Connect with us

Afaceri

Spune celor din jur, exact şi direct, ceea ce doreşti! | GalatiAzi

Publicat

pe

Horoscop weekend 16 – 17 martie 2019. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă și duminică.

BERBEC În weekend mediul în care te afli te oboseşte ceva mai mult decât de obicei, dar găseşti oarecare compensaţie în faptul că reuşeşti să te distrezi bine, copios, aproape ca în adolescenţă!
Sâmbătă, poziţia lui Venus indică prietenii noi şi petreceri reuşite, asa că fă un tur de telefoane pe la prieteni ca să vezi de unde sare invitaţia. Duminică se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate
de la membrii familiei, de la anturaj. Surprize plăcute, în general.

TAUR Eşti calm şi bine dispus şi nimic nu pare că te poată abate din programul tău obişnuit de weekend. Şi azi îţi respecţi cu sfinţenie tabieturile de sâmbătă! Sâmbătă plăcută şi distractivă.
Duminica trebuie sa eviti asumarea de angajamente şi responsabilităţi pe termen lung, să nu faci promisiuni pe care apoi să le regreţi.

GEMENI Sâmbătă filozofezi că în viata este ca in supermarket, am mai spus asta, dar îmi face plăcere să repet: ai de unde alege, dar nu găseşti ce iţi trebuie. Mai nou, se pare ca şi oferta este de
proastă calitate! Duminică, daca te simti cumva zdrobit de refuzurile prietenilor si ale anturajului, în general, nu-ti risipi inutil energia ca sa demonstrezi că ai totuşi dreptate.

RAC Pierderile de bani nu sunt mortale! Nu te mai văicări şi bucură-te că eşti sănătos. Dacă nu eşti, atunci ai o problemă! Un weekend filozofic în care trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce
ai! Ţine minte că astăzi lumea are nevoie de poveşti frumoase si vorbe fermecatoare pentru a contrabalansa climatul violent si decadent. Seară de sâmbătă relaxantă şi plăcută. Poate la un film,
poate la un concert. Duminica este zi de stat, de odihnă şi relaxare!

LEU O zi care favorizează treburile gospodăreşti de weekend, cu disciplina şi ordinea oarecare leoniană. Astăzi ai ocazia să te implici în acţiuni constructive, cu finalitate, care îţi plac! Simţul tău
imperial, posesiv, ţinut prea mult în frâu se răzbuna sâmbătă. Discuţii cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Reuşită, pentru că încăpăţânarea bate logica! Duminică trebuie să faci, neapărat, ceva care îţi place mult, poate să te duci la un concert, poate o îngheţată americană, sau cafea scumpă, sau pur şi simplu să stai în pat.

FECIOARĂ În acest weekend trebuie să laşi analizele duse până la tăierea firului de păr în patru şi să propui un plan, soluţii la probleme. Mai ales dacă este vorba despre pregătirile de sezon
cald! Sâmbătă seara sunt ceva petreceri la orizont, trebuie numai să alegi. Duminică, probabil, o să te trezeşti la prânz, aşa că abia dacă ai timp să pregăteşti programul de săptămâna viitoare.
BALANŢĂ Ai o zi de sâmbătă plăcută şi poţi să împarţi din starea ta de bine şi celor dragi, familiei, celor din jur. Sâmbătă, mesajul stelelor, repetat de mai multe ori, ca să înţelegi mai bine, aşa este
pedagogic, este să dai dovadă de tenacitate şi consistenţă. Horoscopul tau te sfatuieste sa ceri sfatul si sprijinul unui prieten experimentat, inainte ca ceilalti sa se prindă că nu stii să te descurci. Duminică trebuie să te odihneşti mai mult, să fii gata pentru zilele următoare!

Horoscop weekend 16 – 17 martie 2019. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă și duminică.

SCORPION Nu uita să menajezi orgoliile rănite ale unor persoane din jurul tău. Fiind amabil cu toată lumea, sâmbătă, Venus şi Marte te avantajează în domeniul sentimental. Profită şi zâmbeşte!
Duminică, nu uita că o anumia rutina se cere in profesie sau meserie si se numeste metoda, dar in dragoste trebuie sa aduci mereu ceva nou, ca sa-i intretii veşnic flacăra!

SĂGETĂTOR Sâmbătă Soarele nu îţi este favorabil, aşa că, preventiv vorbind, evită expunera prelungită. Dar nici nu renunţa pentru că, se pare, razele solare sunt o sursă sigură şi unică de
importanta vitamină „D”. Cel puţin aşa umblă zvonul pe net. Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial activitatea şi priorităţile tale. Duminică, odihneşte-te mai
mult! Multe vorbe bune, care iţi fac multă placere, din partea unor persoane rezervate de obicei.

CAPRICORN În acest weekend comunicarea e negativ aspectată. Trebuie să te faci înţeles! Vorbeşte simplu, complet, fără să faci figuri de stil. Spune celor din jur, exact şi direct, ceea ce doreşti!
Sâmbătă, o veste bună urmată de o mică pierdere. Un obiect pe care-l găseşti, până la urmă. Duminică nu trebuie sa forţezi lamurirea unor situatii, deoarece atuul pe care te bazezi, perfecţionismul, gândirea rece, logica si uşor cinică în slujba propriei siguranţe, nu te ajuta prea mult.

VĂRSĂTOR Să inventezi e cuvântul de ordine! Cei din jurul tău sunt încântaţi de atitudinea ta! Sâmbătă horoscopul tău arată că iti este necesara o viata ceva mai activa, şi poti incepe cu plimbări
scurte în aer curat, evitând aglomeratia. Duminică, debarasează-te de toate prejudecatile şi micile frâne psihice care ţi-au frânt elanul şi nu ţi-au permis să-ti araţi adevaratele calitaţi de organizator şi de ce nu, de arhitect amator.

PEŞTI În acest weekend eşti, în acelaşi timp, serios şi vesel, prudent şi foarte energic, foarte vorbăreţ, dar și reținut! În toată această amestecătură, tu îţi urmăreşti cu tenacitate scopul tău! Sâmbătă este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta. Nu fii original cu orice pret. Duminică ai tendinţa, pentru unii suparatoare, de a fi permanent in ofensiva, sa ţii la părerea ta şi să
nu faci concesii sau compromisuri nimănui. Păstrează-ţi calmul şi umorul.

Horoscop weekend 16 – 17 martie 2019. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă și duminică.

Afaceri

Greşeli în optimizarea SEO

Publicat

pe

Greşeli în optimizarea SEO

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: Greşeli în optimizarea SEO poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Citeste in continuare

Afaceri

Confectii metalice

Publicat

pe

De

Societatea ANALKO si-a facut intrarea în industria aluminiului în 1974 sub o alta denumire si avand ca obiect principal de activitate anodizarea. În 1992 a fost creata prima fabrica privată a ANALKO în zona Acharnes, Atica.

Astfel începe dezvoltarea societatii prin investiţii în echipamente, calitate şi formare continua a forţei de muncă.

A reusit stabilieasca standardele personale si inovatoare in ceea ce priveste vopsirea in camp electrostatic si multi profesionisti din acest sector de activitate care s-au format in cadrul companiei noastre considera perioada in care au lucrat aici ca fiind decisiva pentru cariera lor ulterioara.In cautarea constanta pentru noi zone de dezvoltare compania in 2012 a investit in domeniu de confectii metalice si de confenctionarea produselor noi si importante in industrie cum sunt usi metalice si rezistente in caz de incendiu, usi de garaj, rulouri si plase antiinsecte.

Nisa confectiilor metalice

O piata fluctuanta, industriile ciclice si nevoia de echipamente sofisticate si timpii rapizi de productie fac ca producatorii de confectii metalice sa raspunda la numeroasele provocari ale unei economii globala, pastrand insa specificul si nevoile locale.

In primul rand, atunci cand facem referire la confectiile metalice avem in vedere procesul de construire a diferitelor structuri din materiale metalice brute. Acest procesul include taierea, arderea, sudarea, prelucrarea, formarea si asamblarea acestora pentru a crea produsul circumscris final.

Proiectele de confectii metalice includ a gama larga de produse, de la gratii si balustrade pana la structurile industriale din constructii sau scenele destinate concertelor sau altor evenimente. Este vorba despre orice produs unde metalul joaca un rol foarte important. Sa enumeram doar cateva: borduri, balustrade, porti metalice, garduri, copertine, grilaje, raftulri metalice, suporti industriali, usi si porti automatizate si in general toata varietatea de astfel de obiecte care au ca si materie prima de utilizare metalul.

Principalul avantaj producatorilor de confectiile metalice este centralizarea acestor numeroase procese si specializarea acestora, care in general sunt necesar a fi realizate in paralel de numerosi alti furnizori, ceea ce permite contractorilor sa limiteze nevoia de a lucra cu mai multi astfel de furnizori pentru a finaliza proiecte complicate.

Confectii metalice pentru constructii

Confectiile metalice au aplicatii de larga utilitate in multe industrii si produse de larg consum. Materialele prime standard folosite includ placile metalice, fitingurile, piesele turnate, diferitele forme de metale, expandat, sectionat sau, sarmele de sudura etc. Producatorii de confectiile metalice angajeaza multi specialisti, inclusiv confectii sudate facute de sudori, fierari, personal calificat si profesionisti similari care lucreaza cu aceste materii prime si le transforma in produse finale.

Potrivit Biroului Statistic al Muncii, in Statele Unite ale Americii, cea mai avansata economie capitalista, aproximativ 1.425 milioane de astfel de specialisti sunt angajati in acest domeniu de activitate (tehnicieni specialisti in taiere metal, perforare, presare, sudori, supraveghetori masini, masinisti, manageri produs etc.)

Industria confectiilor metalice reprezinta o investitie solida, construita pe o cerere extrem de fluida din partea clientilor. Intotdeauna inaltii producatori de confectii metalice industriale se vor stradui sa-si indrepte eforturile si capitalul catre acele sectoare si clienti care vor aduce cele mai mari profituri la un moment dat. Dar asta nu inseamna ca pe piata nu este loc si de companii mai mici, care se vor axa preponderent pe satisfacerea nevoilor clientilor finali, indivizuali si nu pe cei industriali.

 

Citeste in continuare

Afaceri

Salon de coafură Bucureşti

Publicat

pe

De

Salonul de înfrumuseţare Antica Studio este alegerea ideală atunci când vine vorba de frumuseţe la cel mai înalt nivel. Dacă vă doriţi şi dumneavoastră să beneficiaţi de servicii profesionale cum ar fi epilare, vopsire, cosmetică, machiaj sau manichiură şi nu numai, atunci acest salon coafura Bucuresti Antica Studio este locul potrivit. Dacă sunteţi în căutarea unui salon de coafură în Bucureşti ei bine l-aţi găsit! De la vopsit balayage la cele mai moderne nuanţe de păr, la Antica Studio vei găsi orice provocare! Ne mândrim cu creativitatea şi imaginaţia noastră.

Pentru a vă convinge de ceea ce noi puteam realiza aveţi posibilitatea de a accesa site-ul nostru, unde veţi găsi sute şi mii de modele ieşite direct din mâinile specialiştilor noştri. Le puteţi viziona la categoria Galerie. Antica Studio este un salon de înfrumuseţare profesional dedicat în crearea de look-uri fabuloase unice, menite să vă ofere satisfacţia şi încântarea unei schimbări mult aşteptate. Conceput pentru a te ghida şi a te inspira în materie de servicii de înfrumuseţare, Antica Studio vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o echipă de stilişti deosebit de talentaţi precum şi cu o excelentă gamă de produse.

Orice femeie îşi doreşte să se simtă răsfăţată atunci când merge la un salon de infrumusetare iar Antica Studio este locul perfect atunci când vine vorba despre cliente fericite. Mai mult decât atât aici puteţi găsi o gamă largă de servicii de înfrumuseţare pe care le puteţi încerca cu încredere şi cu succes. Pe lângă tratamentul deosebit de care veţi avea parte, la Antica Studio aveţi ocazia să beneficiaţi de o gamă largă de servicii pe care salonul de coafură din Bucureşti le pune la dispoziţia dumneavoastră. De asemenea, vă oferim tratamente pentru păr realizate profesional de un hair stylist cu experienţă, coafat, tuns, vopsit, vopsit balayage, şuviţe, coafuri de seară şi de mireasă, împletituri de păr, machiaj profesional atât de seară cât şi de zi, unghii cu gel, manichiura profesională, şi, cel mai important, consultanta din partea echipei noastre pentru a obţine look-ul cel mai potrivit dumneavoastră, şi mai mult decât atât oferim masaj şi micropigmentare.

O condiţie esenţială a succesului este echipă puternică de lângă tine, iar noi ştim asta cel mai bine, întrucât este un lucru realmente dificil de obţinut, iar salonul Antica Studio a reuşit acest lucru. Încrederea, puterea exemplului şi munca în echipă sunt ingredientele vitale pentru construcţia unei organizaţii eficiente. Acest coafor Antica Studio a fost conturat pe câteva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Cu pasiune, comunicare şi profesionalism şi veţi obţine echipa Antica Studio.

Toate produsele folosite în salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumuseţare. Personalul calificat participa periodic la seminariile de perfecţionare.

Vă aşteptam mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant şi un zâmbet. Tinerii noştri specialişti vă vor demonstra că stăpânesc perfect metodele care vă vor face să străluciţi, să fiţi speciali, să uitaţi de stres şi să redeveniţi plini de viaţă. Aşadar, nu ezitaţi să vă faceţi o programare pentru a vă evidenţia frumuseţea cu care aţi fost înzestrate şi pentru a vă regăsi imaginea femeii perfecte.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv18 minute inainte

EXCLUSIV/INTERVIU CU GABRIEL OPREA, PREȘEDINTELE UNPR/”Trebuie să ne întoarcem la valorile fundamentale, care ne definesc pe noi, ca națiune”

„Cine bate palma cu Oprea și UNPR are garanția respectării cuvântului dat” Ziarul Incisiv de Prahova a reusit sa obtina,...

ExclusivO zi inainte

Editorial / Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime

ALDE Mehedinţi a fost în mod sigur revelaţia ultimului  scrutin parlamentar din anul 2016 în judeţ. A obţinut în judeţ...

Turism2 zile inainte

Cele mai recente hoteluri renovate in Eforie

EFORIE NORD este a doua mare staţiune a litoralului românesc. Poziţionată la aproximativ 12 kilometri de municipiul Constantă, pe drumul...

Exclusiv2 zile inainte

Revenirea lui Gabriel Oprea pe scena politica, da roade!/UNPR, surpriza alegerilor/Analiza

20.05.2019 Președintele UNPR Gabriel Oprea a transmis, luni, Primului-ministru Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă în care solicită intervenția Guvernului României...

Exclusiv3 zile inainte

Care este adevărul?Prostie, dezinteres, bataie de joc si/sau incompetenta?

Card de credit cu 55 zile fără dobândă. Card de credit 30 zile cu dobândă zero și fără comisioane. Mesaje...

Exclusiv5 zile inainte

Comunicat de Presa

Vineri, 17.05.2019, începând cu ora 11:30, va avea loc la HOTEL CENTRAL Ploiești, sala ALFA (etaj 2), ședința de lucru...

Exclusiv6 zile inainte

BOMBA ZILEI/Directorul Ziarului Incisiv de Prahova intra in politica/Vicepresedinte UNPR si presedinte UNPR Organizatia Municipiului Ploiesti

O bomba in adevaratul sens al cuvantului  a intrat chiar in redactia ziarului Incisiv de Prahova. Ofiterul SRI, in rezerva,...

Greşeli în optimizarea SEO Greşeli în optimizarea SEO
Afaceri6 zile inainte

Greşeli în optimizarea SEO

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem...

Uncategorized7 zile inainte

Old Blacks Festival lanseaza rockeri noi

Ca și anul trecut, organizatorii festivalului Old Blacks, Rock&More, care are loc pe 7 si 8 iunie 2019 la Quantic...

Exclusiv7 zile inainte

Florin Diaconu ocupa functia de director la APM PRAHOVA- in mod ILEGAL/Florin Diaconu este mai presus de lege?!.

Florian Coldea, este așteptat pentru audieri joi, 16 mai, de către procurorii Secției de anchetare a magistraților în dosarul Laurei...

ExclusivO săptămână inainte

TELEKOM scumpeste abonamentele unilateral

TELEKOM scumpeste abonamentele unilateral, cui nu-i convine nu are incotro (toti fac la fel). Mi-a scumpit abonamentele cu aproximativ 13...

ExclusivO săptămână inainte

Sinteza zilei/Pușcăriașii își execută pedepsele în condiții inumane? /Atunci, PSD-ule, copiii cum sunt tratați?/PRIN EXTERMINARE UMANĂ?

Am aflat cum, de ce și de cine a fost protejat fiul lui Dragnea la Drobeta! Dragnea jr., a fost...

ExclusivO săptămână inainte

EXCLUSIV/PROMO/MARTI, 14.05.2019, Incisiv de Prahova va devoala “MAFIA” de la varful ITM Bucuresti/DOCUMENTE

Iar PSD Mehedinți este construit pe aceeași structură a PCR de dinainte de 1989… Să vezi și să nu crezi!...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Colosal/Declaratii “inedite” ale ofiterului VASILE Marian DE LA STS, in fata instantei

Ieri s-a judecat un nou termen in dosarul penal inventat lui Cezar Stoichiciu de uneltele lui Negulescu Mircea de la...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Procurorul Negulescu Mircea, pozitia/numarul 69, pozitia/numarul 3 la patul din arest si alte “fetisuri” (II)

Departamentul de Investigatii al ziarului nostru a dezvaluit, in exclusivitate, cu ceva timp in urma, faptul ca, a identificat persoana...

Cultură2 săptămâni inainte

Calculator salarii, cea mai potrivita aplicatie pentru a calcula salariul brut si a calcula salariul net

Folosind calculator salarii si introducand orele lucrate sau numarul persoanelor in intretinere, poti afla corect deducerile catre stat si desigur...

Știrile Săptămânii