Connect with us

Afaceri

Care sunt avantajele oferite de alegerea unei tamplarii PVC?

Publicat

pe

PVC-ul este un material extrem de raspandit si popular. Un material care le permite usilor, ferestrelor sau roletelor sa reziste la diferitele tipuri de agresiuni la care sunt supuse de-a lungul timpului (intemperii, manipulari repetate, etc).

Insa, PVC-ul dispune si de numeroase alte calitati, care l-au ajutat sa se impuna in locuintele noastre, fie ca este vorba de o constructie noua, fie despre o renovare.

PVC-ul este un material recunoscut pentru izolarea termica de calitate, extrem de interesanta atunci cand vine vorba despre reducerea consumului de energie. Dispune si de performante bune pentru izolarea fonica si securitate. Rezista la cele mai grele conditii climatice si este perfect adaptat tamplariei exterioare.

Tamplaria PVC se declina in numeroase modele

Pe piata exista o gama larga de tamplarie PVC. Aceasta gama include usile de intrare, ferestrele si usile culisante. Unul din principalele avantaje oferite de acest material este data de marea sa disponibilitate si numeroasele modele existente pe piata. Regasim tamplarie PVC OnePlast in toate formele (patrate, dreptunghiulare, rotunde, etc). Este in egala masura posibil sa alegem din mai multe tipuri de deschidere (culisanta, batanta, fixa si multe altele).

Tamplaria PVC poseda o excelenta performanta de izolare termica si fonica

PVC-ul este un material deosebit de izolant. Mai izolant decat lemnul sau aluminiul, fara rupere termica. Fie ca il folosim ca material pentru o constructie noua, fie pentru o renovare, tamplaria din policlorura de vinil ne permite sa evitam pierderile termice si contribuie la economia de energie. In plus, este un material care poate fi dotat cu sticla dubla sau tripla pentru un plus de performanta.

Tamplaria PVC nu necesita o intretinere speciala

La fel ca si tamplaria din aluminiu, tamplaria PVC nu este sensibila la intemperii. Este vorba despre un material imputrescibil. In plus, datorita noilor tehnici de fabricare, unele modele sunt rezistente si la razele UV. Cu tamplaria PVC OnePlast, nu este necesar sa realizam lucrari regulate de intretinere deoarece, o laveta umeda si o solutie de curatare sunt mai mult decat suficiente pentru a-i reda stralucirea.

Tamplaria PVC este extrem de abordabila ca pret

Unul din principalele avantaje oferite de tamplaria PVC este pretul abordabil, unul din cele mai scazute de pe piata, comparativ cu lemnul spre exemplu. Este de altfel principalul motiv pentru care acest material se bucura in ziua de azi de un astfel de succes. Raportul calitate/pret se pliaza de minune pe asteptarile si bugetul a numeroase persoane. Bineinteles, pretul depinde in special de calitatea produsului si de furnizori.

Tamplaria PVC este ecologica

Policlorura de vinil participa si la protejarea mediului inconjurator. PVC-ul nu polueaza deloc si nu aduce niciun fel de pagube atmosferei. In plus, este un material perfect reciclabil. Astfel, daca optam pentru tamplariePVC OnePlastvom contribui si noi la protejarea mediului inconjurator. Un criteriu care nu este deloc de neglijat in ziua de azi. Mizand pe aceasta tamplarie, vei avea parte doar de beneficii.

Ferestrele PVC sunt mai rezistente in timp

Ferestrele PVC sunt durabile si nu putrezesc. Asta spre deosebire de lemn. In timp, lemnul poate suferi modificari, se poate dezintegra sau deforma sau se poate descompune pur si simplu. Ferestrele din PVC au o durata mai lunga de viata, prezinta o rezistenta crescuta la distorsiuni. Pot fi fabricate dintr-o mare varietate de culori. Ferestrele din lemn, spre exemplu, necesita o revopsire odata la cinci ani. PVC-ul de ultima generatie rezista la conditiile meteorologice si nu isi schimba deloc culoarea de-a lungul anilor. Este un material foarte usor de intretinut. Granulele din PVC sunt rezistente la razele UV si la conditiile meteorologice.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Sfaturi pentru începerea unui an școlar prolific și de succes

Publicat

pe

Toamna este anotimpul potrivit pentru a începe ceva nou și pentru a ne face mult mai concentrați pe lucrurile care sunt importante pentru noi. Pentru că temperatura din termometre este în scădere, inclusiv organismul nostru necesită mai mult timp pentru a se reface și a se relaxa, în urma unei veri pline de energie. Același lucru se aplică și în cazul copiilor care învață ceva nou în fiecare an. Vorbim aici despre faptul că un an școlar este deschis în fiecare an, ceea ce ne face să petrecem mult mai mult timp, în calitate de părinți, să facem toate pregătirile necesare. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, am pus la punct câteva sfaturi pentru începerea unui an școlar prolific și de succes pentru copilul tău!

 

  • Planificarea foarte bună a activităților extracurriculare

 

Nu este un secret faptul că, cei mai mulți părinți aleg pentru copiilor cât mai multe activități extracurriculare pe care aceștia le pot face pe parcursul întregului an școlar. De altfel, această perioadă este optimă pentru ca ei să poată capta cât mai multe informații de interes, care vor ajunge să fie întipărite în mințile și chiar în concepțiile acestora. Spre exemplu, în cazul în care îți dorești ca cel mic să învețe un instrument muzical sau chiar o limbă străină, este foarte important cum vei reuși să împarți această activitate în orarul lui. Întrucât copilul va avea deja un orar construit la școală, restul activităților extracurriculare va trebui să fie integrate în afara școlii. 

 

  • Planificarea costurilor școlare

 

În zilele noastre, avem posibilitatea de a ne bucura încă de o educație gratuită în rândul copiilor. Cu toate acestea, există câteva costuri școlare de care este bine să știm, pentru a nu fi luați prin surprindere. Spre exemplu, vorbim despre fondul clasei, respectiv acea sumă de bani care va putea fi utilizată pentru schimbarea unor lucruri în interiorul clasei de către profesor sau învățător. Mai mult decât atât, în această categorie intră și acele cadouri pentru profesori sau invatatori, care pot să aducă un zâmbet pe buze cadrului didactic cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Fie că optezi pentru un ceas de birou sau chiar pentru un set cu pix și stilou, avantajul unui cadou de acest fel este că va putea fi achiziționat din partea tuturor părinților, ceea ce înseamnă că suma achitată de fiecare părinte în parte va fi una foarte mică.

 

  • Setarea unor așteptări reale

 

Fiecare părinte își dorește ca și copilul lui să aibă parte de cea mai bună educație, însă inclusiv de cele mai multe reușite. Cu toate acestea, fiecare copil este diferit, motiv pentru care este foarte important ca părinții să își seteze așteptări reale din partea lor. Vorbim aici despre așteptările în materie de reușite școlare, însă mai ales în ceea ce privește reușitele extracurriculare. În același timp, nu uita de faptul că cel mic are nevoie și de timp pentru a se juca și a face lucrurile care lui îi aduc plăcere, iar un orar mult prea încărcat nu va face decât să îi distrugă orice motivație de cunoaștere.

Asigură-te de începerea unui nou an școlar prolific și de succes, știind în prealabil care sunt acele lucruri de care este important să ții cont în timp util!

Pentru cadouri, GiftExpress.ro

Citeste in continuare

Afaceri

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea zilnică a unui încărcător

Publicat

pe

Întreținerea zilnică a unui încărcător ajută la prelungirea duratei sale de viață, dar și la creșterea productivității. În plus, este modul prin care reduceți nevoia de reparații și oferiți un mediu de lucru mai sigur.

Întreținerea nu trebuie să fie complicată și să vă dea bătăi de cap. Există câteva sfaturi simple pe care le puteți aplica cu ușurință după ce citiți articolul de mai jos.

Verificați starea atașamentelor

Indiferent de tipul de activitate pentru care este folosit un încărcător, încărcarea și descărcarea își lasă amprenta asupra componentelor sale. Când vine vorba de cele mai afectate dintre ele, pe primul loc se află  atașamente utilaje. Acestea sunt extrem de folositoare și ar trebui să primească aceeași atenție ca și utilajele în sine. 

Uzura excesivă a atașamentelor unui încărcător pot duce la probleme serioase. Pentru a vă asigura că acestea rămân în stare bună de funcționare ar trebui să le inspectați zilnic în căutarea de dinți crăpați, slăbiți sau lipsă. În cazul în care descoperiți elemente deteriorate este recomandat să le reparați cât mai repede. 

Inspectați anvelopele

Pe lângă considerentele legate performanță, trebuie să vă gândiți și la cele legate de siguranță. Starea optimă a anvelopelor împacă ambele cerințe. De aceea, este vital să le inspectați zilnic înainte de începerea activității.

În cazul în care anvelopele nu sunt umflate corespunzător pot apărea semne de uzură prematură și chiar defecțiuni mai grave în timp. Pe lângă presiunea corectă, anvelopele necesită și o inspecție amănunțită pentru a detecta eventuale elemente necorespunzătoare.

Stabiliți o rutină la pornire și la oprire

Întreținerea unui încărcător nu presupune doar operațiuni de verificare, ci se bazează și pe anumite lucruri simple care uneori sunt trecute cu vederea. Indiferent de anotimp este bine să acordați utilajului timp atât înainte de începerea activității, cât și după, astfel încât să funcționeze cu ușurință.

La începutul zilei este recomandat să lăsați motorul să se încălzească câteva minute. Astfel, se va atinge temperatura adecvată de funcționare iar piesele în mișcare ale motorului vor fi lubrifiate eficient. De asemenea, este o idee bună să testați frânele și să efectuați câteva mișcări ale cupei.

După ce ați terminat treaba, coborâți cupa la nivelul solului și lăsați motorul la ralanti pentru câteva minute înainte de a opri. În plus, la finalul zilei este de ajutor să curățați încărcătorul și să umpleți rezervorul de combustibil pentru a doua zi.

Monitorizați utilajul în timpul funcționării

O modificare neimportantă la prima vedere poate să indice o defecțiune. De aceea, trebuie să fiți conștienți de orice schimbare ce apare în timpul funcționării încărcătorului de la o zi la alta. Acest lucru ține într-un fel de priceperea operatorului dar este și o abilitate ce poate fi dezvoltată în timp.

Secretul este să acordați atenție utilajului și să verificați orice vi se pare suspect. Un zgomot neobișnuit, o vibrație anormală sau un miros nou pot să semnaleze probleme ale unor piese încărcător. De asemenea, aveți grijă să nu supraîncărcați cupa, efectele nedorite fiind creșterea consumului de combustibil, deteriorarea anvelopelor sau scăderea eficienței generale.

Manualul de utilizare = cel mai bun prieten

Toate eforturile de întreținere ar fi inutile fără respectarea recomandărilor din manualul de utilizare al încărcătorului dvs. Țineți minte că producătorii cunosc cel mai bine utilajul și au adunat toate informațiile vitale în manual.

Pentru a fi siguri că faceți tot ce este esențial pentru echipamentul dvs. nu ezitați să consultați manualul. Acolo veți găsi, printre altele, specificații tehnice de care trebuie să țineți cont pentru a evita suprasolicitarea utilajului și sfaturi legate de întreținere. Acestea împreună cu informațiile prezentate mai sus vor asigura longevitatea utilajului!

Citeste in continuare

Afaceri

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

Publicat

pe

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu poți interfera singur cu structura fațadei. La rândul său, în cazul unei case unifamiliale, izolarea poate fi o investiție care necesită cheltuieli considerabile. Totuși, pe cont propriu, la un cost redus, se poate asigura o izolare adecvată a ferestrelor, care sunt adesea un punct critic în izolarea termică a apartamentului. Izolarea termică cu plăci din plastic pe fereastră este o soluție care este din ce în ce mai utilizată în țările occidentale. Se pare, că geamurile din plastic vor funcționa excelent.

Pe scurt, o astfel de izolație a ferestrelor constă în atașarea unui strat suplimentar de sticlă acrilică pe interiorul ferestrei. Datorită transparenței foarte mari, un astfel de plexiglas pentru fereastră este practic invizibil. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji cu privire la faptul că plasticul își va schimba culoarea în timp sub influența soarelui. Acest material este rezistent la razele UV. Cu toate acestea, principalul avantaj al unui astfel de plastic pentru o fereastră, este proprietatea sa de izolație termică. Acesta va ajuta la menținerea aerului cald în interior și va preveni răcirea camerei foarte mult.

Plăcile din plastic pentru ferestre – de unde să le obții?

Dacă dorești să utilizezi o astfel de soluție în casa ta, primul pas ar trebui să fie măsurarea atentă a geamului intern a ferestrei. Cu cât plasticul se potrivește mai bine cu fereastra, cu atât își va îndeplini mai bine funcția de izolație termică. Deja în etapa de măsurare, ar trebui să iei în considerare și modul în care se va monta placa din plastic pe fereastră. Tăierea plasticului la o dimensiune atât de exactă acasă poate fi dificilă, dar, specialiștii îl vor tăia la dimensiunea exacta. Plasticul transparent este cel mai bun pentru izolarea unei ferestre dintr-o casă sau un apartament.

Proprietățile acestui material determină gama largă de aplicații. Plasticul transparent se caracterizează printr-o transmitere semnificativă a luminii vizibile, într-un procent de 90-99%. În plus, este rezistent la rupere, făcându-l o alternativă la sticla tradițională. Geamurile pentru mașini, capace de iluminat pentru mașini, cabine de control pentru luminatoare, geamurile avionului și pereții cu efect de seră, sunt fabricate din acest material.

Plăcile din plastic sunt sub diferite forme: plăci Plexiglas, plăci policarbonat, plăci PVC, Plăci Pet și sunt, de asemenea, rezistente la condițiile meteorologice. Sub influența radiațiilor ultraviolet, plăcile policarbonat cu protecție UV nu se îngălbenesc, ceea ce păstrează valorile estetice, în mare măsură necesare în cazul fabricării produselor pentru industria publicitară. Materialul este produs sub formă de blocuri, plăci, tije și țevi. Prin urmare, își găsește locul nu doar printre înlocuitorii de sticlă, ci și în geamul de ceas și reflectorizante, elementele decorative și obiectele de uz casnic, și chiar unele elemente ale instrumentelor de birou sau ale instrumentelor muzicale.

Utilizarea populară a placilor din plastic

Am menționat deja unele dintre cele mai populare utilizări ale plasticului, dar popularitatea acestui material se datorează și versatilității sale. Plasticul poate fi folosit și ca:

  • decorațiuni (de exemplu, în ceasuri),
  • abajururi pentru veioze și faruri,
  • geamuri pentru mașini, avioane, iahturi,
  • închideri pentru balcon,
  • ecrane acustice,
  • vitrarea ghișeelor ​​magazinelor etc.

Plasticutransparent este un înlocuitor de sticlă popular, dar utilizarea sa este asociată cu costuri mult mai mari. Cu siguranță, ar trebui să fie utilizat acolo unde sticla este prea slabă și poate fi un pericol dacă este deteriorată. Astfel de locuri pot fi vecinătatea terenului de sport, dulapuri publicitare expuse deteriorării, cabine de duș, umpluturi de ferestre și uși. Este, de asemenea, utilizat în cazul în care utilizarea sticlei este o povară prea grea. Utilizarea plasticului permite reducerea greutății la jumătate. Pentru majoritatea aplicațiilor, grosimile de 2-6 mm sunt suficiente. Panourile cu grosimea de 8-20 mm sunt deja suficient de rigide încât să poată fi folosite ca pereți despărțitori, geamuri ale vitrinelor și de asemenea, ca material pentru acoperișuri.

 

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

ExclusivO zi inainte

Acolo e Tara lui Papura Voda si ordinele ministrului sunt facultative

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Exclusiv2 zile inainte

Un nou dosar penal privind traficul de influenta, coruptia si santajul zguduie din temelii “administrația la firul ierbii” a edilului Andrei Volosevici

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Exclusiv3 zile inainte

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Exclusiv4 zile inainte

Prim-ministrul României reactioneaza prin Corpul de control al prim-ministrului si sesizeaza MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Uncategorized5 zile inainte

Avantajele totemului digital pentru evenimente corporate

Un totem digital este un dispozitiv folosit pentru a furniza informatii turistice si/sau a promova spatii, servicii, produse sau evenimente. In...

ferestre termopan ferestre termopan
Social6 zile inainte

5 beneficii pentru ferestre termopan cu geam dublu

Gama de ferestre termopan si usile cu geam dublu se diferentiaza de restul datorita faptului ca sunt formate din doua...

Exclusiv6 zile inainte

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Exclusiv7 zile inainte

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Haine sport Haine sport
SocialO săptămână inainte

Haine sport pentru sezonul rece

Îți place la nebunie să faci sport, și mai ales, să faci sport în natură? Nu ştii ce haine sport...

Ferestre termopan Ferestre termopan
SocialO săptămână inainte

Ferestre termopan, piesa cheie în amenajarea băii

Ferestre termopan sunt o alegere inspirată pentru a fi montate în baie atât din punct de vedere al funcționalității, cât...

UncategorizedO săptămână inainte

Cum alegem cele mai potrivite perdele in bucatarie?

In bucatarie cu atat mai mult trebuie sa acordam o atentie speciala perdelelor si draperiilor, deoarece ne dorim in continuare sa...

ExclusivO săptămână inainte

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Motofierăstrău Motofierăstrău
SocialO săptămână inainte

Motofierăstrău electric sau pe benzină: pro şi contra

Alegerea unui motofierăstrău nu este întotdeauna un lucru uşor de făcut. Mai ales când există atât de multe modele pe...

Brasov Brasov
TurismO săptămână inainte

Ce sa vizitezi intr-o vacanta in Brasov

Daca inca nu ai vizitat Brasov, atunci trebuie sa iti faci o lista cu cele mai interesante locatii existente pe...

ExclusivO săptămână inainte

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

calorifer calorifer
SocialO săptămână inainte

9 paşi să aerisești corect un calorifer

A venit momentul acela din an în care pornim centrala termică din casă pentru asigurarea confortului termic. Nu de multe...

Știrile Săptămânii