Connect with us

Afaceri

cine ar fi în spatele planului de sabotare a protestelor din 10 august | GalatiAzi

Publicat

pe

„Văzând PR-ul deşănţat de care s-a bucurat în ultimele zile Paraschiv, „fantoma albă” – de la amărâtul de Alex Căutiş care a făcut pe victima plecând din emisiune, şi până la alţi vectori – eu pot să fac următoarea afirmaţie: toată această operaţiune tragică, axată împotriva unor manifestanţi paşnici, a fost coordonată de rămăşiţele statului paralel pe care îl acuză Dragnea şi de care vorbeşte într-un mod peiorativ, dar a făcut parte din acel stat paralel. Planul pentru 10 august a fost făcut la Scroviştea, lângă reşedinţa lui Liviu Dragnea, unde unii jurnalişti importanţi se relaxează, iau bani de la Dragnea şi unde Coldea este omniprezent în momentele foarte importante”, a declarat Cozmin Guşă la Realitatea TV.

„Domnul Paraschiv este un colaborator foarte important al lui Coldea, din momentele în care în urmă cu câţiva ani trupele speciale ale Jandarmeriei mergeau acasă la oameni dimineaţa, spărgeau uşi, percheziţionau, puneau miltraliera la cap, iar toate astea erau făcute în scop de intimidare şi împotriva legii, nu erau argumente pentru care acei oameni să fie luaţi la 5 dimineaţa. Faptul că acest domn Paraschiv care a coordonat acele atrocităţi este atât de apărat azi şi de către cine mi-a confirmat că planul de Scroviştea a fost pus la cale de Coldea, în sprijinul lui Dragnea. Sper ca telespectatorii să nu creadă că sunt doar scenarii, că avem o telenovelă din această dramă a zeci de mii de români. Mi-au povestit jurnaliştii cum au suferit, de la lacrimogene expirate, toţi ar trebui să se gândească la aceşti oameni care au încercat să facă faţă forţei de represiune”, declarat Cozmin Guşă la Realitatea TV.

„Coldea i-a promis lui Dragnea că nu va primi sentinţă cu condamnare. Acest plan a eşuat. Acel moment de eşec în a–i asigura o achitare lui Dragnea a însemnat o nouă încărcare pentru acest miting despre care se vorbea de două luni. Toţi mizau pe o prezenţă scăzută şi o mare victorie de imagine pentru Dragnea. Uite că peste 100.000 au venit, iar ei aveau informaţiile lor şi atunci au recurs la mijloace speciale de intimidare – cu oameni exersaţi în aceste acţiuni, dar neprofesionişti pentru că au lăsat urme, cum a fost autocarul cu moldoveni care se făceau că sunt din mişcarea Rezist şi apoi noaptea au iesit prin punctul de frontieră către Moldova. Au avut nevoie de ideea unor protestatari violenţi ca să dea posibilitatea jandarmeriei să acţioneze cu violenţă şi să intimideze diaspora”, a mai spus Cozmin Guşă, potrivit stiripesurse.ro.

Afaceri

De ce să alegem creme organice?

Publicat

pe

De ce să alegem creme organice

Atunci când vine vorba de sănătate și frumusețe, fiecare detaliu al ritualului de îngrijire contează. Dacă dorim cele mai bune rezultate și cât mai puține efecte secundare, cel mai recomandat este să apelăm la produse de cea mai bună calitate, cât mai naturale și la creme organice.

De cele mai multe ori suntem influențate în deciziile pe care le luăm de reclamele pe care le vedem la posturile de televiziune, prin reviste sau atunci când navigăm pe internet. Astfel se face că avem tendința de a apela la produse care au în compoziția lor și multe ingrediente care folosite pe termen lung ne pot face și rău.

Tocmai de aceea este foarte important să ne gândim serios și să luăm în calcul varianta de a folosi cât mai des și cât mai multe produse cosmetice organice. Chiar dacă prețurile de achiziție sunt un pic mai mari decât cele ale produselor standard, investiția merită din plin.

Care sunt principalele avantaje ale folosirii de produse de îngrijire și de cosmetice organice?

Printre cele mai importante aspecte menționăm:

 • în compoziția lor intră o serie de ingrediente, precum extracte naturale, uleiuri, apă de plante care sunt extrem de benefice pentru organism;

 • aceste ingrediente sunt obținute folosind o serie de tehnici și proceduri care nu dăunează mediului înconjurător;

 • ingredientele aflate în compoziție sunt extrase din plante crescute bio;

 • elementele aflate în compozitie se asimilează mult mai ușor și sunt hipoalergenice;

 • nu conțin elemente de conservare precum parabeni sau substanțe toxice pentru organism;

 • nu sunt testate pe animale și sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Acestea sunt doar o mică parte dintre avantajele pe care folosirea de creme organice și cosmetice bio le au asupra îngrijirii și sănătătății noastre.

Pentru a consulta mai multe informații și pentru a comanda online creme nutritive, accesați site-ul Rfresh.ro!

Citeste in continuare

Afaceri

Mobilă de calitate? Soluții de mobilă online din magazinul de mobilă Acaju

Publicat

pe

Mobilă de calitate? Soluții de mobilă online din magazinul de mobilă Acaju

Dacă doriți să achiziționați mobilă de calitate, la prețuri extrem de avantajoase pentru orice buzunar, atunci mobila online din magazinul de mobila Acaju este cea mai inspirată alegere. Diversitatea modelelor, variantelor și nuanțelor disponibile oferă fiecărui cumpărător posibilitatea de a găsi de fiecare dată ceva pe gustul său.

Ori de câte ori avem nevoie să achiziționăm o piesă de mobilier sau un ansamblu pentru living, dormitor, bucătarie, hol, trebuie să avem în vedere calitatea produsului și felul în care el își îndeplinește cu brio funcțiile pe o perioadă cât mai mare de timp. Chiar dacă este tentant să alergăm întotdeauna după cel mai mic preț, recomandat este să avem în vedere și factorul calitate.

Mobilă de calitate? Soluții de mobilă online din magazinul de mobilă Acaju

De ce să cumpărați o mobilă de calitate?

Acest termen se poate referi la mai multe aspecte, unul dintre ele este durabilitatea, altul ar putea fi legat de natura finisajelor și ultimul, dar nu cel de pe urmă, s-ar putea referi la funcționalitatea lui. Toate aceste trei elemente ne pot ajuta să ne bucurăm din plin de achiziția făcută.

Principalele motive pentru care să alegem mobilă de calitate ar putea fi:

 • rezistență mai mare în timp;

 • poate fi întreținută mult mai bine, evident, și dacă se folosesc soluțiile potrivite;

 • își menține nuanța și forma pentru o perioadă mai lungă;

 • elementele componente se îmbină perfect și au o estetică corespunzătoare;

 • sunt disponibile toate funcțiile prezentate în descriere.

Standardele de calitate sunt de cele mai multe ori respectate de către toți producătorii. Și nimeni nu preferă să cumpere anumite produse, la care observă defecte de îmbinare sau alte probleme de construcție. Dacă există astfel de vicii, ele implică de multe ori reduceri de prețuri. Cert este că, pentru a vă bucura de avantajele oferite de mobila achiziționată, trebuie să țineți seama mereu și de calitatea ei.

Mobilă de calitate? Soluții de mobilă online din magazinul de mobilă Acaju

De unde puteți cumpăra mobilă de calitate?

Din magazinul online Acaju.ro puteți comanda de fiecare dată doar mobilă de calitate. Cei care se ocupă de achiziții au întotdeuna grijă să pună la dispoziția clienților doar mărfuri de cea mai bună calitate, de la producători autorizați și atent selectați în acest scop.

Din acest magazin puteți alege dintr-o gamă diversificată de modele de mobilă de living sau cameră de zi, bucătarie, dormitor, hol, mobilier pentru copii, saltele, canapele și diverse accesori. Modalitatea de consultare a ofertei, posibilitatea de a vedea ușor toate datele tehnice și variantele de personalizare, comanda online, precizarea termenelor de livrare și plata la destinație sunt doar câteva dintre multiplele facilități puse la dispoziție de administratorii acestui site de vânzări online.

Mobilă de calitate? Soluții de mobilă online din magazinul de mobilă Acaju

Mobilerul pe care îl puteți găsi aici este modern, elegant și deosebit, respectând toate standardele de calitate impuse de exigențele specifice acestei industrii. În plus toate produsele beneficiază de specificații clare privind dimensiunile și materialele din care sunt confecționate.

Pentru a consulta oferta, pentru mai multe detalii privind mobilerul comercializat sau pentru a cere sfaturile unui specialist în domeniu, accesați cu încredere site-ul Acaju.ro!

Citeste in continuare

Afaceri

Greşeli în optimizarea SEO

Publicat

pe

Greşeli în optimizarea SEO

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: Greşeli în optimizarea SEO poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv19 ore inainte

“Ceea ce în urmă cum 10 zile părea un vis imposibil astăzi a devenit realitate”

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Exclusiv2 zile inainte

Dosarul TETRA, inventat de fostul procuror „Portocală” la Poliția Locală, scoate la iveală denunțurile obținute sub presiune și martori mincinoși

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Exclusiv3 zile inainte

Gata, le-am stins lumina la Frontiera!

  (Preluare National – Catalin Tache): Iata ca desi este la doar un pas sa revina la varful MAI dupa...

Exclusiv4 zile inainte

Sabin Orcan: Oligarhul Plahotniuc este agent al Serviciului de Informații Externe

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru...

Exclusiv5 zile inainte

Nașul lui Zgonea (cel cu serviciul in suflet) care are afaceri cu un fost agent GRU va conduce Masoneria Lumii

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru...

De ce să alegem creme organice De ce să alegem creme organice
Afaceri6 zile inainte

De ce să alegem creme organice?

Atunci când vine vorba de sănătate și frumusețe, fiecare detaliu al ritualului de îngrijire contează. Dacă dorim cele mai bune...

Exclusiv6 zile inainte

PROMO/MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33, Liviu Bigan si MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (III)

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/06/06/mascati-si-masonii-tepari-din-prahovavenerabilul-mason-grad-33-liviu-bigan-si-masonul-mascat-macho-de-la-politia-locala-ploiesti-petrescu-bogdan-ii/ La data de 06.06.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ” MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD...

ExclusivO săptămână inainte

Editorial/Lipsa autorității statului român

Ne plîngem că Statul nu are autoritate. Din nefericire așa este. Avand experiență , mi-am permis să creionez cîteva motive care...

ExclusivO săptămână inainte

Oare de ce era ingrijorat Dan Barna in Parlamentul European?

Oare de ce era ingrijorat  Dan Barna in Parlamentul European, cand citea stirea cu el si Ponta la cafea, stire...

ExclusivO săptămână inainte

MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33, Liviu Bigan si MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (II)

La data de 03.06.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ” MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33...

Exclusiv2 săptămâni inainte

L’Atelier Vintage – ultimele tendințe în materie de haine unicat

L’Atelier Vintage este un concept care îmbină crearea unor obiecte vestimentare unice cu cele fashion, ținuta satisfăcând doleanțele clienților noștri.L’Atelier...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Bomba/In timp ce la Bruxelles Barna si Ponta isi beau cafeaua, la Bucuresti se formeaza un nou guvern fara liberali si fara Dancila

Daca modificarea Organigramei Poliției Locale Ploiești nu a putut trece de Consiliul Local, eminenta cenusie Eugen Prună a adoptat altă...

Exclusiv2 săptămâni inainte

MAI “crapa” de deontologie profesionala/Se soilicita public demisia sefului IPJ Gorj (III)

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/05/05/mai-crapa-de-deontologie-profesionalaseful-ipj-gorj-sex-hotel-cu-amantainregistrari-audio-si-stenograme-incendiare-ii/ https://www.incisivdeprahova.ro/2019/04/22/mai-crapa-de-deontologie-profesionalaseful-ipj-gorj-sex-masina-cu-amantainregistrari-audio-si-stenograme-incendiare/ In articolul “Ministerul de Interne cu “parfum” de femeie/Amante, abuzuri si banii publici” din data de 22.04.2019, Incisiv...

Exclusiv2 săptămâni inainte

MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33 (L.B.) SI MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (I)

La data de 22.05.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Fals si uz de fals la Politia Locala Ploiesti/Mason in...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Tripleta Vaida&Pruna&Dobre/Consilierii locali nu au putut fi luați la ,, mișto”/Felicitari!

Ieri, consilierii locali au refuzat proiectul prin care Directorul Poliției Locale Ploiești, VAIDA ADRIAN, dorea schimbarea Organigramei instituție. Astfel, prin...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Renumitul avocat si consilier local, George Botez, confirma dezvaluirile noastre/La Politia Locala Ploiesti “bantuie” o crasa incompetenta!

Ieri, consilierii locali au refuzat proiectul prin care Directorul Poliției Locale Ploiești, VAIDA ADRIAN, dorea schimbarea Organigramei instituție. Astfel, prin...

Știrile Săptămânii