Connect with us

Uncategorized

Buchete de flori

Publicat

pe

O florărie online este modalitatea ideală de a trimite flori celor dragi, de a cumpăra aranjamente florale deosebite pentru nunți, conferințe și alte evenimente. La florăria online Ok Flora puteți cumpăra aranjamente simple sau sofisticate, cu un parfum perfect şi cuceritor. Vorbim în special de aranjamente care dau un aspect de eleganță casei dumneavoastră, făcând-o să pară impecabilă din toate punctele de vedere şi iubitoare. Indiferent de ocazie sau importanţa sa, de la florăria online Ok Flora puteţi alege buchetul perfect pentru a vă evidenţia şi exprima sentimentele, fata de persoana iubită, sau de o altă persoană specială din viaţa dumneavoastră.

Florărie online pentru flori și aranjamente florale

Biroul, de la locul de munca este cel care trebuie să fie frumos amenajat şi cu cea mai mare atenţie, mai ales că în funcţie de acesta depinde şi succesul afacerii dumneavoastră. Este foarte important să vă petreceţi timpul, fie că vorbim despre timpul liber, sau despre timpul petrecut la birou, într-un spaţiu care să vă inspire, să vă facă plăcere şi să vă relaxeze. Dat fiind faptul că biroul ajunge să fie locul în care vă petreceți cea mai mare parte a zilei, este foarte important să vă simțiți confortabil. În acest caz, locul trebuie să fie şi frumos amenajat şi decorat cu flori, iar o florărie online vă poate oferi acele aranjamente florale cu diferite arome şi combinaţie de culori verzi, liniștite și întunecate. În acest fel nu vă asiguraţi doar cantitatea necesară de oxygen ci şi o atmosferă calmă și relaxantă, astfel încât să puteți lucra pe timpul întregii zile la capacitate maximă.

Optaţi pentru aranjamente florale care se încadrează în bugetul pe care îl aveţi

Alegeţi o florărie online după ce v-aţi făcut în prealabil o listă care să cuprindă lucrurile pe care trebuie să le aveţi în vedere precum: locaţia, catering, sonorizare, momente artistice, cadouri, fotografi, lista de invitaţi. Pentru fiecare stabiliţi un buget estimativ. În ciuda faptului că florile nu par o categorie suficient de importantă, este recomandat să le punei pe listă şi să acordai un buget suficient pentru toate acestea. În funcţie de eveniment şi de recomandările specialiştilor de la florăriile online profesionale veţi putea stabili cu exactitate suma necesară. Pe lângă aranjamentele florale pentru mese, trebuie să ţineţi cont că florile sunt ideale şi pentru cadourile pentru angajaţi şi parteneri.

Alegeţi o florărie online care să vă livreze comanda la destinaţie

Un aspect aparent banal, dar destul de important, este livrarea florilor la destinaţie. Pentru a nu aglomera organizarea evenimentului şi a simplifica lucrurile, este potrivit să alegeţi o florărie online care să vă livreze întreaga comanda la destinaţie, indiferent de locaţia evenimentului.

Ei bine, în acest caz florăria online Ok Flora este una din cele mai bune opţiuni, întrucât veţi putea beneficia atât de transport gratuit, cât şi de calitate, profesionalism şi prospeţime.

Florăria online Ok Flora oferă o gamă variată de aranjamente florale business şi buchete de flori perfecte pentru aranjarea unei petreceri. De asemenea, în cadrul acestui sortiment de flori, veţi găsi şi buchete de flori deosebite pentru a le oferi în dar doamnelor importante din companie. În plus, livrarea florilor la destinaţie intra în comandă plasată online.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

Publicat

pe

De

  • În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei, față de 207 lei cu un an în urmă

București, 28 martie 2024 Românii au cheltuit, în medie, mai mult pentru comenzile online plasate între 14 februarie și 14 martie 2024, iar valoarea coșului mediu a ajuns la 244 de lei în acest an, în creștere de la cei 207 lei înregistrați în aceeași perioadă din 2023, potrivit datelor easySales înregistrate de la magazinele din platforma proprie de eCommerce.

„Românii au făcut achiziții – și, deseori, cadouri – cu o valoare semnificativ mai mare decât anul trecut, în această perioadă în care femeile și mamele au fost în prim-plan. Datele noastre arată că oamenii au achizitionat cel mai des, online, produse din categoriile Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby. Imediat în afara podiumului au urmat categoriile Frumusețe și îngrijire personală, alături de Grădină și aer liber”, a declarat Ciprian Cazacu, CEO și co-fondator easySales.

Valoarea medie a coșului din perioada 14 februarie – 14 martie 2024 o depășește și pe cea a întregului an 2023, care a atins, în perioada ianuarie-decembrie, 237 de lei.

Ca număr al comenzilor online înregistrate în perioada menționată, Top 10 al categoriilor de eCommerce arată astfel:

  • Casă și bucătărie, 60546
  • Electronice, 48412
  • Artă și hobby, 24926
  • Frumusețe și îngrijire personală, 24459
  • Grădină și aer liber, 20839
  • Fashion și bijuterii, 15944
  • Birotică, 13051
  • Sport, 11621
  • Produse de consum și uz casnic, 9321
  • Jocuri și jucării, 8810

Începând din Valentine’s Day, până în 13 martie 2024, numprul comenzilor efectuate prin intermediul marketplace-urilor a crescut semnificativ, la 240.236, față de 159.378 cu un an înainte.

Și numărul comenzilor internaționale a avut o creștere mai mult decât dublă, de la 23.038 în perioada de primăvară din 2023, la 48.636 în 14 februarie – 14 martie 2024.

Despre easySales

easySales este o platformă B2B și un start-up în creștere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma  a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu toate sistemele externe, în doar câteva minute. Beneficiile principale sunt: gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, ​​listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, sincronizarea stocurilor în timp real, analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor, traducere automată.

Printre inovațiile care stau la baza evoluției easySales se numără și soluții avansate de automatizare, concepute să eficientizeze gestionarea operațiunilor eCommerce. Un exemplu concret este capacitatea platformei de a automatiza printarea documentelor necesare comenzilor, cum ar fi facturile și AWB-urile, ce permite utilizatorilor să imprime automat documentele comenzilor, direct din interfața easySales. Utilizatorii pot integra acest pas în propriile procese de automatizare personalizate, simplificând procesul de gestiune a comenzilor și minimizând riscul de eroare umană.

Soluția easySales a fost desemnată finalistă a concursului Uipath Automation Award în luna Octombrie 2021 și, în mai 2022, a devenit finalistă în programul EBRD Star Venture, dedicat dezvoltării accelerate și extinderii start-up-urilor cu potențial din Europa, ce pot să consolideze ecosistemul de eCommerce cu soluții de automatizare. Recent, evoluția easySales a fost recunoscută prin distincția Gold Award în cadrul finalei InnovX Scale Up Accelerator. Mai multe informații sunt disponibile pe www.easy-sales.com pe facebook și linkedin.

Citeste in continuare

Uncategorized

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Publicat

pe

De

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun final toate task-urile

București, România – 28 martie 2024 – Samsung Electronics lansează Galaxy Tab S6 Lite (2024), o tabletă versatilă concepută pentru a satisface atât nevoile profesionale ale consumatorilor, cât și pe cele de divertisment. Echipată cu celebrul S Pen de înaltă precizie, Galaxy Tab S6 Lite (2024) stimulează creativitatea, ideile și productivitatea pentru studenți, tineri profesioniști și familii.

La Samsung, înțelegem că viața se desfășoară într-un ritm alert, munca este tot mai dinamică, iar consumatorii au nevoie de un dispozitiv care să li se potrivească stilului lor de viață agitat de zi cu zi. Galaxy Tab S6 Lite (2024) și S Pen-ul său sunt partenerii ideali pentru a îmbina productivitatea cu divertismentul și creativitatea, permițând utilizatorilor să facă mai mult din activitățile pe care le iubesc, oriunde s-ar afla”, afirmă Junho Park, VP și Șef al Echipei de Planificare a Produselor din cadrul Galaxy Ecosystem, MX Business, din cadrul Samsung Electronics.

O nouă etapă în ceea ce înseamnă luarea de notițe

Galaxy Tab S6 Lite face mai ușor și mai plăcut ca niciodată să notezi ideile cu precizie. Vine împreună cu un S Pen ergonomic, proiectat pentru a asigura confortul, chiar și în timpul utilizării prelungite. Utilizatorii se pot bucura de realizarea de schițe în Samsung Notes sau de notarea rapidă a gândurilor, fără a fi necesar să deblocheze tableta. Și, fără nevoia unui încărcător separat, S Pen-ul este mereu gata să înregistreze orice sclipire de creativitate.

Pentru a maximiza productivitatea, Galaxy Tab S6 Lite este complet compatibil cu dispozitivele Galaxy, inclusiv cu Galaxy Buds FE, oferind o conectivitate fără probleme între multiple dispozitive. Utilizatorii își pot extinde creativitatea și pot realiza mai multe, în propriile lor condiții, în cadrul ecosistemului Galaxy.

Elegant, Portabil și Performant

Galaxy Tab S6 Lite (2024) impresionează cu un design rafinat, având un aspect metalic premium disponibil în trei culori: Oxford Gray, Chiffon Pink și Mint. Tableta este compactă și ușoară pentru o portabilitate sporită, având o greutate de doar 465g în versiunea Wi-Fi sau 467g în varianta LTE. În plus, ecranul de 10,4 inci al Galaxy Tab S6 Lite și marginile subțiri și simetrice de 9 mm oferă o experiență captivantă de vizualizare.

Pe lângă caracteristicile excelente de productivitate și divertisment, Galaxy Tab S6 Lite (2024) este echipată cu o baterie puternică care permite redarea video continuă timp de 14 ore. Astfel, Samsung le oferă utilizatorilor un dispozitiv de încredere pentru o experiență îndelungată de vizionare captivantă și libertate creativă. Datorită capacității tabletei de a gestiona cu ușurință mai multe aplicații, utilizatorii se vor putea bucura și de un multitasking mai eficient.

Disponibilitate

Galaxy Tab S6 Lite (2026) va fi disponibilă începând cu 28 martie.

Specificații de produs

Galaxy Tab S6 Lite (2024)
Display 10.4-inch, 2000 x 1200 (WUXGA+), TFT
*

Măsurată diagonal ca un dreptunghi complet, fără a lua în considerare colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și orificiului camerei.

Sistem de operare Android 14.0
Dimensiuni 154.3 x 244.5 x 7.0mm
Greutate 465g (Wi-Fi) | 467g (LTE)
Camera Rear 8MP
Front 5MP
Memorie & Stocare* 4GB+64GB

4GB+128GB

microSD up to 1TB**

* Disponibilitatea de stocare poate diferi în funcție de piață, model, culoare sau operator. Spațiul real disponibil pentru stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, model, dimensiunea și formatul fișierului.

** Cardul MicroSD se vinde separat.

AP Quad core 2.4GHz + Quad core 2.0GHz
Baterie* 7,040mAh (typical)
*

*Valoarea tipică a bateriei a fost testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare deviația capacității bateriei între probele testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 6,840mAh.

Conectivitate LTE*, Wi-Fi, Bluetooth® v 5.3
* Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață sau operator.
Culoare Oxford Gray, Chiffon Pink or Mint
Sunet Dual Speakers sound by AKG, Dolby Atmos®

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

De ce sa alegi doar o parcare Henri Coanda cu shuttle inclus in pret

Publicat

pe

parcare Henri Coanda

 

Cand planifici o calatorie, fie ca e vorba de o vacanta, ca faci o deplasare in interes de serviciu, ca participi la o conferinta, la un targ international sau orice alt motiv, ultimul lucru pe care ti-l poti dori este sa intarzii la aeroport.

Daca planuiesti sa vii cu masina personala, alege o parcare Henri Coanda cu serviciu shuttle inclus in pret – este o solutie convenabila si eficienta pentru a-ti incepe si incheia calatoria fara stres!

Asadar, nu trebuie sa iti mai lasi masina la intamplare. Alegi o parcare privata, iar shuttle-ul acesteia te va duce direct la intrarea Aeroportului Henri Coanda din Otopeni!

Ce inseamna shuttle?

In esenta, este un mijloc de transport oferit clientilor de catre parcari. Unele parcari private din apropierea Aeroportului Henri Coanda se ocupa si de transferul clientilor de la parcare catre aeroport si vice versa.

E ca si cum ai avea propriul tau sofer personal, doar ca mult mai accesibil.

Avantajele alegerii unei parcari la Henri Coanda cu serviciu de shuttle

  • Ajungi rapid la terminalul de plecari fara sa pierzi timp cautand loc de parcare. Faci o rezervare la o parcare din Otopeni din timp, iti lasi masina, te urci in shuttle si ai ajuns fara probleme la aeroport.
  • Tarifele plus serviciile oferite de catre parcarile private sunt adesea mai avantajoase decat cele de la aeroport.
  • Transferul este asigurat cu vehicule confortabile, astfel incat sa incepi sau sa inchei calatoria intr-o nota placuta.

Cum functioneaza serviciul de shuttle?

Pasul 1: rezervi online un loc la o parcare Henri Coanda. Este simplu si rapid, iar tu economisesti timp si bani.

Pasul 2: ajungi la parcare la ora stabilita, unde iti vei lasa masina pe perioada in care vei calatori.

Pasul 3: shuttle-ul te va prelua de la parcare si te va transporta direct la terminal. La intoarcere, procedura este la fel de simpla: shuttle-ul te va astepta si te vei intoarce la masina.

Ce ar trebui sa stii inainte sa alegi o parcare cu shuttle la Aeroportul Henri Coanda?

  • Verifica recenziile – experientele altor calatori te vor ghida si vei putea alege cea mai buna optiune.
  • Informeaza-te despre frecventa curselor – asigura-te ca orarul shuttle-ului se potriveste cu programul zborului tau. Ca eviti neplacerile, alege o parcare unde shuttle-ul are curse la cerere.
  • Este important sa stii ca vehiculul tau este in siguranta in timpul calatoriei tale, asa ca alege o parcare Henri Coanda unde sansele de vandalism sau furt sunt minime. In plus, vremea poate cauza si ea probleme, ai luat in cosiderare o parcare acoperita?
  • Verifica detaliile legate de plata si optiunile de anulare, pentru a evita surprizele neplacute.

Nu este tocmai placut sa cari bagaje, sa organizezi un grup de oameni sau sa iti petreci timpul in transportul in comun.

Vrei ca toate calatoriile tale sa inceapa si sa se incheie fara probleme? Olimpia Airport Partking este locul in care gasesti sevicii premium la preturi avantajoase. Aflata la doar 200 de metri de mers pe jos de Aeroportul Henri Coanda, cu shuttle inclus in pret pentru toti clientii, ai toata flexibilitatea de care ai nevoie. Rezerva-ti locul online!

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized3 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized4 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

parcare Henri Coanda parcare Henri Coanda
Uncategorized4 ore inainte

De ce sa alegi doar o parcare Henri Coanda cu shuttle inclus in pret

  Cand planifici o calatorie, fie ca e vorba de o vacanta, ca faci o deplasare in interes de serviciu,...

ExclusivO zi inainte

Dosarul „Tetra” fabricat de procurorul, pe atunci, Negulescu Mircea, zis „Portocală, zis „Zdreanță” și autointitulat „distrugătorul de destine” – Ziarul Incisiv de Prahova

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

EvenimentO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

UncategorizedO zi inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

EvenimentO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Exclusiv2 zile inainte

 INTOARCEREA “RABINULUI” – Ziarul Incisiv de Prahova

                                         ...

Uncategorized2 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment2 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized3 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Exclusiv3 zile inainte

copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie! – Ziarul Incisiv de Prahova

Statutul polițistului prin Legea 360/2002 și statutul cadrelor militare prevăzut în Legea 80/1995 fixează interdicții clare privind implicarea acestora în...

Exclusiv4 zile inainte

Amânarea acțiunii de protest anunțate în 25 martie 2024, de Ziua Poliției Române – pentru data de 9 mai 2024, de Ziua Europei – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Exclusiv6 zile inainte

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Exclusiv6 zile inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Exclusiv7 zile inainte

Au inceput protestele/Administrația Națională a Penitenciarelor se face că nu știe și se dă luată prin surprindere in fața Ministerului Justiției – Ziarul Incisiv de Prahova

Tentaculele WHITE TOWER continuă să uimească. Tupeul asa zisilor oameni de afaceri nu cunoaște limite, iar procurorii descoperă zilnic noi...

Știrile Săptămânii