Connect with us

Știri din județ

Vrei angajați competenți? Contribuie la formarea lor încă din stagiul de practică

Publicat

pe

Prin stagiile de practică, angajatorii au posibilitatea de a cunoaște și atrage în cadrul companiei lor tineri pe măsura cerințelor companiei lor, pe care îi pot forma, îndruma și ulterior angaja pe termen lung. Prin urmare, acestea reprezintă o sursă bună de viitori angajați.

În continuarea demersului început în 2019 de către CONAF prin ”Pactul pentru muncă” s-a dezvoltat proiectul ”SurprisING”, un program de stagii de practică pentru 245 dintre cei mai buni studenți de Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați.

Companiile înscrise în program vor aloca un mentor pentru unul sau mai mulți stagiari ( până la 5), mentor care va fi remunerat prin proiectul ”SurprisING” pentru coordonarea stagiului.

Dacă domeniul afacerii tale face parte din următoarele industrii vizate de proiectul nostru, respectiv: bioeconomie, sănătate, energie, mediu și schimbări climatice, tehnologia informațiilor și a comunicațiilor, spațiu și securitate, eco-nanotehnologii și materiale avansate, înscrie-te pe formularul: https://conaf.ro/surprising/

Acest program s-a creat la inițiativa Universității ”Dunărea de Jos” Galați și CONAF.

 

Dacă vrei să afli mai multe informații, scrie-ne la adresa de mail: office@conaf.ro

 

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Cele mai importante avantaje pe care le ofera firmele de pompe funebre

Publicat

pe

Indiferent daca vorbim despre marile orase sau despre localitatile mai mici, firmele de pompe funebre sunt prezente si ofera sprijin familiilor care trec prin dificila incercare de a pregati inmormantarea unui membru al familiei. Desi multa lume considera ca serviciile funerare nu sunt neaparat necesare sau considera ca sunt foarte costisitoare, trebuie spus ca serviciile oferite de firmele de pompe funebre sunt un mare sprijin pentru fiecare familie indoliata.

Iata in ceea ce urmeaza care sunt cele mai importante avantaje pe care le ofera o firma de pompe funebre Galati si care sustin alegerea acestor servicii atunci cand trebuie sa pregatesti o ceremonie funerara.

Serviciile funerare profesionale si avantajele acestora

Primul avantaj pe care il ofera firmele de pompe funebre se refera la disponibilitatea non stop a acestor servicii. Astfel ca la orice ora din zi si din noapte sunt solicitate, firmele respective pot veni in sprijinul familiilor indoliate. Este de mare ajutor sa stii exact care sunt pasii care trebuie urmati imediat dupa aflarea vestii.

Fie ca vorbim despre consultanta sau sfaturi pentru organizarea inmormantarii, fie ca personalul firmei se va ocupa de absolut toate formalitatile necesare pentru pregatirea inmormantarii, sprijinul firmelor de servicii funerare este deosebit de important in primele ore dupa aflarea vestii decesului unui membru al familiei.

Al doilea avantaj este dat de diversitatea serviciilor oferite. Majoritatea firmelor autorizate pun la dispozitia clientilor servicii complete pentru organizarea ceremoniilor funerare. In randul acestor servicii amintim constatarea decesului, obtinerea certificatului de deces, pregatirea trupului neinsufletit prin procedurile de toaletare si imbalsamare, comercializarea de sicrie si coroane funerare, servicii pentru transport funerar, obtinerea ajutorului de inmormantare sau organizarea de parastase.  Anumite firme pun la dispozitia clientilor inclusiv servicii pentru inchirierea de capela mortuara.

Tot in randul avantajelor pe care o firma pompe funebre Galati le ofera regasim si disponibilitatea de a petrece mai mult timp alaturi de trupul neinsufletit al persoanei decedate sau alaturi de membrii familiei si de prietenii veniti sa iti ofere sprijin in aceste clipe de durere profunda. Faptul ca nu mai este nevoie sa te ocupi de formalitati este un sprijin semnificativ si iti permite sa ai timp alaturi de cei apropiati.

Poate cel mai important avantaj este faptul ca serviciile funerare iti permit sa aloci timp pentru eliberarea emotiilor si sa eviti sa alergi pentru a rezolva diferite formalitati legale si birocratice sau organizatorice. In loc sa te ocupi de astfel de aspecte, vei putea sa te concentrezi pe ceea ce simti si pe cum poti sa treci mai usor peste perioada de doliu.

Pachete complete sau servicii funerare individuale?

Daca aceste avantaje te-au convins, atunci trebuie sa stii ca firmele de servicii funerare pun la dispozitie pachete complete de astfel de servicii sau prestari individuale de servicii. De multe ori pachetele sunt mai avantajoase ca si preturi si cuprind toate serviciile de care ai nevoie. Insa daca nu ai nevoie de toate serviciile respective, poti apela la o firma de pompe funebre Galati si pentru servicii individuale pentru organizarea inmormantarii.

Citeste in continuare

Eveniment

Atelierul Irinei: Nunta Redată în Culori și Eleganță

Publicat

pe

De

Într-o lume în care timpul zboară și amintirile devin amestecate, Atelierul Irinei se remarcă ca o oază de eternitate. Suntem încrezători că fiecare nuntă este un capitol unic în povestea voastră de dragoste, și ne-am dedicat să-l transformăm într-o operă de artă vizuală. Echipa noastră talentată, cu ani de experiență în spate, este pregătită să vă însoțească în această călătorie, capturând fiecare detaliu și emoție.

O Călătorie Personalizată

Știm că fiecare cuplu are o viziune unică pentru ziua lor specială. La Atelierul Irinei, ne place să ne adaptăm, să învățăm și să inovăm în funcție de dorințele voastre. Fie că doriți un film de nuntă cu aer boem sau fotografii pline de mister, ne asigurăm că experiența voastră este personalizată, pentru ca amintirile să fie cu adevărat autentice.

Magia din Spatele Obiectivului

O privire la portofoliul nostru vorbește despre pasiunea și talentul echipei noastre. Imaginile noastre nu sunt doar fotografii sau videoclipuri, ci adevărate povești vizuale. Fiecare detaliu, fiecare zâmbet și fiecare lacrimă sunt surprinse în mod magistral pentru a vă aminti pentru totdeauna de ziua voastră specială.

Explorați Opțiunile Noastre

Vă invităm să descoperiți mai multe despre serviciile noastre și pachetele disponibile pe site-ul nostru. Veți găsi informații detaliate pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru nunta voastră. Cu noi, nu există limită pentru ceea ce poate fi realizat în lumea fotografiei și videografiei de nuntă.

Consultații Gratuite

Pentru a vă oferi o perspectivă detaliată asupra serviciilor noastre și pentru a discuta cum putem contribui la povestea voastră, nu ezitați să ne contactați. Consultațiile noastre sunt gratuite, iar noi suntem aici pentru a vă ghida în călătoria voastră către amintiri de neuitat.

În încheiere, amintiți-vă că „Dragostea nu este doar o poveste, ci o aventură.” Cu Atelierul Irinei, aventura voastră începe cu cele mai frumoase imagini și filme, iar amintirile devin veșnice. Alegeți să transformați ziua voastră specială într-o operă de artă vizuală cu Atelierul Irinei!

FOTOGRAF NUNTA GALATIFOTO VIDEO NUNTA GALATI

Citeste in continuare

Știri din județ

Rezolvarea problemelor de bootare ale laptopului

Publicat

pe

De

Bun venit în lumea disfuncțională a problemelor de pornire a laptopului! Indiferent dacă întâmpinați un ecran negru, o întârziere neașteptată sau erori enervante de sistem, aceste întrebări vă vor ghida prin labirintul soluțiilor de depanare. Indiferent dacă sunteți un utilizator experimentat sau un începător, acest ghid cuprinzător vă va oferi toate răspunsurile de care aveți nevoie.

Este normal să vă simțiți frustrat sau confuz atunci când laptopul dumneavoastră nu pornește în mod obstinat. Dar nu vă faceți griji, nu sunteți singurul! Acest lucru poate să se întâmple dintr-o varietate de motive, de la probleme minore de hardware până la software corupt. Oricare ar fi cauza, având o cunoaștere solidă despre modul de identificare și remediere a problemelor de pornire ale laptopului vă poate salva ziua.

Așadar, pregătiți-vă să intrați în lumea captivantă a depanării problemelor de pornire a laptopului, descoperind soluții și trucuri profesionale oferite de specialiști în reparații de laptopuri care vă vor ajuta să readuceți dispozitivul preferat la viață în cel mai scurt timp posibil. Să trecem prin diferite scenarii de eșec și să discutăm metode eficiente pentru a vă reporni laptopul și a-l face să funcționeze din nou!

Probleme comune de pornire a laptopului

Când vine vorba de problemele de pornire ale laptopului, există câteva scenarii comune pe care le puteți întâlni. Unul dintre cele mai întâlnite este ecranul negru care apare imediat după ce apăsați butonul de pornire. Acest lucru poate fi cauzat de diverse probleme, cum ar fi cablurile defecte ale ecranului, placa video sau driverul acestuia. De asemenea, există posibilitatea ca laptopul să pornească, dar să afișeze mesaje de eroare sau să se blocheze în timpul procesului de pornire. Aceste probleme pot fi legate de software sau de driverele sistemului de operare.

Un alt scenariu comun este întârzierea neașteptată în timpul pornirii laptopului. Acest lucru poate fi cauzat de mai mulți factori, cum ar fi prea multe programe care rulează în fundal, un hard disk lent sau un sistem de operare învechit. În plus, pot apărea și probleme de hardware, cum ar fi un ventilator defect sau un procesor supraincălzit, care pot încetini procesul de pornire.

Indiferent de problema cu care vă confruntați, este important să înțelegeți motivele din spatele acestor probleme pentru a putea aplica soluțiile corecte și a aduce laptopul înapoi la funcționalitatea normală.

Motivele problemelor de pornire ale laptopului

Există o serie de motive care pot afecta pornirea laptopului. Unul dintre cele mai frecvente motive este hardware-ul defect sau deteriorat. Componente precum hard disk-ul, placa de bază sau memoria pot avea probleme care pot împiedica laptopul să pornească. De asemenea, conexiunile slabe sau cablurile defecte pot provoca probleme de pornire.

Pe de altă parte, software-ul corupt sau învechit poate fi și el responsabil de problemele de pornire ale laptopului. Un sistem de operare corupt sau driverele învechite pot cauza ecrane negre, întârzieri în timpul pornirii sau erori de sistem. În plus, programele malware sau virușii pot afecta și ei funcționarea normală a laptopului.

În cazuri rare, problemele de pornire pot fi cauzate de o combinație de factori, cum ar fi atât probleme hardware, cât și software. Este important să investigați în mod corespunzător pentru a identifica cauza principală a problemelor de pornire și a aplica soluțiile potrivite.

Pași de depanare pentru problemele de pornire ale laptopului

Când vă confruntați cu probleme de pornire ale laptopului, există câțiva pași de depanare pe care îi puteți urma pentru a rezolva problema. Acești pași vă vor ajuta să identificați cauza problemei și să aplicați soluțiile potrivite pentru a readuce laptopul la funcționalitatea normală. Iată câțiva pași cheie pe care îi puteți urma:

Verificarea componentelor hardware

Primul pas în depanarea problemelor de pornire ale laptopului este să verificați componentele hardware. Acest lucru implică verificarea conexiunilor, a cablurilor și a componentelor cheie, cum ar fi placa de bază și memoria. Asigurați-vă că toate componentele sunt bine conectate și nu prezintă semne de deteriorare. Dacă observați vreo problemă cu hardware-ul, poate fi necesară înlocuirea sau repararea componentelor defecte.

Depanarea software-ului

Dacă problema nu este cauzată de hardware, următorul pas este să depanați software-ul. Acest lucru implică verificarea sistemului de operare, a driverelor și a programelor instalate. Actualizați sistemul de operare la cea mai recentă versiune și asigurați-vă că toate driverele sunt actualizate. De asemenea, verificați dacă există programe malware sau viruși și efectuați o scanare completă a laptopului pentru a-i elimina.

Actualizarea driverelor și a BIOS-ului

Un pas important în depanarea problemelor de pornire ale laptopului este actualizarea driverelor și a BIOS-ului (Basic Input/Output System). Driver-ele și BIOS-ul actualizate pot rezolva problemele de compatibilitate și pot îmbunătăți performanța laptopului. Asigurați-vă că căutați cele mai recente actualizări de drivere și BIOS pentru laptopul dumneavoastră și le instalați conform instrucțiunilor producătorului.

Repararea sistemului de operare

În cazul în care problema persistă, puteți încerca să reparați sistemul de operare. Majoritatea sistemelor de operare vin cu opțiuni de reparare, cum ar fi modul sigur sau opțiunea de restaurare a sistemului. Folosiți aceste opțiuni pentru a repara sistemul de operare și a înlătura orice erori sau probleme care pot afecta pornirea laptopului.

Recuperarea datelor de pe un laptop care nu pornește

În unele cazuri, laptopul poate să nu pornească deloc, dar aveți date importante pe el. În astfel de situații, puteți încerca să recuperați datele de pe laptop folosind alte metode. Un mod este să conectați hard disk-ul laptopului la un alt computer și să copiați datele importante. De asemenea, puteți apela la servicii profesionale de recuperare a datelor dacă nu puteți accesa datele de pe laptop.

Prevenirea viitoarelor probleme de pornire

Pe lângă depanarea problemelor de pornire actuale, este important să luați măsuri pentru a preveni apariția unor probleme similare în viitor. Asigurați-vă că faceți în mod regulat copii de siguranță ale datelor importante și că instalați actualizările sistemului de operare și ale programelor în timp util. De asemenea, evitați descărcarea de programe sau fișiere suspecte și efectuați scanări antivirus regulate pentru a preveni infectarea laptopului cu malware sau viruși.

Problemele de pornire ale laptopului pot fi frustrante, dar cu cunoștințele și soluțiile potrivite, puteți rezolva aceste probleme și puteți readuce laptopul la funcționalitatea normală. În acest ghid cuprinzător, am discutat despre diferitele probleme de pornire ale laptopului, motivele din spatele acestora și pașii de depanare pe care îi puteți urma.

Am discutat despre verificarea componentelor hardware, depanarea software-ului, actualizarea driverelor și a BIOS-ului, repararea sistemului de operare și recuperarea datelor de pe un laptop care nu pornește. Am subliniat, de asemenea, importanța prevenirii viitoarelor probleme de pornire prin luarea unor măsuri de precauție adecvate.

Cu aceste informații la îndemână, sunteți pregătit să vă confruntați cu orice problemă de pornire a laptopului și să o rezolvați cu succes. În cele din urmă, nu uitați să cereți ajutorul unui specialist dacă nu vă simțiți încrezător să rezolvați problema singur.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized15 ore inainte

HONOR lansează la MWC 2024 o nouă strategie All-scenario, bazată pe AI

HONOR anunță lansarea la nivel global a smartphone-ului HONOR Magic6 Pro, demonstrând angajamentul în stimularea inovației în era AI 26...

Uncategorized16 ore inainte

Samsung prezintă viziunea Galaxy AI la MWC 2024 prin intermediul celor mai recente produse și servicii

Vizitatorii vor avea parte de experiențe puternice și autentice cu ajutorul seriei Galaxy S24, al ecosistemului extins de produse și...

Uncategorized17 ore inainte

Xiaomi adaugă o serie captivantă de produse smart living gamei sale globale AIoT

Xiaomi, companie producătoare de electronice de consum și dispozitive smart conectate printr-o platformă IoT, a anunțat astăzi lansarea globală a...

Uncategorized17 ore inainte

Xiaomi lansează global seria Xiaomi 14, cu optică Leica de ultimă generație, susținută de Xiaomi HyperOS

Xiaomi, lider global în inovație, anunță lansarea celei mai noi game de smartphone-uri flagship, seria Xiaomi 14, în cadrul unui...

Exclusiv21 de ore inainte

„Avem si noi la MAI, un Coldea mai mititel”

Referitor la subiectul excelentei, asa cum am banuit, Ministerul Muncii a fost sensibilizat sa tergiverseze comunicarea informatiilor solicitate prin petitiile...

Exclusiv2 zile inainte

Cum să îți alegi tunsoarea perfectă pentru forma feței tale – Ziarul Incisiv de Prahova

Alegerea unei tunsori potrivite este esențială pentru exprimarea personalității și pentru îmbunătățirea aspectului general. La fel ca în cazul femeilor,...

Exclusiv3 zile inainte

UPDATE/CARACATIȚA WHITE TOWER (XV)/Putregaiul acoperit de șefii poliției care stau la băute cu infractorii – Ziarul Incisiv de Prahova

Curg tone de cerneală dezvăluind mizeriile ascunse într-o afacere care dacă s-ar fi întâmplat într-un stat civilizat am fi avut...

Uncategorized3 zile inainte

HONOR ajunge în Top 5 branduri de smartphone-uri din Europa

HONOR, conform ultimelor cercetări Canalys (https://www.canalys.com/newsroom/europe-smartphone-market-q4-2023), s-a poziționat în mod remarcabil printre primele cinci branduri de smartphone-uri din Europa, pentru...

Uncategorized4 zile inainte

TikTok lansează funcția Add to Music App în România

Add To Music App duce mai departe puterea descoperirii muzicii pe TikTok și contribuie la consumul de muzică pe principalele...

Uncategorized4 zile inainte

De ce este mai bine să cumperi o unitate SSD sau NVMe în loc de una HDD

Cred că suntem cu toții de acord că unitățile HDD, care au fost odată forța dominantă, au pierdut bătălia cu...

Exclusiv4 zile inainte

Caracatita WHITE TOWER (XIV) /Neregurile de la Urbanismul Primariei cunoscute de primarul PSD-ist Andrei Volosevici

Țeapa imobiliară de la WHITE TOWER nu înseamnă doar cea mai mare fraudă din istoria Ploieștiului, acoperita de politisti corupti...

Eveniment5 zile inainte

NAVITEL R285 2K – Cameră de bord modernă echipată cu funcționalități avansate

În contextul unei piețe dinamice a tehnologiei auto, NAVITEL își reafirmă poziția de lider prin consolidarea ofertei de camere auto de...

Uncategorized5 zile inainte

Funcția de urmărire a ochilor de la HONOR poate controla mișcarea mașinii VIDEO

Te invităm să descoperi cea mai recentă inovație HONOR și să experimentezi o nouă eră a condusului prin intermediul funcției de...

Uncategorized5 zile inainte

Ce artisti ajung la Summer Well in 2024?

In perioada 9-11 august 2024 ne dam întalnire la a 13-a editie de Summer Well, care se va desfasura la...

Exclusiv5 zile inainte

BMW-ul primit șpagă la santajele media la un pas de a lovi o femeie pe trecerea de pietoni! – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii continuă să facă ample investigații într-o afacere imobiliară suspectă. Vorbim despre un dosar penal deschis în urma perchezițiilor care...

Uncategorized5 zile inainte

Samsung a prezentat gama de dispozitive îmbunătățite cu AI din 2024 în cadrul evenimentului “World of Samsung”

“World of Samsung” celebrează modul în care inteligența artificială permite noi experiențe de viață conectată prin intermediul seriei de produse...

Știrile Săptămânii