Connect with us

Știri din județ

Recrutorii fac burnout, motivul fiind pretențiile celor din Generația Z    

Publicat

pe

 

Conform unui studiu realizat de Bloomberg, aproape o treime dintre recrutori au declarat că se confruntă săptămânal cu un stres extrem din cauza jobului lor, potrivit unui sondaj realizat de o firmă de analiză în resurse umane. Munca noastră nu a fost niciodată mai dificilă”, spune Angie Bergner, vicepreședinte la Veris. Vedem atât de multă fluctuație în recrutare și recrutori care părăsesc industria. Eu am îmbătrânit cu 10 ani în ultimii trei ani. Angajații din toate industriile descriu un scenariu recurent. Un candidat de 20 sau 30 de ani aplică pentru un post și solicită beneficii nepotrivite cu experiența. ,,Este vorba despre un proaspăt absolvent de facultate care cere pentru început un salariu mare, care nu vrea să meargă într-un birou și care solicită timp liber plătit nelimitat„  a spus Bergner. “Nu este vorba doar de faptul că cerințele lor sunt îndrăznețe. Recrutorii constată că tinerii mileniali și candidații din Generația Z sunt predispuși să dea înapoi.”*

În acest context programe precum ”SurprisING- Stagii unificate de practică pentru studenții din inginerie”, inițiatori Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați și CONAF reprezintă o mare oportunitate atât pentru studenții din Generația Z, cât și pentru companii. Acest tip de programe sprijină stagiile de practică din companii și încurajează matchmakingul potrivit între angajatori și viitorii angajați. Gestionarea acestui proces asigură o compatibilitate mai mare între companii și angajați, deoarece în perioada de practică se identifică și armonizează nevoile și cerințele angajatorilor pe de o parte și cele ale viitorilor angajați de cealaltă parte.

 

245 de studenți și 50 de companii au ocazia în cadrul proiectului ”SurprisING” să evite obstacolele de care vorbesc în general recrutorii pentru că procesul acesta de integrare a potențialilor angajați este susținut de către echipa de proiect. Astfel, munca actorilor implicați (studenți în căutarea unui loc de muncă, recrutori și companiile care caută angajați competenți) este ușurată.

 

La nivel global încă din 2021 au apărut 2 fenomene extrem de îngrijorătoare: primul denumit de americani The Great Resignation (în traducere ”Marea demisioneală”) în care valuri de angajați și-au dat demisia din cauza stagnării salariilor, a muncii în afara programului, etc., iar al doilea este fenomenul de ”Quiet quiting” în care angajații nu mai vor să depășească atribuțiile de la job, omit sarcinile suplimentare și nu mai răspund la e-mailuri după program sau în weekend.**

Datorită programelor de tip ”SurprisING” se pot controla sau chiar preveni cu succes cele 2 fenomene sociale descrise mai sus. Importantă este mobilizarea atât a angajatorilor, cât și a studenților care pot învăța în cadrul unui stagiu de practică care sunt limitele lor și cât de bine pot acoperi cu adevărat nevoile unei companii. Acest program vine în continuarea Pactului pentru Muncă inițiat de către Conaf în 2019, ce are ca obiectiv identificarea soluțiilor  strategice viabile, care pe termen mediu și lung să contribuie la echilibrarea pieței forței de muncă în România și la crearea unui cadru legislativ necesar pentru o evoluție coerentă a pieței muncii.

 

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 

*Preluare din: https://alephnews.ro/business/angajatorii-se-plang-de-candidatii-din-generatia-z-au-cerinte-exagerate-si-sunt-nestatornici/

**Preluare din:  https://www.startupcafe.ro/afaceri/quiet-quitting-moda-munca-angajati-romani-patroni.htm

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Cele mai importante avantaje pe care le ofera firmele de pompe funebre

Publicat

pe

Indiferent daca vorbim despre marile orase sau despre localitatile mai mici, firmele de pompe funebre sunt prezente si ofera sprijin familiilor care trec prin dificila incercare de a pregati inmormantarea unui membru al familiei. Desi multa lume considera ca serviciile funerare nu sunt neaparat necesare sau considera ca sunt foarte costisitoare, trebuie spus ca serviciile oferite de firmele de pompe funebre sunt un mare sprijin pentru fiecare familie indoliata.

Iata in ceea ce urmeaza care sunt cele mai importante avantaje pe care le ofera o firma de pompe funebre Galati si care sustin alegerea acestor servicii atunci cand trebuie sa pregatesti o ceremonie funerara.

Serviciile funerare profesionale si avantajele acestora

Primul avantaj pe care il ofera firmele de pompe funebre se refera la disponibilitatea non stop a acestor servicii. Astfel ca la orice ora din zi si din noapte sunt solicitate, firmele respective pot veni in sprijinul familiilor indoliate. Este de mare ajutor sa stii exact care sunt pasii care trebuie urmati imediat dupa aflarea vestii.

Fie ca vorbim despre consultanta sau sfaturi pentru organizarea inmormantarii, fie ca personalul firmei se va ocupa de absolut toate formalitatile necesare pentru pregatirea inmormantarii, sprijinul firmelor de servicii funerare este deosebit de important in primele ore dupa aflarea vestii decesului unui membru al familiei.

Al doilea avantaj este dat de diversitatea serviciilor oferite. Majoritatea firmelor autorizate pun la dispozitia clientilor servicii complete pentru organizarea ceremoniilor funerare. In randul acestor servicii amintim constatarea decesului, obtinerea certificatului de deces, pregatirea trupului neinsufletit prin procedurile de toaletare si imbalsamare, comercializarea de sicrie si coroane funerare, servicii pentru transport funerar, obtinerea ajutorului de inmormantare sau organizarea de parastase.  Anumite firme pun la dispozitia clientilor inclusiv servicii pentru inchirierea de capela mortuara.

Tot in randul avantajelor pe care o firma pompe funebre Galati le ofera regasim si disponibilitatea de a petrece mai mult timp alaturi de trupul neinsufletit al persoanei decedate sau alaturi de membrii familiei si de prietenii veniti sa iti ofere sprijin in aceste clipe de durere profunda. Faptul ca nu mai este nevoie sa te ocupi de formalitati este un sprijin semnificativ si iti permite sa ai timp alaturi de cei apropiati.

Poate cel mai important avantaj este faptul ca serviciile funerare iti permit sa aloci timp pentru eliberarea emotiilor si sa eviti sa alergi pentru a rezolva diferite formalitati legale si birocratice sau organizatorice. In loc sa te ocupi de astfel de aspecte, vei putea sa te concentrezi pe ceea ce simti si pe cum poti sa treci mai usor peste perioada de doliu.

Pachete complete sau servicii funerare individuale?

Daca aceste avantaje te-au convins, atunci trebuie sa stii ca firmele de servicii funerare pun la dispozitie pachete complete de astfel de servicii sau prestari individuale de servicii. De multe ori pachetele sunt mai avantajoase ca si preturi si cuprind toate serviciile de care ai nevoie. Insa daca nu ai nevoie de toate serviciile respective, poti apela la o firma de pompe funebre Galati si pentru servicii individuale pentru organizarea inmormantarii.

Citeste in continuare

Știri din județ

Rezolvarea problemelor de bootare ale laptopului

Publicat

pe

De

Bun venit în lumea disfuncțională a problemelor de pornire a laptopului! Indiferent dacă întâmpinați un ecran negru, o întârziere neașteptată sau erori enervante de sistem, aceste întrebări vă vor ghida prin labirintul soluțiilor de depanare. Indiferent dacă sunteți un utilizator experimentat sau un începător, acest ghid cuprinzător vă va oferi toate răspunsurile de care aveți nevoie.

Este normal să vă simțiți frustrat sau confuz atunci când laptopul dumneavoastră nu pornește în mod obstinat. Dar nu vă faceți griji, nu sunteți singurul! Acest lucru poate să se întâmple dintr-o varietate de motive, de la probleme minore de hardware până la software corupt. Oricare ar fi cauza, având o cunoaștere solidă despre modul de identificare și remediere a problemelor de pornire ale laptopului vă poate salva ziua.

Așadar, pregătiți-vă să intrați în lumea captivantă a depanării problemelor de pornire a laptopului, descoperind soluții și trucuri profesionale oferite de specialiști în reparații de laptopuri care vă vor ajuta să readuceți dispozitivul preferat la viață în cel mai scurt timp posibil. Să trecem prin diferite scenarii de eșec și să discutăm metode eficiente pentru a vă reporni laptopul și a-l face să funcționeze din nou!

Probleme comune de pornire a laptopului

Când vine vorba de problemele de pornire ale laptopului, există câteva scenarii comune pe care le puteți întâlni. Unul dintre cele mai întâlnite este ecranul negru care apare imediat după ce apăsați butonul de pornire. Acest lucru poate fi cauzat de diverse probleme, cum ar fi cablurile defecte ale ecranului, placa video sau driverul acestuia. De asemenea, există posibilitatea ca laptopul să pornească, dar să afișeze mesaje de eroare sau să se blocheze în timpul procesului de pornire. Aceste probleme pot fi legate de software sau de driverele sistemului de operare.

Un alt scenariu comun este întârzierea neașteptată în timpul pornirii laptopului. Acest lucru poate fi cauzat de mai mulți factori, cum ar fi prea multe programe care rulează în fundal, un hard disk lent sau un sistem de operare învechit. În plus, pot apărea și probleme de hardware, cum ar fi un ventilator defect sau un procesor supraincălzit, care pot încetini procesul de pornire.

Indiferent de problema cu care vă confruntați, este important să înțelegeți motivele din spatele acestor probleme pentru a putea aplica soluțiile corecte și a aduce laptopul înapoi la funcționalitatea normală.

Motivele problemelor de pornire ale laptopului

Există o serie de motive care pot afecta pornirea laptopului. Unul dintre cele mai frecvente motive este hardware-ul defect sau deteriorat. Componente precum hard disk-ul, placa de bază sau memoria pot avea probleme care pot împiedica laptopul să pornească. De asemenea, conexiunile slabe sau cablurile defecte pot provoca probleme de pornire.

Pe de altă parte, software-ul corupt sau învechit poate fi și el responsabil de problemele de pornire ale laptopului. Un sistem de operare corupt sau driverele învechite pot cauza ecrane negre, întârzieri în timpul pornirii sau erori de sistem. În plus, programele malware sau virușii pot afecta și ei funcționarea normală a laptopului.

În cazuri rare, problemele de pornire pot fi cauzate de o combinație de factori, cum ar fi atât probleme hardware, cât și software. Este important să investigați în mod corespunzător pentru a identifica cauza principală a problemelor de pornire și a aplica soluțiile potrivite.

Pași de depanare pentru problemele de pornire ale laptopului

Când vă confruntați cu probleme de pornire ale laptopului, există câțiva pași de depanare pe care îi puteți urma pentru a rezolva problema. Acești pași vă vor ajuta să identificați cauza problemei și să aplicați soluțiile potrivite pentru a readuce laptopul la funcționalitatea normală. Iată câțiva pași cheie pe care îi puteți urma:

Verificarea componentelor hardware

Primul pas în depanarea problemelor de pornire ale laptopului este să verificați componentele hardware. Acest lucru implică verificarea conexiunilor, a cablurilor și a componentelor cheie, cum ar fi placa de bază și memoria. Asigurați-vă că toate componentele sunt bine conectate și nu prezintă semne de deteriorare. Dacă observați vreo problemă cu hardware-ul, poate fi necesară înlocuirea sau repararea componentelor defecte.

Depanarea software-ului

Dacă problema nu este cauzată de hardware, următorul pas este să depanați software-ul. Acest lucru implică verificarea sistemului de operare, a driverelor și a programelor instalate. Actualizați sistemul de operare la cea mai recentă versiune și asigurați-vă că toate driverele sunt actualizate. De asemenea, verificați dacă există programe malware sau viruși și efectuați o scanare completă a laptopului pentru a-i elimina.

Actualizarea driverelor și a BIOS-ului

Un pas important în depanarea problemelor de pornire ale laptopului este actualizarea driverelor și a BIOS-ului (Basic Input/Output System). Driver-ele și BIOS-ul actualizate pot rezolva problemele de compatibilitate și pot îmbunătăți performanța laptopului. Asigurați-vă că căutați cele mai recente actualizări de drivere și BIOS pentru laptopul dumneavoastră și le instalați conform instrucțiunilor producătorului.

Repararea sistemului de operare

În cazul în care problema persistă, puteți încerca să reparați sistemul de operare. Majoritatea sistemelor de operare vin cu opțiuni de reparare, cum ar fi modul sigur sau opțiunea de restaurare a sistemului. Folosiți aceste opțiuni pentru a repara sistemul de operare și a înlătura orice erori sau probleme care pot afecta pornirea laptopului.

Recuperarea datelor de pe un laptop care nu pornește

În unele cazuri, laptopul poate să nu pornească deloc, dar aveți date importante pe el. În astfel de situații, puteți încerca să recuperați datele de pe laptop folosind alte metode. Un mod este să conectați hard disk-ul laptopului la un alt computer și să copiați datele importante. De asemenea, puteți apela la servicii profesionale de recuperare a datelor dacă nu puteți accesa datele de pe laptop.

Prevenirea viitoarelor probleme de pornire

Pe lângă depanarea problemelor de pornire actuale, este important să luați măsuri pentru a preveni apariția unor probleme similare în viitor. Asigurați-vă că faceți în mod regulat copii de siguranță ale datelor importante și că instalați actualizările sistemului de operare și ale programelor în timp util. De asemenea, evitați descărcarea de programe sau fișiere suspecte și efectuați scanări antivirus regulate pentru a preveni infectarea laptopului cu malware sau viruși.

Problemele de pornire ale laptopului pot fi frustrante, dar cu cunoștințele și soluțiile potrivite, puteți rezolva aceste probleme și puteți readuce laptopul la funcționalitatea normală. În acest ghid cuprinzător, am discutat despre diferitele probleme de pornire ale laptopului, motivele din spatele acestora și pașii de depanare pe care îi puteți urma.

Am discutat despre verificarea componentelor hardware, depanarea software-ului, actualizarea driverelor și a BIOS-ului, repararea sistemului de operare și recuperarea datelor de pe un laptop care nu pornește. Am subliniat, de asemenea, importanța prevenirii viitoarelor probleme de pornire prin luarea unor măsuri de precauție adecvate.

Cu aceste informații la îndemână, sunteți pregătit să vă confruntați cu orice problemă de pornire a laptopului și să o rezolvați cu succes. În cele din urmă, nu uitați să cereți ajutorul unui specialist dacă nu vă simțiți încrezător să rezolvați problema singur.

Citeste in continuare

Știri din județ

Cum să îți creezi o rutină de îngrijire a pielii care chiar funcționează

Publicat

pe

Ai încercat vreodată să îți găsești rutina perfectă de îngrijire a pielii, doar pentru a fi copleșit de opțiunile nenumărate de pe piață? Nu ești singur. În acest articol, vom discuta despre cum să îți creezi o rutină de îngrijire a pielii care funcționează pentru tine, ținând cont de particularitățile tale unice.

Frumusețea și îngrijirea nu este doar un ideal exterior, ci și o manifestare a echilibrului interior. În acest articol, vom explora cum o rutină de îngrijire a pielii bine gândită poate face minuni pentru încrederea ta.

Prima greșeală pe care o faci este să nu înțelegi corect tipul tău de ten. De exemplu, dacă ai pielea uscată și folosești produse destinate pielii grase, vei face mai mult rău decât bine. Înainte de a începe orice rutină de îngrijire, asigură-te că ai identificat corect tipul tău de ten.

Exfolierea excesivă

Exfolierea este o etapă importantă în îngrijirea tenului, dar totul este bun în moderație. Exfolierea excesivă poate duce la iritarea pielii și poate diminua bariera naturală de protecție a acesteia. Limitează această practică la o dată sau de două ori pe săptămână.

Folosirea produselor nepotrivite

Multe persoane cred că produsele mai scumpe sunt automat mai bune. Adevărul este că ingredientele contează mai mult decât prețul. Asigură-te că produsele pe care le folosești sunt adaptate nevoilor tale specifice și că nu conțin substanțe iritante sau alergene.

Neglijarea protecției solare

Chiar dacă e noros sau iarnă, razele UV pot avea efecte negative asupra pielii tale. Omiterea cremei cu factor de protecție solară este o greșeală care se poate acumula în timp, ducând la semne premature de îmbătrânire sau, în cazuri grave, chiar la cancer de piele.

Utilizarea excesivă a produselor

Mai mult nu înseamnă întotdeauna mai bine. Utilizarea unui număr mare de produse simultan nu va accelera rezultatele; de fapt, aceasta poate duce la o încărcare a pielii și la reacții adverse. Menține rutina simplă și eficientă.

Necunoașterea ordinii de aplicare a produselor

Ordinea în care aplici produsele contează. De obicei, regulă de bază este să aplici produsele de la cele mai ușoare la cele mai grele. În caz contrar, produsele mai grele vor împiedica absorbția celor ușoare, diminuând eficacitatea ambelor.

Ignorarea gâtului și a decolteului

Multe persoane se concentrează doar pe față și uită de gât și decolteu, deși aceste zone sunt la fel de expuse și predispuse la semnele de îmbătrânire. Este important să extinzi rutina de îngrijire și la aceste părți ale corpului.

Lipsa unei rutine de seară

Îngrijirea tenului nu se termină dimineața. Este crucial să ai o rutina de seară care să îndepărteze impuritățile acumulate peste zi și să pregătească pielea pentru regenerare în timpul nopții.

Utilizarea aceluiași prosop pentru față și corp

Utilizarea aceluiași prosop pentru față și pentru corp poate transfera bacterii și impuritățile de pe corp pe față. Este bine să ai un prosop separat, doar pentru față, și să îl schimbi regulat.

Evitarea consultului dermatologic

Dacă ai probleme persistente ale pielii, cum ar fi acnee severă, rosacee sau semne premature de îmbătrânire, consultul unui dermatolog este esențial. Autodiagnosticul și autoadministrarea de tratamente pot agrava problemele în loc să le rezolve.

Înțelegerea și evitarea acestor greșeli comune te pot ajuta să îți îmbunătățești rutina de îngrijire a pielii și să obții rezultatele dorite. Fii atent la nevoile specifice ale pielii tale și ajustează-ți rutina în mod corespunzător.

Ai auzit de nenumărate ori că „frumusețea vine din interior”, dar te-ai oprit vreodată să te gândești la cât de adevărat este acest enunț? Poate că e timpul să îți reconsideri perspectivele și să începi să vezi frumusețea și sănătatea ca pe două elemente profund interconectate. Nu doar cremele, loțiunile și machiajul îți vor aduce un aspect îngrijit și plăcut; totul începe cu obiceiurile tale zilnice și cu stilul de viață pe care îl ai.

Nutriția: alimentația ta, oglinda ta

În primul rând, alimentația joacă un rol crucial în modul în care arăți. O dietă echilibrată, bogată în fructe, legume și proteine de calitate, poate avea un efect pozitiv imens asupra pielii, părului și unghiilor tale. Nutrienții pe care îi obții din alimente ajută la regenerarea celulelor pielii, oferă strălucire părului și întăresc unghiile. Dimpotrivă, o alimentație dezechilibrată, bogată în zahăruri și grăsimi, poate conduce la probleme cutanate precum acnee sau piele uscată.

Exercițiile fizice: mai mult decât un corp tonifiat

Când te gândești la beneficiile exercițiilor fizice, probabil îți imaginezi un corp atletic și tonifiat. Dar știai că activitatea fizică îmbunătățește circulația sanguină, ceea ce duce la un ten mai radiant și la o mai bună oxigenare a celulelor pielii? Exercițiile fizice contribuie și la reducerea stresului, un alt factor care îți poate afecta aspectul.

Odihnă și somn: ingrediente esențiale pentru o piele sănătoasă

Un somn odihnitor nu doar că te ajută să te simți mai odihnit și mai concentrat, dar este esențial și pentru regenerarea pielii. În timpul somnului, organismul intră într-un proces de autoreparare, ceea ce include și reînnoirea celulelor pielii. Lipsa somnului poate duce la apariția cearcănelor, piele uscată și un ten tern.

Hidratarea: nu doar pentru sete

A bea suficientă apă în cursul unei zile are o mulțime de beneficii pentru sănătate, de la îmbunătățirea digestiei la optimizarea funcției cerebrale. Dar hidratarea este crucială și pentru menținerea unui ten sănătos. Apa ajută la eliminarea toxinelor din organism, ceea ce se reflectă și în calitatea pielii tale.

Starea de bine emoțională: frumusețea vine de la fericire

Un stil de viață sănătos include și menținerea unei stări de bine emoționale. Stresul și anxietatea nu doar că te fac să te simți rău, dar aceste stări pot declanșa și o serie de reacții hormonale care îți afectează aspectul. De exemplu, niveluri ridicate de cortizol pot agrava acneea și pot duce la îmbătrânirea prematură a pielii.

Încheiere

Într-o lume unde accentul se pune tot mai mult pe aspectul exterior, e important să nu uităm că frumusețea adevărată este cea care începe din interior. Un stil de viață sănătos, marcat prin alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate, odihnă adecvată și hidratare, te va ajuta nu doar să arăți bine, dar și să te simți extraordinar. Iar când te simți bine în pielea ta, asta se vede. Fără îndoială, frumusețea și sănătatea sunt două elemente inseparabile și complementare.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv18 ore inainte

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

UncategorizedO zi inainte

HONOR Magic V2: design ultra subțire și o baterie de 5000 mAh

  Într-o epocă în care smartphone-urile sunt elementele de legătură între lumea personală și cea profesională, durata de viață a...

UncategorizedO zi inainte

PENNY a atins pragul de 359 de magazine în România

Planurile de expansiune ale PENNY România avansează rapid cu deschiderea a patru noi magazine în patru județe ale țării –...

Uncategorized2 zile inainte

easySales: 263 lei, valoarea medie a comenzilor de Black Friday, 65% cu plata online

Cea mai mare comandă realizată prin magazinele din platformă a depășit 23.000 de lei și a constat în preamplificatoare și...

Exclusiv2 zile inainte

TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI – Ziarul Incisiv de Prahova

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Vâlcea Vâlcea
Turism2 zile inainte

Descoperă magia schiatului în Vâlcea: Destinații încântătoare pentru iubitorii de zăpadă

Dacă ești în căutarea unei destinații de schi unică și plină de farmec iarna aceasta, ești în locul potrivit! Vâlcea...

Uncategorized3 zile inainte

realme anunţă peste 200 milioane de telefoane vândute la nivel global

București, România – 27 noiembrie 2023 – realme a anunțat oficial că livrările sale globale de smartphone-uri au depășit 200 milioane...

Uncategorized3 zile inainte

AOC și Philips Monitors fac progrese remarcabile în procesul de sustenabilitate, confirmate de certificarea EPEAT Climate+

București, 28 noiembrie 2023 – MMD, unul dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, partener licențiat al brandurilor...

cartofi wedges congelati cartofi wedges congelati
Uncategorized3 zile inainte

Sfaturi pentru antreprenori: avantajele folosirii cartofilor wedges congelati

  Cartofii sunt unul dintre cele mai populare produse servite in restaurantele fast food, iar cartofii wedges au devenit in...

Exclusiv3 zile inainte

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung desemnat ,,Cel mai bun angajator din lume” pentru al patrulea an consecutiv de către Forbes

București, România – 27 noiembrie 2023 – Samsung Electronics a fost desemnat în luna noiembrie ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume”...

Exclusiv4 zile inainte

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv5 zile inainte

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv6 zile inainte

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Uncategorized7 zile inainte

PENNY România ajunge la o rețea de 355 de magazine

PENNY continuă să se extindă rapid în România și inaugurează două noi magazine, unul în București, iar celălalt în Corunca,...

Uncategorized7 zile inainte

Miaunismul: un nou curent în artă inspirat de creativitatea pisicilor

Prin campania Artă Miaunistică, Whiskas își propune să încurajeze adopțiile și să arate că viața alături de pisici este mult...

Știrile Săptămânii