alegerea anvelopelor potrivite pentru vehiculul tău este esențială pentru a asigura o experiență de conducere confortabilă, sigură și eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil. La Vadrexim.ro, găsești o gamă variată de anvelope off-road și all-season de calitate superioară, disponibile la prețuri competitive și cu livrare gratuită în toată țara. Folosește sfaturile noastre utile pentru a alege cele mai bune anvelope pentru mașina ta și bucură-te de o experiență de conducere de neuitat!

Citeste in continuare

Știri din județ

Când să apelezi la serviciile unei companii de tractări auto: Ghidul tău esențial

Publicat

pe

Într-o lume în care mobilitatea este o necesitate, este inevitabil ca, la un moment dat, să întâmpinăm probleme cu vehiculul nostru. Fie că este vorba despre o pană de cauciuc, o baterie descărcată sau o defecțiune mecanică, aceste probleme pot fi extrem de frustrante și pot duce la întârzieri neplăcute în programul nostru zilnic. În astfel de situații, apelarea la o firmă de tractări poate fi cea mai bună soluție.

În Timișoara, există numeroase companii de tractări care pot ajuta în cazul în care aveți nevoie de servicii de tractare. Dar când este nevoie să apelați la aceste servicii și ce criterii ar trebui să aveți în vedere în alegerea unei companii de tractări?

În primul rând, apelați la o firmă de tractări atunci când aveți o problemă cu vehiculul care nu poate fi rezolvată pe loc. Dacă sunteți în mijlocul drumului și ați încercat să remediați problema, dar nu ați reușit, este important să apelați la o companie de tractări pentru a vă ajuta să transportați vehiculul în siguranță la un service auto sau la un alt loc unde poate fi reparat.

În al doilea rând, este important să apelați la o firmă de tractări atunci când sunteți într-o situație de urgență. De exemplu, dacă sunteți implicat într-un accident și vehiculul dumneavoastră nu poate fi condus, este necesar să apelați la o companie de tractări pentru a transporta vehiculul la o unitate medicală sau la o secție de poliție.

În al treilea rând, ar trebui să aveți în vedere costurile implicate în apelarea la o companie de tractări. În funcție de tipul de vehicul, distanța de transport și ora din zi, costurile pot varia. Este important să obțineți o estimare clară a costurilor de la compania de tractări înainte de a încheia un contract.

În al patrulea rând, ar trebui să alegeți o companie de tractări de încredere și cu experiență. O companie de tractări care are o experiență bogată și oferă servicii de calitate poate fi deosebit de utilă atunci când aveți nevoie de asistență rapidă și profesională.

În concluzie, apelarea la o firmă de tractări în Timișoara poate fi o soluție excelentă atunci când aveți o problemă cu vehiculul dumneavoastră. Este important să țineți cont de criteriile menționate mai sus în alegerea unei companii de tractări, astfel încât să beneficiați de servicii de calitate la un preț rezonabil și să vă puteți baza pe ea în cazul unor situații neplăcute. În plus, este important să verificați recenziile și feedback-ul altor clienți care au beneficiat de serviciile companiei de tractări în trecut.

Cu toate acestea, pentru a evita situațiile neplăcute, este indicat să întrețineți periodic vehiculul, să aveți în permanență o roată de rezervă și un kit de prim-ajutor în portbagaj și să conduceți responsabil pentru a minimiza riscurile de accidente.

În general, atunci când întâmpinați probleme cu vehiculul, apelarea la o companie de tractări poate fi o soluție rapidă și eficientă pentru a transporta vehiculul la locul potrivit și pentru a beneficia de asistență în situații de urgență. Cu atenție și precauție, veți putea să vă continuați călătoria fără probleme și să vă bucurați de mobilitatea de care aveți nevoie.

Citeste in continuare

Exclusiv

Romania – campioana mondiala la o meserie veche de peste 10.000 de ani.

Publicat

pe

De

Romania – campioana mondiala la o meserie veche de peste 10.000 de ani.

In fiecare an la Londra, are loc Campionatul Mondial de Fabricare a Pantofilor, o reuniune a celor mai buni pantofari si confectioneri de incaltaminte din toate colturile lumii.

Dupa multe teste si o crancena asteptare, locul 1 a fost desemnat, iar pozitionarea sa pe harta nu este in alta parte decat in Romania, in Arad, in curtea si mai ales in atelierul unui adevarat geniu: artistul Victor Vulpe.

Barbatul de 43 de ani a reusit sa aduca trofeul de campion mondial in confectionarea de incaltaminte pe plaiurile romanesti, asta dupa ce mai bine de 20 de ani a transformat orice obiect din piele in opera de arta.

A inceput cu o curea din piele si a ajuns sa fie campion mondial la confectionarea de pantofi din piele

In urma cu peste 20 de ani, in timpul studentiei, Victor, pe atunci un studnet genial la Arte si Design, si-a descoperit adevarata pasiune. Acesta putea sa transforme orice obiect din piele in opera de arta. A inceput pur si simplu prin modificarea unei centuri din piele.

Apoi a trecut la genti. A inceput sa confectioneze genti de piele si curele pentru colegii sai in in curant de la genti si curele, s-a dezvoltat si a ajuns sa treaca la confectionarea de incaltaminte.

Astazi, la atatia ani dupa, cu un drum lung, plin de munca si de vointa, Victor pune Romania pe harta, cu inca un trofeu, inca un loc medaliat cu aur pe cel mai mare podium din acest domeniu.

Victor se poate compara cu adevarat cu cele mai mari nume ale tarii, la acest moment, fiind un ambasador al tarii prin meseria sa, o profesie cu foarte multa istorie in spate. Deloc straina de vechii mestesugari romani, cizmaria are o istorie de peste 10.000 de ani, conform specialistilor.

Cea mai veche piesa de incaltaminte isi are originea in SUA, iar specialistii concluzionau in urma unui studiu ca aceasta ar fi fost realizata din fibrele unui copac, datand cu apeoximativ 10.000 de ani in urma.

Din peste 50 de milioane de perechi de pantofi, acestia au obtinut trofeul!

Ei bine, la peste 10.000 de ani, barbatul de 43 de ani din Arad a adus Romaniei trofeul. Peste 50 de milioane de perechi de incaltari se fabrica in Romania anual, iar in intreaga lume peste 3 miliarde.  Cu toate acestea, numai una singura, o singura pereche magica a reusit sa acapareze atentia in Londra, celor mai mari cunoscatori din domeniul fabricarii incaltamintei. Astfel, Victor Vulpe a reusit sa acapareze unul dintre cele mai mari trofee si sa ajunga poate indeplinirea celui mai mare vis a oricarui artist in acest domeniu: castigarea World Championships in Shoemakings.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv22 de ore inainte

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Uncategorized2 zile inainte

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat   ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează...

Uncategorized2 zile inainte

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

Uncategorized2 zile inainte

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba...

Exclusiv2 zile inainte

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Social3 zile inainte

Rochia, o piesa vestimentara atemporala

Ai fost fascinata inca din copilarie de marile prezentari de moda ale designerilor de peste hotare? Rasfoind revistele sau urmarind...

Exclusiv3 zile inainte

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusiv4 zile inainte

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusiv5 zile inainte

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

plan de călătorie plan de călătorie
Turism6 zile inainte

Ghidul călătorului: cum să îți faci un plan de călătorie perfect?

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a experimenta lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a crea amintiri...

Exclusiv7 zile inainte

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

ușile de exterior ușile de exterior
SocialO săptămână inainte

Termopanul: Soluție sigură și eficientă pentru ușile de exterior

Ușile de exterior joacă un rol cheie în ceea ce privește protejarea locuinței. Acestea sunt expuse în mod constant la...

ExclusivO săptămână inainte

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici – Ziarul Incisiv de Prahova

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

CulturăO săptămână inainte

Descopera magia fotografiei cu Lights and Tales

Esti in căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă povestea ta de dragoste sub forma unei viziuni unice? Lights...

UncategorizedO săptămână inainte

B2B Academy oferă un nou tip de serviciu în industria de marketing: Fractional AI CMO

București, 23 May 2023 – B2B Academy, divizia de coaching a NNC Services, anunță lansarea serviciului său Fractional AI CMO. Cu...

EvenimentO săptămână inainte

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare Cu cine...

Știrile Săptămânii