Connect with us

Social

Ferestre termopan, piesa cheie în amenajarea băii

Publicat

pe

Ferestre termopan

Ferestre termopan sunt o alegere inspirată pentru a fi montate în baie atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al aspectului. Nu doar că ajută la pătrunderea luminii, ci sunt rezistente la diferențele de temperatură din mediul umed, dar ajută și la ventilarea camerei. Atunci când vine vorba de designul interior al unei băi, amenajările sofisticate sunt în topul preferințelor clienților. Astăzi vă vom ajuta cu câteva idei despre cum să alegeți ferestre termopan pentru a le integra cu succes într-un design modern.

Ce tipuri de geamuri sunt recomandate pentru amenajarea unei băi?

Înainte de a lua o decizie, este important să fiți informați despre opțiunile pe care le aveți. În afară de culoarea profilelor, ferestrele termopan pot avea diverse forme și funcționalități prin care se departajează. În amenajarea unei băi puteți opta pentru: ferestre cu un canat (cele în formă de pătrat), ferestre cu 2 sau 3 canate și ferestre de mari dimensiuni, asemănătoare cu ușile glisante.

Trebuie să țineți cont de două aspecte foarte importante totuși:

 1. Cu cât dimensiunea geamului este mai mare, cu atât eficiența termică poate deveni mai scăzută.
 2. Fiți atent la tipul de geam ales. Deși variantele sunt multe, noi vă recomandăm să optați pentru sticlă termopan Low-e, care este adecvată pentru orice anotimp și rezistă bine în condiții de umiditate.

Amenajări moderne ale băii după tipul de fereastră

1. Ferestre termopan geometrice

Poate puțin mai convențional, astăzi și ferestrele prind un alt aspect. Pentru montarea unei ferestre într-o baie la mansardă, puteți opta pentru o formă triunghiulară. Datorită poziționării pe tavan, vă puteți bucura de intimitate în timp ce aveți vizibilitate completă asupra cerului. Astfel, uitați de geamurile ornamentale sau ce foliile translucide și obțineți un aspect modern al băii.

2. Geamuri fixe

Pentru o baie de mici dimensiuni, puteți alege un geam fix dacă sunteți iubitori de lumină. O primă condiție este ca în încăpere să existe un sistem de ventilație, întrucât fereastra nu va avea o astfel de funcționalitate. Pentru a obține totuși intimitate în timpul dușului, puteți opta fie pentru o folie translucidă, ori pentru montarea unor jaluzele, care vor asigura un design plăcut băii.

3. Ferestre cu două sau mai multe canate

O casă cu multe ferestre este o casă bogată, caldă, primitoare. Razele soarelui schimbă foarte ușor aspectul unei încăperi, de aceea este bine să luați în calcul ce design doriți să obțineți înainte de a achiziționa ferestrele pentru baie.

Pentru a putea ventila ușor baia, puteți alege geamuri cu minim două canate. Vă veți bucura de funcționalitate și de un aspect plăcut al încăperii. Efectul de lumină pe care vreți să îl obțineți depinde de dimensiunea geamurilor. Pentru a crea iluzia de spațiu, vă recomandăm să alegeți ferestre de mari dimensiuni, nu neapărat cu un număr foarte mare de canate.

Și geamurile de mici dimensiuni sunt potrivite pentru baie. Cu toții cunoaștem forma clasică de pătrat al ferestrei de termopan pentru baie. Poate fi integrată în design, însă nu vă veți bucura la fel de tare de lumina naturală.

Concluzie

Ferestrele de termopan sunt o alegere de bun-gust și confort pe termen lung. Puteți obține cu ușurință un stil modern al băii în funcție de gradul de lumină pe care îl alegeți pentru încăpere sau chiar în funcție de formă, după cum am văzut astăzi. Glasspandoor vă pune la dispoziție cu o gamă diversificată de ferestre din PVC cu termopan. De asemenea, tâmplăria termopan poate fi realizată la comandă, după gusturile, dimensiunile și cerințele dumneavoastră.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

6 Avantaje pe care le ai dacă alegi să cumperi roviniete prin noi

Publicat

pe

De

amenda-rovinieta

6 Avantaje pe care le ai dacă alegi să cumperi roviniete prin intermediul rovinieta.online

Achiziția de roviniete în mediul business reprezintă o activitate care necesită foarte multă atenție, întrucât atunci când discutăm despre mediul antreprenorial, discutăm cel mai probabil despre companii de transport marfă care folosesc vehicule destul de grele, pentru care amenda pentru lipsa rovinietei poate să însemne o mică avere. Spre exemplu, conform L241 din 2002, amenda pentru lipsa rovinietei în cazul unui vehicul destinat transportului de marfă cu o greutate mai mare de 12 tone și care are în componență minim 4 axe, poate ajunge la 11900 RON în valoarea maximă.

Există o metodă destul de ingenioasă prin care aceste companii de transport se pot feri de eventuale amenzi venite din partea CNAIR, pe motivul lipsei de rovinieta. În fiecare companie de transport există un manager de transport care trebuie să se ocupe de managementul de roviniete, însă orice om poate să greșească, poate să uite, iar aceste greșeli nu vor fi tolerate de inspectorii CNAIR. Pentru ei nu contează că un camion spre exemplu a avut rovinietă valabilă 5 ani la rând. Dacă l-au surprins o singură dată în afara localității fără rovinietă valabilă, șansele să scape fără amendă sunt zero.

Metoda ingenioasă prin care firmele de transport pot sta departe de amenzile CNAIR se numește rovinieta.online, un portal destinat companiilor care cumpără rovinieta online, un portal care are foarte multe avantaje de altfel.

6 Avantaje pe care le ai dacă alegi să cumperi roviniete prin intermediul rovinieta.online

 1. Ai acces la o serie de alerte care te vor avertiza când expiră rovinieta. Aceste alerte sunt foarte importante în contextul în care uiți efectiv să cumperi rovinieta pentru un anumit vehicul. Te salvează efectiv de amenzile CNAIR. Alertele se emit pe SMS și pe e-mail și sunt valabile pentru rovinietele cumpărate pe o perioadă mai mare de 30 de zile. Amenzile nu sunt dorite de nimeni și e foarte important să încercăm să stăm departe de ele.
 2. Poți achiziționa mai multe roviniete în același timp. Portalul oferă posibilitatea managerilor de transport să achiziționeze mai multe roviniete simultan. Tot ce trebuie făcut este completarea unui tabel de comandă care poate fi descărcat de pe site, cu datele esențiale: numerele de înmatriculare ale vehiculelor, categoria vehiculelor și bineînțeles perioada pentru care se dorește achiziționarea pentru fiecare rovinietă în parte.

  amenda-rovinieta

  amenda-rovinieta

 3. Se generează automat o bază de date cu toate facturile. O funcție foarte importantă pentru managerii de transport, îi ajută foarte mult la final de lună când trebuie să trimită facturile spre contabilitate. Sunt super simplu de descărcat aceste facturi din moment ce sunt toate la un loc. Dacă se achiziționează rovinietele dintr-un singur loc toate facturile vor fi evident în același loc. E un serviciu care ajută destul de mult marile companii.
 4. Externalizarea completă a managementului de roviniete. Un serviciu de administrare roviniete parc autorevoluționar în România. Practic, în baza unui contract de colaborare, compania cedează managementul de roviniete spre personalul portalului rovinieta.online. Personalul portalului își asumă prin acest contract și eventuale amenzi care pot apărea la poșta companiei dacă se constată că a fost vina lor exclusiv.
 5. Ai acces la cel mai bun calculator pentru roviniete. După cum am putut observa, prețurile pentru rovinietele românești au niște forme imposibil de reținut. Poti astfel afla cel mai bun pret rovinieta in cateva secunde. Nu mai punem la socoteală faptul că aceste prețuri se modifică constant prin fel de fel de legi cum s-a întâmplat și anul acesta pe 11 martie. Un calculator rovinieta online este mai mult decât binevenit în acest context, cu siguranță este de mare folos pentru orice manager de transport.
 6. Toate serviciile oferite de rovinieta.online sunt gratuite. Cel mai important aspect legat de acest portal este că toate serviciile pe care le oferă sunt gratuite. Nu se percep taxe, comisioane, prețurile rovinietelor sunt aceleași cu prețurile rovinietelor comercializate oficial de CNAIR. De fapt, rovinieta.online este partener oficial CNAIR așa că nu are cum să aibă adaos comercial pentru rovinietele vândute. Da, e greu de crezut că cineva oferă asemenea servici gratuite mai ales într-o țară ca România, însă în cazul rovinieta.online este 100% adevărat.

Citeste in continuare

Social

Ghid pentru Cumpărături Inteligente cu cupoane de reducere

Publicat

pe

Maximizați economiile potrivind cupoanele cu reducerile, combinând promoțiile și folosind zilele cu cupoane duble. Stivați strategic cupoanele în ordinea corectă, verificând politicile magazinului pentru opțiunile de stivuire. Înscrieți-vă în programele de recompense cashback pentru a câștiga bani la achizițiile eligibile, aliniindu-vă cu preferințele dvs. de cumpărături. Dezvoltați obiceiuri de cumpărături inteligente creând un buget, făcând liste, comparând prețurile, cumpărând en-gros produse aflate la reducere și alăturându-vă programelor de loialitate. Descoperiți mai multe modalități de a vă îmbunătăți experiența de cumpărături explorând ghidul complet.

Înțelegerea tipurilor de cupoane

Pentru a maximiza economiile tale, este esențial să înțelegi diferitele tipuri de cupoane disponibile pentru a lua decizii informate atunci când faci cumpărături. Cupoanele vin în diferite forme, fiecare oferind beneficii unice. Cupoanele de producător sunt emise de producătorul produsului și pot fi de obicei folosite în orice magazin care vinde produsul respectiv. Cupoanele de magazin sunt specifice unui anumit retailer și deseori pot fi folosite împreună cu cupoanele de producător pentru economii suplimentare.

Un alt tip comun este cel al cupoanelor digitale, care sunt găsite online și descărcate direct pe cardul tău de fidelitate la magazin. Aceste cupoane sunt convenabile deoarece elimină necesitatea de a tăia cupoane din hârtie. În plus, cupoanele mobile devin din ce în ce mai populare, oferind reduceri prin intermediul aplicațiilor sau mesajelor text.

În plus, s-ar putea să întâlnești cupoane Catalina, care sunt tipărite la casă în timpul cumpărăturilor și pot fi folosite la următoarea ta achiziție. Înțelegerea diferențelor între aceste tipuri de cupoane te va ajuta să-ți faci strategii și să-ți maximizezi economiile eficient. Știind ce cupoane să folosești în diferite situații, poți profita la maxim de experiența ta de cumpărături.

Maximizarea economiilor cu cupoane

Valorificați la maxim economiile oferite de cupoane prin implementarea unor tactici de cumpărături strategice. Începeți prin potrivirea cupoanelor cu reducerile pentru a maximiza discounturile. Căutați oportunități de combinare a promoțiilor magazinului cu cupoanele de producător pentru economii și mai mari. Fiți atenți la zilele cu cupoane duble sau la promoțiile speciale care vă permit să folosiți mai multe cupoane pentru un singur produs.

O altă modalitate de a maximiza economiile cu cupoane este să le folosiți pentru produse deja reduse. În acest fel, puteți combina reducerile și obține cel mai bun raport calitate-preț. Nu uitați să verificați detaliile cupoanelor pentru eventuale restricții sau date de expirare. Fiind organizați și planificând călătoriile de cumpărături în jurul cupoanelor, vă puteți maximiza economiile.

Nu uitați să fiți flexibili cu mărcile și produsele pentru a profita de cele mai bune oferte. Uneori, încercarea unei mărci sau produse noi poate duce la economii semnificative cu cuponul potrivit. Fiind proactivi și strategici în utilizarea cupoanelor, puteți întinde bugetul mai departe și obține mai multă valoare din fiecare călătorie de cumpărături.

Stivuirea strategică a cupoanelor

Pentru a amplifica economiile obținute cu cupoanele semnificativ, ia în considerare combinarea mai multor cupoane pe același produs strategic. Combinarea cupoanelor implică folosirea a mai mult de un cupon pentru același produs pentru a maximiza reducerile. Începe prin a verifica dacă magazinul permite combinarea cupoanelor, deoarece politicile pot varia. Caută cupoane de producător, cupoane de magazin și cupoane digitale care pot fi combinate. Verifică detaliile fiecărui cupon pentru orice restricții sau limitări.

Atunci când combini cupoanele, aplică-le în ordinea corectă pentru a maximiza economiile. De obicei, cuponul de magazin este aplicat primul, urmat de cuponul de producător. Această secvență te poate ajuta să economisești mai mult la achiziție. Ține evidența datelor de expirare pentru a te asigura că toate cupoanele sunt valabile atunci când intenționezi să le folosești.

Nu uita să-ți calculezi economiile pentru a te asigura că combinarea cupoanelor merită. Uneori, folosirea unui singur cupon de valoare mare poate oferi mai multe economii decât combinarea mai multor cupoane mai mici. Experimentează cu diferite combinații de cupoane pentru a găsi cea mai eficientă abordare pentru nevoile tale de cumpărături.

Programe de recompense cashback

Ia în considerare înscrierea în programele de recompensare cashback oferite de comercianți pentru a câștiga bani înapoi la achizițiile tale. Aceste programe îți permit să primești un procent din suma cheltuită la achizițiile eligibile returnată sub formă de bani. Pentru a profita la maximum de recompensările cashback, înscrie-te în programe care se potrivesc cu obiceiurile tale de cumpărături. Unii comercianți oferă cashback pentru anumite produse sau categorii, în timp ce alții oferă o rată fixă de cashback pentru toate achizițiile. Asigură-te că citești termenii și condițiile fiecărui program pentru a înțelege cum este calculat cashback-ul și când poți să te aștepți să-l primești.

Atunci când folosești programele de recompensare cashback, este esențial să-ți urmărești câștigurile în mod regulat. Unele programe pot avea un prag minim care trebuie atins înainte de a-ți putea retrage recompensele. În plus, ia în considerare combinarea recompenselor cashback cu cupoane sau reduceri pentru a-ți maximiza economiile. Prin profitarea de aceste programe, poți transforma achizițiile tale de zi cu zi într-un mod de a câștiga bani înapoi fără efort.

Obiceiuri de cumpărături inteligente

Dezvoltarea obiceiurilor de cumpărături inteligente implică să fii atent la achizițiile tale și să cauți cele mai bune oferte disponibile. Începe prin a-ți crea un buget și să te ții de el. Acest lucru te va ajuta să eviți cheltuielile excesive și cumpărările impulsivie. Fă o listă înainte de a merge la magazin pentru a rămâne concentrat pe ceea ce ai nevoie. Compară prețurile între diferiți comercianți sau magazine online pentru a te asigura că obții cea mai bună valoare pentru banii tăi. Caută cupoane de reducere, discounturi sau oferte cashback pentru a maximiza economiile tale.

Un alt obicei de cumpărături inteligent este să cumperi en-gros atunci când produsele sunt la reducere, în special bunuri neperisabile. Acest lucru te poate ajuta să economisești bani pe termen lung. În plus, ia în considerare să te alături programelor de fidelitate sau să te înscrii la newslettere pentru a primi reduceri și promoții exclusive. Profită de politicile de potrivire a prețurilor dacă un magazin le oferă pentru a te asigura că plătești cel mai mic preț posibil. În cele din urmă, amintește-ți să-ți revizuiești achizițiile în mod regulat pentru a identifica eventualele cheltuieli inutile sau zone în care poți reduce. Prin implementarea acestor obiceiuri de cumpărături inteligente, poți obține cel mai mult din banii tăi și te poți bucura de mai multă valoare din achizițiile tale.

Concluzie

Acum că ai învățat cum să transformi cupoanele în bani, poți să-ți folosești abilitățile de cumpărături inteligente la un alt nivel. Prin înțelegerea diferitelor tipuri de cupoane, maximizând economiile, empilând strategic cupoanele și folosind programele de recompense cashback, poți să profiți la maxim de fiecare călătorie de cumpărături. Nu uita să practici obiceiurile de cumpărături inteligente și să vezi cum economiile tale cresc. Cumpărături plăcute și economii fructuoase!

Citeste in continuare

Social

De ce este acesta de departe (si de aproape) cel mai util model de dulap metalic?

Publicat

pe

dulap metalic

Modelele de dulap metalic sunt componente esentiale in organizarea si securitatea diverselor tipuri de obiecte intr-o varietate de medii, de la birouri si laboratoare pana la depozite industriale si institutii medicale. In acest articol, vom explora importanta acestor dulapuri si ne vom concentra pe un model specific, 61003908, care se evidentiaza ca fiind extrem de util si eficient in diverse contexte.

Utilitatea acestor dulapuri

Mobilierul de tip dulap metalic viamond.ro este esential in organizarea si gestionarea eficienta a spatiului. Indiferent de domeniul in care sunt utilizate, acestea ofera beneficii semnificative in ceea ce priveste securitatea si accesibilitatea obiectelor stocate. Fie ca este vorba despre substante periculoase intr-un laborator, medicamente intr-o farmacie sau clinica, scule si unelte intr-un atelier sau documente importante intr-un birou, diversele tipuri de dulap metalic sunt indispensabile pentru mentinerea ordinii si securitatii.

Descrierea modelului 61003908

Usi culisante din sticla

Unul dintre aspectele distincte ale modelului 61003908 este reprezentat de utilizarea usilor culisante din sticla. Aceste usi nu numai ca sunt placute din punct de vedere estetic, dar ofera si o vizibilitate maxima asupra continutului interior. Acest lucru faciliteaza gasirea rapida a obiectelor si permite utilizatorilor sa vada imediat ce se afla in interiorul dulapului, fara a fi nevoie sa deschida complet usile.

dulap metalic

dulap metalic

Dimensiuni ideale

Dulapul are dimensiuni ideale, masurand 150x60x200 cm. Aceasta dimensiune il face potrivit pentru o gama larga de spatii, fara a fi prea voluminos sau prea restrans. Este suficient de spatios pentru a stoca o varietate de obiecte, dar nu ocupa prea mult loc in incapere!

Rafturi cu o mare capacitate de incarcare

Modelul 61003908 este echipat cu 8 rafturi, fiecare avand o capacitate de incarcare de pana la 65 kg. Aceasta capacitate ridicata permite stocarea eficienta a obiectelor de diverse dimensiuni si greutati, fara a compromite integritatea dulapului.

Sistem de inchidere pentru securitate sporita

Dulapul este dotat cu un sistem de inchidere cu cilindru, furnizand 2 chei pentru acces securizat. Aceasta caracteristica ofera proprietarilor si utilizatorilor un control complet asupra accesului la continutul dulapului, asigurand confidentialitatea si securitatea obiectelor stocate in interior.

Certificari si garantie

Modelul 61003908 este certificat si este acoperit de o garantie extinsa de 24 de luni. Acest lucru ofera clientilor incredere in calitatea si fiabilitatea produsului, stiind ca este sustinut de standarde ridicate si de o perioada extinsa de acoperire in cazul unor eventuale defectiuni sau probleme.

De ce este remarcabil acest model?

Modelul 61003908 se remarca prin combinarea unor caracteristici cheie care il fac deosebit de util si eficient. De la usile culisante din sticla, care ofera o vizibilitate maxima si un acces rapid, pana la dimensiunile ideale si sistemul de inchidere sigur, acest dulap metalic isi merita cu siguranta reputatia ca fiind unul dintre cele mai utile modele disponibile pe piata!

In concluzie, modelul 61003908 de dulap metalic se distinge prin caracteristicile sale inovatoare si functionale, care il fac indispensabil intr-o varietate de medii si aplicatii. Cu o atentie deosebita la detalii si o constructie solida, acest model ofera un echilibru perfect intre utilitate si estetica, satisfacand pana si cele mai exigente nevoi de stocare si organizare.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

ExclusivO zi inainte

„În urmă cu doar câțiva ani – și ca să fiu mai exact, cam până la Guvernul Câțu – opțiunea tinerilor pentru structurile MAI se afla undeva după Facultatea de Drept sau Medicină.” – Ziarul Incisiv de Prahova

Motivele erau evidente pentru oricine: în ciuda vieții cazone și a restricțiilor specifice, tânărul avea perspectiva unui loc de muncă...

Exclusiv2 zile inainte

Structurile din ordine si aparare ( MAI, MAN, SRI, etc) pot sa faca demersuri pentru acordarea cu textele directivei europene pe salarizare/7 iunie 2026 este doar termenul final de executare! – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv3 zile inainte

Penitenciarul Ploiești câmp de război! – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv4 zile inainte

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București București, 16 mai...

Uncategorized4 zile inainte

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Zilele Orașului Călimănești Zilele Orașului Călimănești
Turism4 zile inainte

Zilele Orașului Călimănești – 636 de ani de la prima atestare documentară

An de an, Zilele Orașului Călimănești sunt cu adevărat un moment de conexiune pentru comunitatea locală. În această perioadă specială,...

Exclusiv4 zile inainte

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II) – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv5 zile inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Exclusiv5 zile inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Exclusiv5 zile inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Exclusiv5 zile inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Exclusiv5 zile inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Exclusiv6 zile inainte

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

Exclusiv6 zile inainte

Incursiune în training-ul medicilor, într-o tehnologie a viitorului. Interviu cu Eliza Gârbea, coordonator si manager clinic în „Chirurgie Robotică”

«Ceea ce poți demonstra tu însuți este mai de încredere decât ți-ar prezenta oricine altcineva » ne spune Eliza Gârbea, coordonator...

Exclusiv7 zile inainte

Ghidul Complet pentru Alegerea Cabinei Foto Perfecte la Evenimentul Tău – Ziarul Incisiv de Prahova

In moda exista piese care transcend trecerea timpului si continua sa incante privirile si simturile. Printre aceste piese, fustele de...

ExclusivO săptămână inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Știrile Săptămânii