Connect with us

Afaceri

Ce Să Faci Dacă Prietenul Tău Necuvântător Are Nevoie De Cardiologie veterinară?

Publicat

pe

Ca și în cazul oamenilor, cardiologia veterinară este o specializare ce se ocupă cu afecțiunile legate de sistemul circulator și inima animalelor. Medicul veterinar curant pentru prietenul dumneavoastră necuvântător, cu ajutorul cardiologiei veterinare poate diagnostica și trata bolile și afecțiunile  animalelor, acolo unde este cazul.

 

Care sunt primele simptome apărute în cazul unei afecțiuni cardiace veterinare?

 • Tusea este un simptom foarte întâlnit în rândul animalelor, mai ales în cazul cățeilor. Chiar dacă poate nu realizezi din prima, pentru că va suna puțin diferit față de manifestarea acestui simptom în cazul oamenilor, dacă persistă, vei conștientiza cu siguranță, iar atunci va trebui să faceți o vizită medicului specialist.
 • Un alt simptom des întâlnit este oboseala apărută, chiar după depunerea unui efort destul de mic. Vei observa cum animalul nu mai este atât de energic și jucăuș ca înainte și chiar dacă doar se deplasează, este afectat și obosește. Și în acest caz, recomandarea noastră este să mergeți împreună la un control de rutină.
 • Ceea ce se mai poate manifesta la animale sunt dificultățile apărute atunci când respiră. Iar când vine vorba de respirație, se poate manifesta și opusul, când acesta are frecvențele respirației mult prea accelerate, denumită în termeni medicali și tahipnee.
 • Pierderea bruscă în greutate fără un motiv bine întemeiat, ca și în cazul oamenilor, nu este un semn bun pentru prietenii dumneavostră necuvântători. Medicul veterinar va putea da o explicație cu privire la acest simptom, în urma unui control.
 • Câteodată pot apărea dificultăți în mișcare care se pot confunda ușor cu paralizia, dar acest simptom apare frecvent în cazul pisicilor. În acest caz, dificultatea vine și cu o durere la atingerea membrelor.

 

Care sunt cele mai întâlnite afecțiuni sau boli cardiologice ce apar la animale?

Medicii veterinari nu numai că pot diagnostica diverse afecțiuni sau boli cardiologice, dar le și pot trata. Astfel, cele mai întâlnite afecțiuni pe zona cardioveterinară sunt:

 • Hipertensiune arterială;
 • Insuficientă cardiacă;
 • Cardiomiopatiile;
 • Aritmii cardiace;
 • Tumori cardiace;
 • Afecțiuni și boli are pericadrului;

În urma unei consultații, medicul veterinar va putea da un diagnostic în urma căruia, fie urmează un tratament medicamentos, fie o intervenție chirurgicală pentru ca animalul dumneavoastră să fie în siguranță. Dacă situația va fi gravă, el poate fi ținut sub supravegherea medicului și chiar poate fi internat în cadrul cabinetului atât cât este nevoie. În cazul unei intervenții chirurgicale, patrupedul cu siguranță va rămâne cel puțin câteva ore sub supravegherea medicului specialist sau a asistentului.

 

Care sunt cele mai utilizate metode pentru a diagnostica animalele?

Recomandarea noastră este ca la apariția oricărui simptom să mergeți la un consult de rutină la o clinica veterinară din Galați, dacă sunteți din acest oraș. Medicul va utiliza în cadrul unui control, în cazul în care ceva nu este în regulă, și alte metode pe lângă cele clasice, prin care va putea da un verdict. Acestea sunt:

 • Ecografia – se referă la folosirea ultrasunetelor pentru a vedea imagini ale inimii, într-un mod non-invaziv;
 • Electrocardiograma – asemănător cu diverse cazuri ale oamenilor, ajută la măsurarea ritmului cardiac;
 • Evaluarea tensiunii arteriale – prin care se măsoară forța care stimulează circulația sângelui prin sistemul circulator;
 • Monitorizarea Holter – cu ajutorul căreia ritmul cardiac va fi măsurat timp de 24h, cu scopul de a depista posibile anomalii;
 • Radiografia – ceea ce înseamnă efectuarea unor fotografii cu ajutorul razelor x;
 • Implantarea unui stimulator cardiac – se folosește în cazul în care tensiunea arterială este scăzută sau există aritmii la nivelul inimii.

 

 

Medicul veterinar cu competențe în cardiologie veterinară va face orice este posibil că animalul dumnevoastră să fie în afară oricărui pericol. Desigur că dumneavoastră puteți contribui la acest proces, în cazul unor afecțiuni, prin respectarea tratamentului și indicațiilor pe care specialistul vi le va împărtăși.

Asigură-i animăluțului tău de companie o viață cât mai sănătoasă. În cadrul Clinicii Veterinare Blue Heart Vet Galați by Dr. Postelnicu, ne focusam să păstrăm sănătatea fizică a animalului dumneavoastră de companie, dar nu ne putem abține să nu-l iubim și să creăm o „relație” și cu acesta.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Agentia LTS campanie SEO pentru site-ul si afacerea ta

Publicat

pe

De

SEO BUCURESTI LTS este o agenție de marketing digital specializată în furnizarea de servicii SEO și PPC pentru clienți din diferite industrii. Agenția oferă o gamă largă de servicii, inclusiv optimizare on-page și off-page, dezvoltare de conținut, creștere organică a traficului și optimizare a conversiilor.

Echipa LTS este formată din experți în marketing digital, specializați în diferite aspecte ale SEO și PPC, inclusiv analiză de date, strategie de conținut, optimizare pentru motoarele de căutare și publicitate plătită. Aceștia lucrează împreună pentru a oferi soluții personalizate pentru fiecare client.

Serviciile oferite de LTS includ:

 1. Optimizare on-page: acest serviciu se concentrează pe îmbunătățirea structurii și a conținutului site-ului web pentru a fi mai relevant pentru căutările utilizatorilor și a fi mai ușor de indexat de către motoarele de căutare.
 2. Optimizare off-page: aceasta se referă la crearea de backlink-uri de înaltă calitate de pe alte site-uri web pentru a crește autoritatea și relevanța site-ului.
 3. Dezvoltare de conținut: LTS oferă servicii de dezvoltare de conținut pentru a crea conținut optimizat pentru motoarele de căutare care este util și informativ pentru utilizatori.
 4. Creștere organică a traficului: prin aplicarea unor strategii de marketing digital personalizate, agenția ajută clienții să crească traficul organic și să își îmbunătățească poziția în motoarele de căutare.
 5. Optimizare a conversiilor: LTS ajută clienții să își îmbunătățească ratele de conversie prin optimizarea site-ului și a conținutului pentru a încuraja utilizatorii să efectueze o acțiune.
 CAMPANIE SEO LTS – OBIECTIVE

LTS se concentrează pe crearea de parteneriate pe termen lung cu clienții săi și oferă servicii personalizate în funcție de obiectivele și nevoile fiecărui client. Echipa lor de experți în marketing digital utilizează cele mai recente tehnologii și strategii pentru a oferi rezultate consistente și durabile.

Pe lângă serviciile de SEO și PPC, LTS oferă și servicii de design web, dezvoltare web și servicii de analiză avansata pentru a ajuta clienții să ia decizii corecte bazate pe date. În plus, agenția organizează și workshop-uri și training-uri pentru a ajuta clienții să înțeleagă mai bine strategiile de marketing digital și să își dezvolte abilitățile în acest domeniu.

Citeste in continuare

Afaceri

Avantajele oferite de rafturile din tablă zincată

Publicat

pe

De

rafturile din tablă zincată

În industria rafturilor metalice, rafturile din tablă zincată sunt din ce în ce mai populare. În acest articol discutăm despre avantajele oferite de rafturile din tablă zincată.

Raportul calitate/preț

Rafturile din tablă zincată sunt, în general, mai ieftine decât rafturile echivalente cu un finisaj cu vopsea epoxidică. Oțelul galvanizat este puternic și foarte durabil.

Versatilitate: de la atelier la magazin

Rafturile din tablă zincată sunt foarte versatile și pot fi utilizate în multe domenii: atelier, industrie, supermarket, săli de arhivă.

Rezistența la coroziune

Finisajul zincat protejează rafturile împotriva coroziunii. Prin urmare, puteți instala rafturile într-o încăpere umedă, cum ar fi o pivniță.

Un aspect industrial

Finisajul lucios conferă un aspect industrial interiorului dumneavoastră. Rafturile pot deveni un element decorativ, în special atunci când sunt folosite ca rafturi de magazin. Este o alternativă la tradiționalele „gondole” folosite de industria de retail.

De la rafturi ușoare la rafturi pentru paleți

De la rafturi metalice care stochează o sută de kilograme la rafturi de depozitare care pot stoca mai multe tone, tabla zincată este utilizată peste tot. Prin urmare, puteți alege un raft din tablă zincată indiferent de încărcătura care trebuie depozitată: încărcături ușoare (<500 kg), produse voluminoase (500-700 kg) sau paleți (de la 800 kg la mai multe tone).

Polivalență

Rafturile din tablă zincată sunt versatile și, prin urmare, ideale pentru multe sectoare diferite. Sunt utilizate în industrie, ateliere și chiar în magazinele alimentare.

Durabilitate

Rafturile din tablă zincată sunt compuse din fier și oțel cu un strat de zinc pentru a proteja aliajul de coroziune.

Odată galvanizat, oțelul poate rezista la coroziune timp de peste 50 de ani în medii industriale și necesită foarte puțină întreținere.

Ideale pentru toate utilizările și scopurile

Rafturile din tablă zincată pot fi utilizate pentru a depozita toate tipurile de încărcături, atât ușoare, cât și grele. De asemenea, pot fi utilizate pentru a depozita încărcături de diferite dimensiuni: mici, mari, lungi…

Instalarea se face în funcție de încărcăturile pe care trebuie să le depozitați și este adaptată la spațiul dumneavoastră de depozitare.

Cum puteți alege rafturile din tablă zincată potrivite?

Iată care sunt principalele puncte de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un sistem de rafturi galvanizate:

– Natura și cantitatea bunurilor care urmează să fie depozitate.

– Natura mediului în care se află rafturile. Acest tip de rafturi este potrivit pentru medii umede sau uscate.

– Tipul de depozitare (exterior sau interior). În acest scop, puteți alege între rafturi galvanizate la rece, pentru instalare în interior, sau rafturi galvanizate la cald, pentru instalare în exterior.

De asemenea, trebuie să vă adaptați alegerea la natura suprafeței depozitului dumneavoastră. Ar trebui să alegeți un raft simplu pentru o suprafață plană și un raft cu picioare reglabile pentru alte suprafețe.

După cum puteți vedea, rafturile din tablă zincată sunt foarte populare datorită prețului și calității lor pe termen lung.

Dacă aveți nevoie de rafturi metalice, puteţi contacta Uzina Mecanică Vâlcea şi echipa de experți se va ocupa de proiectul dumneavoastră. Suntem capabili să vă satisfacem toate nevoile în conformitate cu specificațiile dumneavoastră. Proiectăm și confecționăm mobilier metalic pentru orice spațiu. Ne adaptăm permanență la nevoile și cerințele clienților, putând realiza produse unicat care se pliază perfect necesarului oricărei activități.

Citeste in continuare

Afaceri

Descoperă brandurile de top de haine de firmă și profită de reducerile noastre exclusive pe Madora Fashion

Publicat

pe

De

haine de firma

Indiferent de preferințele tale vestimentare, nu poți nega faptul că hainele de firmă și brandurile de top sunt mereu în tendințe și la modă. Acestea nu numai că oferă o calitate superioară, ci și o atitudine sofisticată și stilizată. În acest articol, vom prezenta câteva dintre cele mai populare branduri de haine de firmă disponibile pe Madora Fashion și cum poți profita de reducerile noastre exclusive.

 

Armani Exchange, Diesel, Philip Plein, Love Moschino, John Richmond, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Napapijri, Cavalli, Levi’s, Hugo Boss, Dsquared, Guess, Desigual, Pepe Jeans, Ralph Lauren, Superdry și Lee sunt brandurile de top pe care le comercializăm pe Madora Fashion. Fiecare dintre aceste mărci este cunoscută pentru calitatea sa superioară, atenția la detalii și designul sofisticat.

 

Hainele de firmă sunt mai mult decât simple haine. Acestea sunt o afirmație a stilului și a personalității tale. Indiferent dacă îți place stilul clasic și elegant sau preferi un aspect mai urban și relaxat, brandurile de top de haine de firmă disponibile pe Madora Fashion au ceva pentru toată lumea.

 

Pe lângă stilul sofisticat și designul de înaltă calitate, hainele de firmă oferă, de asemenea, o durabilitate și o rezistență superioară față de hainele obișnuite. Acestea sunt create pentru a rezista testului timpului, astfel încât să le poți purta și să le îndrăgești ani de zile.

 

Mai mult decât atât, achiziționarea hainelor de firmă nu trebuie să fie un efort financiar major. Madora Fashion oferă reduceri exclusive pe haine de firmă și branduri de top, astfel încât să poți cumpăra piese de înaltă calitate la prețuri avantajoase. În plus, cu o gamă largă de stiluri și dimensiuni disponibile, vei putea găsi cu ușurință haine care să se potrivească nevoilor tale vestimentare.

 

În concluzie, dacă vrei să fii mereu în tendințe și să arăți impecabil, nu trebuie să cauți mai departe de brandurile de top de haine de firmă disponibile pe Madora Fashion. De la hainele casual la cele elegante, avem o selecție largă de piese de îmbrăcăminte care se potrivesc oricărui stil și personalități. Profită de reducerile noastre exclusive și începe să îți construiești garderoba de vis astăzi!

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv23 de ore inainte

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Uncategorized2 zile inainte

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat   ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează...

Uncategorized2 zile inainte

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

Uncategorized2 zile inainte

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba...

Exclusiv2 zile inainte

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Social3 zile inainte

Rochia, o piesa vestimentara atemporala

Ai fost fascinata inca din copilarie de marile prezentari de moda ale designerilor de peste hotare? Rasfoind revistele sau urmarind...

Exclusiv3 zile inainte

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusiv4 zile inainte

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusiv5 zile inainte

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

plan de călătorie plan de călătorie
Turism6 zile inainte

Ghidul călătorului: cum să îți faci un plan de călătorie perfect?

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a experimenta lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a crea amintiri...

Exclusiv7 zile inainte

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

ușile de exterior ușile de exterior
SocialO săptămână inainte

Termopanul: Soluție sigură și eficientă pentru ușile de exterior

Ușile de exterior joacă un rol cheie în ceea ce privește protejarea locuinței. Acestea sunt expuse în mod constant la...

ExclusivO săptămână inainte

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici – Ziarul Incisiv de Prahova

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

CulturăO săptămână inainte

Descopera magia fotografiei cu Lights and Tales

Esti in căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă povestea ta de dragoste sub forma unei viziuni unice? Lights...

UncategorizedO săptămână inainte

B2B Academy oferă un nou tip de serviciu în industria de marketing: Fractional AI CMO

București, 23 May 2023 – B2B Academy, divizia de coaching a NNC Services, anunță lansarea serviciului său Fractional AI CMO. Cu...

EvenimentO săptămână inainte

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare Cu cine...

Știrile Săptămânii