Connect with us

Afaceri

Brățara potrivită poate fi un cadou de excepție

Publicat

pe

Bijuteria Mataranga

Dacă vrei să oferi o brățară de aur drept cadou pentru cineva special din viața ta, este important să știi ce tipuri de brățări simbolizează ce. Dacă oferi o brățară de aur ca și cadou de ziua de naștere, atunci alegerea uneia care este specială pentru destinatar îi poate face ziua și mai specială.

O brățară din aur încrustată cu diamante este o alegere excelentă pentru cei care vor ca bijuteria lor să fie remarcată de toți cei din jur. Un stil mai simplu ca acesta va arăta în continuare drăguț, dar nu va atrage la fel de mult atenția de la alte piese din colecția lor, așa cum ar putea face alte piese.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou care să lase o impresie de durată, nu căutați mai departe de brățara din aur. Această minunată bijuterie este o piesă clasică și poate fi purtată cu orice ocazie, de la petreceri de sărbători la nunți.

Ce trebuie să cunoașteți dacă vrei să oferiți cadou o brățară din aur

  1. Brățările din aur vin în multe stiluri și dimensiuni diferite; acestea variază de la lanțuri simple, subțiri, cu brelocuri mici, până la brățări groase cu pietre mari pe ele. Va trebui să te asiguri că cea pe care o alegi se potrivește cu stilul destinatarului tău.
  2. Brățările de aur pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei; totuși, este important să rețineți că bărbații preferă de obicei piese mai grele decât femeile, așa că, dacă este posibil, încercați câteva diferite înainte de a cumpăra ceva, astfel încât să știți ce funcționează cel mai bine pentru el sau ea personal!

Brățările sunt un cadou clasic care a trecut testul timpului. Sunt mici, simple și, de obicei, au un preț rezonabil – sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a arăta cuiva cât de mult ții la el.

Dar dacă nu ați mai dăruit sau primit niciodată o brățară aur, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a face achiziția. Iată ce trebuie să știți dacă doriți să oferiți o brățară de aur drept cadou:

Cum să măsurați încheietura mâinii pentru o brățară

O provocare a achiziționării de bijuterii online poate fi să vă dați seama dacă ceva se va potrivi așa cum doriți. Este atât de frumos să ai acces la un magazin fizic pentru a încerca o piesă, dar uneori nu este posibil sau nu este convenabil… iar cumpărăturile online în confortul casei sunt ceva pe care toți am ajuns să le iubim!

Din fericire, brățările nu sunt prea dificile atunci când vine vorba de găsirea mărimii potrivite. Multe brățări, în special cele realizate în stil link sau stil wrap, au diferite ajustări pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale încheieturii mâinii.

Iată un ghid pentru a afla cele mai importante două măsurători pe care va trebui să le cunoașteți pentru a cumpăra o brățară: dimensiunea încheieturii mâinii și mărimea mâinii.

Pentru a vă măsura încheietura mâinii pentru o brățară manșetă, brățară cu zale sau orice stil de brățară care se deschide și nu trebuie să se potrivească peste întreaga mână:

Pentru acest tip de brățară, veți dori doar să cunoașteți circumferința din jurul încheieturii mâinii. Ține-ți brațul cu mâna relaxată și degetele ușor întinse. Cu cealaltă mână, înfășurați o bandă de măsurare moale în jurul încheieturii, acolo unde doriți să purtați brățara – nu o trageți strâns, doar măsurați la o tensiune confortabilă și acolo este măsura încheieturii!

Orice brățară care are cel puțin la fel de mulți centimetri lungime sau circumferință se va potrivi și depinde de preferințele tale personale dacă îți place să porți ceva un pic mai mare pentru „spațiu de mișcare”.

Dacă nu aveți o bandă de măsurat flexibilă, puteți utiliza aceeași metodă cu o bucată de panglică sau sfoară care nu se întinde, marcați unde este dimensiunea dvs. (unde începutul panglicii lovește partea care se înfășoară), apoi întindeți și măsurați lungimea cu o riglă.

Pentru a vă măsura mâna pentru o brățară fixă sau o brățară extensibilă (una care trebuie să se potrivească peste mână și nu se deschide complet):

Ține-ți mâna cu degetele întinse și în cupă, ca și cum ai fi pe cale să aluneci o brățară peste. Degetul mare va fi înclinat spre celelalte degete și palmă. Acum înfășurați o bandă de măsurat în jurul degetelor în cel mai lat punct. Aceasta va fi măsura pe care trebuie să o știți – circumferința minimă a unui brățară sau a unei brățări extinse care ți se va potrivi. De asemenea, puteți utiliza metoda panglicii explicată mai sus pentru a lua această măsurătoare dacă nu aveți o bandă de măsurare flexibilă.

Unii designeri pot oferi îndrumări suplimentare și mai specifice cu privire la dimensiunea brățărilor lor.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cum se aleg halatele medicale?

Publicat

pe

De

Drinuniforma

Când vine vorba de alegerea halatelor medicale potrivite pentru personalul spitalului, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare.

În primul rând, trebuie să vă asigurați că designul halatului medical va fi confortabil și convenabil pentru dumneavoastră. Vreți ceva care să vă permită să vă deplasați cu ușurință și să vă faceți treaba fără să vă stea în cale. Halatele trebuie să fie suficient de confortabile pentru a fi purtate toată ziua, dar și suficient de durabile pentru a rezista la o utilizare regulată

De asemenea, ar trebui să vă asigurați că halatele medicale sunt disponibile în diferite mărimi, astfel încât toată lumea să poată obține ceea ce are nevoie! Acest lucru va asigura că nimeni nu se simte inconfortabil în timp ce lucrează la spital pentru că nu are la îndemână o mărime potrivită.

Următorul lucru la care veți dori să vă gândiți este dacă spitalul are sau nu o politică cu privire la ce culori de halate sunt permise. Cele mai multe spitale au reguli în acest sens, deoarece sunt preocupate de controlul infecțiilor și de siguranța pacienților, ca atare, este posibil să permită doar anumite culori de halate pentru membrii personalului lor.

Indiferent de sezonul pentru care se achiziționează un halat bărbați, de exemplu, acesta trebuie să țină cont de anumite aspecte, astfel încât să se simtă cât mai confortabil pe parcursul întregii zile de muncă.

Printre factorii de care trebuie să ții cont în alegerea unui halat medical, se pot specifica:

Alegeți mărimea potrivită

Este recomandat să se aleagă întotdeauna mărimile potrivite pentru halatele medicale și să se țină cont de tabelul cu mărimi afișat pe site sau de diferențele de dimensiuni care pot apărea în timpul procesului de fabricație.

Alegeți un material de calitate

Acesta este unul dintre factorii cei mai importanți de care trebuie să ții cont, căci, aceste echipamente medicale, sunt de obicei spălate foarte frecvent și la temperaturi foarte mari.

În plus, este important să se aleagă un material precum tercotul, care permite libera circulație a aerului și este de o calitate foarte bună. Pentru perioadele mai reci, este recomandat să se aleagă un halat din material polar fleece, acesta fiind foarte plăcut și confortabil.

Caracteristici speciale

Alege întotdeauna modele de halate medicinale care nu se scămoșează, nu intră la apă, nu se decolorează și care pot oferi un confort sporit indiferent de temperaturi sau nivelul de efort depus.

Cum trebuie să fie un halat medical?

Există mai multe aspecte pe care trebuie să le iei în calcul de fiecare dată când ești în căutarea unui nou model de halat medical, indiferent de sezonul în care doreși să-l porți.

Pentru început, trebuie menționat faptul că cele mai potrivite modele de halate medicale pentru temperaturi mai joase sunt acelea confecționate dintr-un material polar antipilling, țesătură a cărei densitate ajunge la valoarea de 350 g/mp.

De obicei, aceste modele de halate medicale sunt modele unisex, cu o lungime până la nivelul genunchilor și cu mânecă lungă. De asemenea, ele pot fi găsite la vânzare în diferite dimensiune, de la XS și până la 5XL, pentru a se potrivi perfect oricărei staturi.

Citeste in continuare

Afaceri

Modalități de a servi vinul alb sau șampania la cină

Publicat

pe

De

Leuk Home

Vinul alb și șampania sunt ambele alegeri populare pentru petreceri la cină, dar nu sunt întotdeauna servite în același mod și este important să știți cum să faceți acest lucru corect. Ca în cazul majorității lucrurilor din viață, există reguli pentru a servi vinul în mod corespunzător pe care ar trebui să le respectați. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să serviți oricare dintre ele la următoarea dvs. cină.

Vinul alb

Vinul este modul perfect de a sărbători o ocazie specială, fie că este vorba de o nuntă sau de o zi de naștere. Și, deși s-ar putea să știți cum să serviți vinul roșu, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți când vine vorba de servirea vinului alb.

Vinurile albe se servesc de obicei răcite, așa că este important să le păstrați în frigider până chiar înainte de servire. Dacă nu aveți suficient timp pentru a răci vinul în frigider, o scurtă călătorie rapidă în congelator va fi suficientă, iar dacă doriți ca sticla să se păstreze rece pe parcursul mesei puteți alege o frapieră cu gheață pentru aceasta.

Puteți servi vinul alb într-un pahar de vin sau într-un fluier, în funcție de preferințele dumneavoastră. Dacă serviți vinul alb împreună cu mâncarea, alegeți un flaut; dacă nu, oricare dintre ele este de ajuns.

Șampania

Șampania răcită este, de asemenea, ideală pentru a fi servită la petreceri la cină – dar țineți cont că trebuie servită înainte de desert! Deși puteți servi șampania fie într-un flaut, fie într-un pahar de vin obișnuit, noi recomandăm flautele pentru majoritatea ocaziilor, deoarece sunt mai elegante și mai festive decât paharele obișnuite. De asemenea, puteți adăuga atingeri decorative, cum ar fi flori sau fructe de pădure în jurul bazei fiecărui pahar, astfel încât oaspeții să se poată bucura de ele în timp ce așteaptă să le sosească mâncarea.

Deși există mai multe moduri de a servi vinul alb sau șampania la masă, există câteva linii directoare pe care ar trebui să le urmați.

Atunci când vă turnați un pahar de vin alb sau de șampanie acasă, asigurați-vă că nu umpleți paharul prea mult; acest lucru va cauza probleme de aerisire și va face ca lichidul să facă spumă. Dacă se întâmplă acest lucru, puneți doar câteva cuburi de gheață în pahar până când acestea se topesc suficient de jos, astfel încât să nu mai atingă suprafața lichidului (dar să rămână totuși deasupra oricărui sediment așezat pe fund). Apoi, toarnă-ți băutura în acest spațiu dintre cuburile de gheață în locul lor!

Ce trebuie să cunoașteți când serviți vin alb sau șampanie la masă.

Cheia este să răciți paharele și să le serviți cât mai repede posibil după deschidere, astfel încât să nu pierdeți bulele sau aroma. Iată câteva sfaturi de care să țineți cont:

  1. Răciți paharele

Răciți paharele în congelator timp de 20 de minute înainte de a le servi. Acest lucru vă va ajuta să păstrați vinul rece și să nu vă diluați băutura cu cuburi de gheață topite.

  1. Serviți imediat după deschidere
  2. Când turnați șampanie, țineți sticla la aproximativ 15 cm deasupra paharului și turnați încet, astfel încât să nu se formeze bule pe fundul paharului.

Deschideți sticla și turnați-o imediat într-un pahar; nu o lăsați să stea prea mult timp după deschidere, deoarece acest lucru va permite oxigenului să intre în sticlă, ceea ce va face ca aceasta să se strice mai repede decât în mod normal. Dacă serviți mai mulți invitați, deschideți câteva sticle deodată, astfel încât să nu fie nevoie să așteptați ca băutura fiecărei persoane să fie turnată individual!

Citeste in continuare

Afaceri

Cum să alegi un buchet de mireasă care să te reprezinte

Publicat

pe

De

Olla

Buchetele de mireasă sunt adesea una dintre cele mai așteptate părți ale unei nunți. Sunt o modalitate frumoasă de a încorpora florile tale preferate în ziua cea mare și sunt, de asemenea, o modalitate de a te exprima prin buchetul tău.

Dar ce flori ar trebui să alegi pentru buchetul de mireasă?

Bujorii sunt una dintre cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă, deoarece sunt atât de durabile, cât și elegante. Au tulpini lungi, așa că pot rezista bine într-un buchet, și vin într-o varietate de culori și dimensiuni care te pot ajuta să te potrivești cu orice schemă de culori sau stil. Bujorii au, de asemenea, un parfum amețitor care va umple orice cameră cu aroma lor dulce.

Bujorii vin în multe soiuri și culori diferite, ceea ce îi face ideali pentru a crea un buchet personalizat care să se potrivească cu tema sau paleta de culori a nunții tale. Cele mai comune soiuri de bujori sunt roz, roșu, alb, galben, portocaliu – dar există și soiuri care vin în nuanțe de verde și maro!

Dacă ești în căutarea a ceva mai exotic, dar totuși elegant, atunci ia în considerare orhideele sau crinii calla. Orhideele există din cele mai vechi timpuri – unii spun că au fost folosite chiar de Cleopatra însăși! Crinii calla sunt cunoscuți pentru culoarea lor violetă izbitoare și forma lor unică, ceea ce îi face perfecți pentru orice fel de eveniment în care doriți să faceți impresie cu ceva unic.

Flori indicate de designeri florali ca fiind perfecte pentru buchetul de mireasă

I-am întrebat pe unii dintre experții noștri favoriți în flori care sunt părerile lor despre ce flori sunt potrivite pentru cele mai frumoase buchete de mireasă. Iată ce au avut de spus:

Trandafiri

Trandafirii sunt o alegere clasică. Sunt frumoși, vin în tot felul de culori și sunt ușor de aranjat în buchete. De asemenea, au un aer de modă veche care se potrivește cu multe stiluri diferite de nunți.

Hortensii

Hortensiile sunt o altă alegere de flori foarte populară, deoarece sunt frumoase și de lungă durată. Mulți oameni le preferă în detrimentul trandafirilor, deoarece nu trebuie tratate cu atâta atenție odată ce au fost tăiate din tufă (petalele de trandafir tind să se ofilească mai repede decât florile de hortensie).

Margarete

Margaretele sunt adesea folosite în buchetele de mireasă deoarece sunt accesibile și ușor de îngrijit odată ce le primești acasă de la florărie. Ele vin în multe culori și mărimi diferite, astfel încât puteți găsi unul care să se potrivească perfect atât cu rochia dumneavoastră, cât și cu restul ținutei de nuntă!

Crini

Crinii sunt de asemenea o alegere clasică pentru buchetele de mireasă, deoarece sunt frumoși și de lungă durată. Ei vin într-o mare varietate de culori și au un aspect exotic care îi face perfecți pentru nunți în orice perioadă a anului.

Buchetul de mireasă este un element de bază la orice nuntă. Este o parte importantă a ceremoniei și este, de asemenea, una dintre puținele ocazii pe care le aveți pentru a vă lăsa amprenta în această zi. Fie că plănuiești un buchet clasic sau un aranjament din flori sălbatice, vei dori să alegi flori care vor rezista pe toată durata nunții și dincolo de ea.

Dacă sunteți în căutarea a ceva simplu și elegant, luați în considerare folosirea trandafirilor și a altor flori albe, cum ar fi bujorii și crinii. Dacă doriți ceva mai modern sau mai texturat, încercați să aranjați suculente cu flori în nuanțe de mov sau albastru. Pentru un aspect și mai unic, încercați să amestecați diferite texturi împreună – cum ar fi florile de mătase cu verdele chic – sau să amestecați culori diferite cu totul (gândiți-vă la verde cu portocaliu).

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Social22 de ore inainte

De ce psihologii online sunt soluția pentru problemele tale de sănătate mintală

Boala mintală poate fi o experiență înfricoșătoare și izolatoare. Este ceva despre care majoritatea oamenilor nu le place să vorbească...

ExclusivO zi inainte

Aceasta este starea actuală a sistemului unde păpușarii si păpusile iși fac propria lege

În 22 ianuarie 1949, Poliţia a fost transformată în Miliţia Populară, ale cărei cadre erau formate din cvasi-analfabeţi „scoşi din producţie”,...

Exclusiv2 zile inainte

Noul slogan al IPJ Prahova: (NE)Siguranta si (NE)Incredere/Sef corupt cu examenul psihologic picat?

În 22 ianuarie 1949, Poliţia a fost transformată în Miliţia Populară, ale cărei cadre erau formate din cvasi-analfabeţi „scoşi din producţie”,...

Exclusiv3 zile inainte

Deschiderea sezonului estival ”LITORAL 2022” începând cu data de 13.07.2022 la Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă “Meridian”-Mamaia din subordinea MAI

La data de 04.06.2022, Incisiv de Prahova dezvaluie in exclusivitate cum „Directorul adj. SDRP – Radu BOBOC de la Penitenciarul...

Exclusiv4 zile inainte

Conducerile A.N.P. și Ministerului Justiției au luat deja primele măsuri in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova

La data de 04.06.2022, Incisiv de Prahova dezvaluie in exclusivitate cum „Directorul adj. SDRP – Radu BOBOC de la Penitenciarul...

Exclusiv6 zile inainte

Dosarul de urmarire penala privindu-l pe inculpat impreuna cu acordul de recunoastere a vinovatiei au fost inaintate la Tribunalul Bucuresti cu propunere de a se mentine masurile asiguratorii luate in cauza

Înalta Curte de Casație și Justiție, Secția Penală, a reconfirmat faptul că, atât cele două cliente pe care am avut...

Exclusiv7 zile inainte

„Mirosul” a ajuns la DNA si instanțe/INSTANȚA SUSPENDĂ CONCURSUL PENTRU DIRECTORI!

Ne amuză să-i vedem cum invocă lipsa ”dialogului social”, pe care am criticat-o DOAR noi (SPR Diamantul) în timpul protestelor...

ExclusivO săptămână inainte

Caruta cu prosti s-a oprit la Ialomita, la control intern!

Un politist este ultragiat. Amenintat cu moartea. Parchetul, sesizat, nu ia nicio masura preventiva. Spre ghinionul victimei, procuror de caz...

Drinuniforma Drinuniforma
AfaceriO săptămână inainte

Cum se aleg halatele medicale?

Când vine vorba de alegerea halatelor medicale potrivite pentru personalul spitalului, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați...

încălzire în pardoseală încălzire în pardoseală
SocialO săptămână inainte

Ce trebuie să știi despre sistemul de încălzire în pardoseală

Considerat de toți a fi o noutate din ultima vreme, sistemul de încălzire în pardoseală datează de fapt din anii 1950. Chiar...

ExclusivO săptămână inainte

Fostul judecător Daniel Morar confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova din anul 2017/Centrul de interceptări al SRI nu există legal si toate înregistrările făcute de SRI prin CNIC din 2002 încoace sunt ilegale!

Ne amuză să-i vedem cum invocă lipsa ”dialogului social”, pe care am criticat-o DOAR noi (SPR Diamantul) în timpul protestelor...

EvenimentO săptămână inainte

Fenomenul Luis Gabriel a lansat o piesă nouă numită „Vagabond”!

Industria muzicală din România şi-a descoperit o nouă stea. Luis Gabriel este un tânăr foarte talentat care a luat România...

ExclusivO săptămână inainte

Federatia Politiștilor de Penitenciare și FSANP confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova

La data de 04.06.2022, Incisiv de Prahova publica, in exclusivitate”, articolul „Directorul adj. SDRP – Radu BOBOC de la Penitenciarul...

Social2 săptămâni inainte

De ce să alegi încălzire în pardoseală pentru casa ta

Confort de utilizare, discreție a echipamentului, economie de energie… Sistemele de încălzire în pardoseală sunt atractive datorită avantajelor pe care le oferă...

Social2 săptămâni inainte

Trendurile si avantajele usilor si ferestrelor cu profile PVC in anul 2022

Cererea tot mai mare pentru tamplarie bine proiectata cu profile PVC a dus la progrese in calitatea, functionalitatea si textura...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Niște orgolii pe care IGPR a știut să le exploateze dintotdeauna

Ne amuză să-i vedem cum invocă lipsa ”dialogului social”, pe care am criticat-o DOAR noi (SPR Diamantul) în timpul protestelor...

Știrile Săptămânii