Connect with us

Afaceri

Se pare că a devenit o obișnuință – Capital | GalatiAzi

Publicat

pe

Selecţionerul echipei naționale, Mirel Rădoi, a făcut o serie de declarații importante, miercuri, într-o conferinţă de presă. El a mărturist că România avea nevoie de victorie pentru a avea moral înaintea meciului de fotbal cu Anglia.

“Se pare că a devenit o obişnuinţă să pierdem. Aveam nevoie de victorie pentru a avea moral înaintea meciului cu Anglia. Totuşi, rămân la părerea că nu meritam să pierdem. Am fost neinspiraţi, le-am dat spaţii, iar jucătorii de viteză ai georgienilor ne-au surprins”, a comentat acesta.

Antrenorul a făcut și o serie de comentarii legate de modul său de abordare. Acesta a spus că nu îşi va schimba principiile de la echipa naţională.

Mărturisirea cutremurătoare a lui Mirel Rădoi

“Dacă nu merge, schimbaţi-mă pe mine, eu nu îmi schimb principiile. Fac meseria din plăcere, îmi place să văd jucătorii că învaţă ceva mai mult. Îmi pare rău că nu vă mulţumesc. Poate vine unul şi vă mulţumeşte mai mult. Eu o să fac mereu aşa şi peste 20 de ani, la orice echipă voi antrena. Îmi place să joc ofensiv, poate pentru că nu am făcut-o ca jucător. Dacă nu încercăm să schimbăm ceva, mereu ne vom ascunde în spatele acelui ceva. În momentul de faţă, nu am ce să le reproşez jucătorilor, unii sunt puţini obosiţi, sunt la finalul sezonului, dar ca ambiţie şi determinare, nu am ce să le reproşez. Merită să îmi sacrific cariera de selecţioner pentru ca jucătorii să progreseze. Nu fac nimic pentru bani, decât să fac un 0-0, mai bine pierd cu 1-2”, a comentat Mirel Rădoi, în conferinţa de presă.

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, cu scorul de 2-1, de selecţionata Georgiei. Înfrângerea a avut loc într-un meci amical disputat pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Golurile au fost marcate de Ivan ’78 (România) și Mikautadze ’61, Aburjania ‘71 (Georgia).

Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, Florin Tănase (42), respectiv Kverkvelia (64). În minutul 65, Răzvan Marin a ratat o lovitură de la 11 metri.

Sursa foto: FRF.ro

Afaceri

Horoscop joi, 3 iunie! Zodia care are parte doar de ghinioane. Pierderi pe toate planurile – Capital | GalatiAzi

Publicat

pe

De

Horoscop joi, 3 iunie! Zodia care are parte doar de ghinioane. Pierderi pe toate planurile

BERBEC  Cu o conjunctură complexă, ai ceva probleme! Aşa că faci nişte manevre! Atenţie la urmări, de obicei te repezi şi pierzi din vedere viitorul. Urmează-ţi scopul, nu te lăsa tentat de mijloace! Primeşti o factură sau ai ceva de plată la fisc. Mult, mult prea mult!  Ca şi când fiscalitatea nu ar fi altceva decât o taxă de protecţie, pentru că pentru asistenţă medicală, învăţământ etc trebuie să plăteşti din greu. Astăzi, este o zi bunicică spre bună. Cosmosul te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep, încet-încet, să se materializeze.

TAUR Astăzi ai pretenţia ca lumea să se poarte frumos cu tine, să vorbească politicos şi să-ţi ofere respect. O dorinţă legitimă, mai ales dacă atitudinea ta e echivalentă. Bine faci, bine găseşti! O perioadă ceva mai complicată în care nativii şi frumoasele native din Taur se întrebă „cum să fac mai mulţi bani ?!” Dar oricât te străduieşti şi te concentrezi, lucrurile nu par să iasă după cum le-ai proiectat şi le-ai visat. Mai încearcă! Sau renunţă la planuri, dacă eşti comod şi planurile nu sunt importante pentru tine!

GEMENI Ai ocazia să te explici, să motivezi, unele dintre atitudinile şi acţiunile tale, rămase misterioase pentru cei din jurul tău. Trebuie să cooperezi, să faci echipă, ca să poţi să ai succes! Sigur că intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale. O informaţie de la nişte colegi sau prieteni adevăraţi te pune pe pista cea bună. Mercur, retrograd, în zodie, fiind de ceva vreme în apropierea Soarelui, conversaţia, tot sistemul tău de comunicare devine mai vioi şi chiar mai vesel, dacă nu chiar mai precis şi exact, dar generalităţile pe care le debitezi sunt plate şi fără originalitate.

RAC  Eşti într-o perioadă de reconstrucţie sentimentală. Domeniul sensibil, delicat, al vieţii tale! Evită stresul, enervarea, efortul, nu mânca mult şi oferă-ţi prilejuri de odihnă şi relaxare! Toată lumea pare că te iubeşte şi la serviciu, acasă, sau în oraș. Ceea ce te linişteşte şi te face să produci bani şi echilibru în anturaj. O bârfă sau un schimb mai tăios de cuvinte te face să te îndoieşti de un prieten. Totuşi, poate ar fi bine să te potoleşti şi să faci pace cu prietenul sau prietena respectivă pentru că oamenii în care poţi să ai ceva încredere devin din ce în ce mai rari.

Horoscop joi, 3 iunie! Zodia care are parte doar de ghinioane. Pierderi pe toate planurile

LEU Astăzi eşti la mijloc între dorinţa de reformă a vieţii tale profesionale şi nevoia de mai mult spaţiu vital, de mai multă libertate personală! Conjunctura mai dificilă face ca starea sănătăţii, pentru un procent dintre Lei să nu fie perfectă; nimic important, poate mici dureri, în general. În a doua parte a zilei, mai ales după ora prânzului, ai impresii ca dintr-un caleidoscop. Colorate, frumoase, interesante, dar foarte, foarte diverse şi fără legătură cu scopurile tale.

FECIOARĂ  Foloseşte ziua de astăzi pentru ordine şi disciplină! Aranjează, ordonează, clasează, înregistrează – adică dă dovadă de management performant în administrarea afacerilor personale. Mofturile şi capriciile pe care  le faci, ca să nu mai vorbim de glumele proaste şi energia pe care le risipeşti în acest scop sunt demne de o cauză mai bună. Nicio planetă în zodie, dar acest lucru nu îți face viața mai simplă.

BALANŢĂ Zi favorabilă corespondenţei, comunicării. Poate, o veste de departe. Fii mai modest în pretenţii, visuri şi dorinţe şi o să te simţi mult mai bine, pentru că o să poţi să le realizezi! Atenţie la mijloacele de transport.  Nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante. O amică din zodia Leului, un semn de foc, în orice caz, îţi este favorabilă în toate, mai puţin profesia. Nu amesteca plăcerea cu utilul. Poate că ar fi bine, dacă îţi permite punga, să faci ceva cumpărături pentru vacanță, pentru vară. Ziua de azi îţi aduce un dar neaşteptat, sau o veste bună.

SCORPION Nu trebuie să te minţi mereu că o să fie bine. Gândirea pozitivă nu înseamnă să te înşeli cu bună ştiinţă! Ai o veste proastă. Încearcă să vezi cât te afectează şi ia măsurile necesare! Dar și o veste bună care te face să fii mulţumit pentru că ţi-a confirmat intuiţia. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă, semn de foc sau de apă, te va ajuta fie la serviciu, fie în proiectele personale.

Horoscop joi, 3 iunie! Zodia care are parte doar de ghinioane. Pierderi pe toate planurile

SĂGETĂTOR   Sunt posibile unele conflicte minore, este o zi cu aspecte amestecate, dar în general favorabile. Astăzi e o zi cu o activitate densă şi o să tragi de tine toată ziua. Te poţi înviora pe seară la o discuţie veselă cu prietenii, la o terasă. Atenţie la cumpărături, la termenul de valabilitate. Se mai face lumină şi pe strada ta şi ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise şi că până la urmă viaţa, aşa cum este ea, cu bucurii şi necazuri, chiar în distopia sanitară, este plină de farmec!

CAPRICORN Astăzi nu întâlneşti o opoziţie importantă, dar principalul tău inamic este încă neîncrederea în propriile forţe. Trebuie să fii puţin mai îndrăzneţ ca să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii! Este necesar să eviţi discuţiile în contradictoriu.  Nu-ţi face griji, viitorul îţi este favorabil. Trebuie să fii isteț şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să reuşeşti să obţii acordul şi aliaţii necesari ca să-ţi serveşti interesele în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calității vieţii tale.

VĂRSĂTOR  Urmează-ţi intuiţia, prima părere, în afaceri, dar şi în dragoste. Dacă ţi se pare ceva suspect, nu insista, amână imediat, sau retrage-te. Nimic nu este ceea ce pare a fi, la prima vedere!  Nu amesteca plăcutul cu utilul! Dorinţa de schimbare şi marea plictiseală cotidiană provocată de vreme și vremuri te face să cheltuieşti prea mult. Nu promite nimănui, nimic. Nu o să te poți ține de promisiune.

PEŞTI  Astăzi simţi o mare plăcere să fii util, să ajuţi pe alţii şi astfel să te strecori neobsevat în treburile lor! Eşti aşa de curios, dar nu exagera, totul este bine când se sfârşeşte cu bine! Unele mici probleme din cauza neatenţiei şi a faptului că picioarele nu prea sunt protejate. Atenţie, mai ales la picioare, dupa cum am mai spus! Evită sandalele cu șnururi, înrăutățesc circulația picioarelor. Găsește ceva comod, din piele naturală. Dar, uită-tă bine la ce cumperi şi cât costă, nu ai credit nelimitat. 

Horoscop joi, 3 iunie! Zodia care are parte doar de ghinioane. Pierderi pe toate planurile

Citeste in continuare

Afaceri

Cetățenii și companiile trebuie să comunice simplu – Capital | GalatiAzi

Publicat

pe

De

Proiectul de digitalizare a României are toată susținerea Guvernului

Declarația a fost făcută după ce Florin Cîțu a participat, miercuri, la Palatul Victoria, la prima reuniune a Comitetului pentru e-guvernare şi reducerea birocraţiei.

„Cetățenii și companiile trebuie să comunice simplu, rapid și eficient cu instituțiile statului, să aibă o singură interfață și să nu fie plimbați de la o autoritate la alta. Acesta este mesajul pe care l-am transmis la prima reuniune a Comitetului pentru e-guvernare și reducerea birocrației, la care am participat astăzi, împreună cu mai mulți colegi din Cabinet”, a scris premierul pe pagina de Facebook a Guvernului.

Este nevoie de decizii bune și rapide

Potrivit celor spuse de Florin Cîțu, vor fi alocate fondurile necesare pentru proiectul de transformare digitală a României și va fi corelat cu PNRR.

Digitalizarea administrației și reducerea birocrației sunt priorități asumate deschis de Guvern. Mă voi implica foarte mult pentru ca lucrurile bune, îndelung așteptate de români, să se întâmple cât mai repede. Chiar mâine, în ședința de Guvern, vom aproba un document de politică publică în domeniul e-guvernării, ce va constitui foaia de parcurs a digitalizării României pentru următorii 10 ani.

Am solicitat miniștrilor să implice în acest comitet interministerial, ce va funcționa în cadrul mai multor grupuri de lucru, cei mai buni specialiști, dar și persoane cu putere de decizie. Este nevoie de decizii bune și rapide. Proiectul e-guvernare are toată susținerea Guvernului și a mea, ca prim-ministru. Vom aloca fondurile necesare pentru acest proiect de transformare digitală a României și îl vom corela cu Planul Național de Redresare și Reziliență”, a conchis Florin Cîțu.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea

Citeste in continuare

Afaceri

Campania mondială de vaccinare nu va pune capăt pandemiei. Motivul pentru care se pot răspândi variante extrem de periculoase – Capital | GalatiAzi

Publicat

pe

De

Reprezentanții G7 se vor întâlni săptămâna viitoare în Marea Britanie pentru a discuta despre strategiile de ieșire din pandemia COVID-19 și de redresarea economiei mondiale. Ne confruntăm cu provocări urgente.

Acum este foarte clar că nu va exista o redresare economică generalizată fără rezolvarea crizei de sănătate. Accesul la vaccinuri este esențial pentru ambele, potrivit la Repubblica.

Apariția unor variante extrem de periculoase

Oamenii de știință au dezvoltat numeroase vaccinuri într-un timp record. Cercetarea, dezvoltarea și producția în masă a vaccinurilor au fost posibile datorită finanțării publice și private fără precedent. Cu toate acestea, există în continuare un decalaj periculos între țările bogate și cele sărace.

În timp ce unele țări bogate vorbesc deja despre administrarea rapelurilor pentru cetățenii lor, majoritatea oamenilor din țările în curs de dezvoltare, inclusiv a lucrătorilor din domeniul sănătății aflaţi în prima linie în lupta împotriva pandemiei, încă așteaptă prima doză. Rămân în urmă națiunile cu venituri mici, care au primit mai puțin de 1% din vaccinurile administrate până acum.

Scenariul care se întrevede este din ce în ce mai mult cel al unei pandemii cu două viteze, în care țările bogate au acces la vaccinuri, în timp ce cele sărace sunt lăsate în urmă.

Distribuția inegală a vaccinurilor nu numai că lasă milioane de oameni neajutorați în fața virusului, dar favorizează și apariția unor variante extrem de periculoase care se pot răspândi în restul globului. Pe măsură ce aceste variante proliferează, chiar și țările cu programe de vaccinare în fază avansată sunt obligate să reintroducă măsuri mai stricte de sănătate publică, iar unele au impus chiar restricții de călătorie. Mai mult, pandemia în curs crește inegalitățile economice, cu consecințe negative pentru toți.

Numai că lucrurile nu trebuie să fie neapărat așa: acesta este motivul pentru care astăzi, facem un nou apel către comunitatea internațională pentru a sprijini și a pune în aplicare cu o vigoare reînnoită o strategie mai coordonată și potenţată datorită unei finanțări mai mari, pentru vaccinarea întregii lumi.

FMI a propus recent un plan care include o serie de obiective clare și intervenții practice la costuri rezonabile. Acest plan se bazează pe activitatea curentă a OMS și a partenerilor săi în cadrul inițiativei Accelerator Access to COVID-19 Tools (ACT) și COVAX, programul de acces global la vaccinuri, precum și pe activitățile Grupului Băncii Mondiale și ale numeroaselor alte instituții.

Planul, estimat la 50 de miliarde de dolari, va accelera sfârșitul pandemiei în țările în curs de dezvoltare, va reduce numărul de infecții și decese, va stimula redresarea economică și va genera o creștere a producției economice mondiale de 9 trilioane de dolari de aici până în 2025.

Un factor cheie nu doar pentru ieșirea din această pandemie, ci și în “pregătirea pentru următoarea”

În primul rând, să fim mai ambițioși și să vaccinăm din ce în ce mai repede: OMS și partenerii săi COVAX își propun ca până la sfârșitul anului 2021 să vaccineze cel puțin 30% din populație în toate țările lumii. Un procent care poate ajunge până la 40% stipulând alte acorduri și cu o creștere a investițiilor și la cel puțin 60% până în prima jumătate a anului 2022.

Pentru a atinge acest obiectiv, sunt necesare investiții suplimentare pentru țările cu venituri medii mici, cu un procent substanțial sub formă de subvenții și împrumuturi subvenționate. Pentru a vaccina mai mult și mai repede, este necesar să se doneze imediat doze de vaccin țărilor în curs de dezvoltare, concomitent cu planurile lor naționale de vaccinare, inclusiv prin COVAX. De asemenea, trebuie promovată cooperarea comercială, pentru a asigura eliminarea obstacolelor din calea fluxurilor transfrontaliere și pentru a crește aprovizionarea cu materii prime și cu vaccinuri finite.

În al doilea rând, trebuie luate măsuri pentru a reacționa prompt la orice riscuri, de exemplu apariția de noi variante care ar putea necesita administrarea unei noi doze de vaccin.

Acest lucru implică investiții în creșterea capacităților de producție a vaccinului pentru cel puțin un miliard de doze, diversificarea producției prin mutarea acesteia în regiuni care au în prezent capacitate limitată, partajarea tehnologiei și a know-how-ului, consolidarea supravegherii genomice și a lanțului de aprovizionare și dezvoltarea de urgență în caz de mutații ale virusului sau întreruperi de aprovizionare.

Toate obstacolele din calea creșterii ofertei trebuie eliminate: din acest motiv, îndemnăm țările membre ale OMC să accelereze negocierile pentru o soluție pragmatică privind proprietatea intelectuală. Unele țări cu venituri mici și medii investesc şi în capacitățile lor locale de producție, un factor cheie nu doar pentru ieșirea din această pandemie, ci și în pregătirea pentru următoarea.

În al treilea rând, potenţarea imediată a programelor de testare și urmărire, a aprovizionării cu oxigen în scopuri terapeutice și a măsurilor de sănătate publică și accelerarea administrării vaccinurilor și a inițiativei ACT Accelerator. OMS, UNICEF, Banca Mondială și Gavi fac evaluări privind starea de pregătire pentru administrarea vaccinurilor în peste 140 de țări în curs de dezvoltare și oferă finanțare și sprijin pe teren pentru campaniile de vaccinare.

Cu cât așteptăm mai mult, cu atât costurile sunt mai mari

Din cei 50 de miliarde de dolari necesari, există șanse foarte mari ca cel puțin 35 de miliarde de dolari să vină sub formă de subvenții. Guvernele G20 au trimis semnale pozitive în acest sens, recunoscând importanța alocării unei finanțări suplimentare de 22 de miliarde de dolari în 2021 inițiativei ACT Accelerator.

Este necesară o finanțare suplimentară de aproximativ 13 miliarde de dolari pentru a spori oferta de vaccinuri în 2022 și pentru a îmbunătăți procedurile de testare, protocoalele de tratament și supravegherea. Restul planului global de finanțare, sau aproximativ 15 miliarde de dolari, ar putea fi preluat de guvernele naționale cu ajutorul băncilor multilaterale de dezvoltare, inclusiv a facilității de finanțare a vaccinurilor a Băncii Mondiale de 12 miliarde de dolari.

Pentru ca planul să funcționeze, trebuie însă îndeplinite alte două condiții: viteza și coordonarea. Avem nevoie de finanțare imediată, de donații imediate de vaccin și planificare și investiții preventive imediate, şi nu de angajamente care se pot concretiza lent. Și este vital ca acest lucru să se întâmple cât mai curând posibil.

De asemenea, este necesară o acțiune globală coordonată, bazată pe transparența maximă a procedurilor de cumpărare și livrare. Succesul strategiei depinde de toate părțile implicate, de sectorul public, sectorul privat, instituțiile financiare internaționale, fundațiile și capacitatea de a se coordona între ele.

A investi 50 de miliarde de dolari pentru a ieși din pandemie ar putea fi cea mai bună utilizare a fondurilor publice pe care o vom vedea vreodată în viața noastră. Dividendul din punct de vedere al dezvoltării va fi foarte mare, cu o creștere ridicată a creșterii și a bunăstării la nivel global. Însă fereastra oportunității se închide rapid și cu cât așteptăm mai mult, cu atât costurile sunt mai mari, în ceea ce privește suferința umană și pierderile economice.

În numele celor patru organizații ale noastre, anunțăm astăzi un nou angajament de a lucra împreună pentru a crește finanțarea necesară, a accelera producția și a asigura tranzitul liber al vaccinurilor și materiilor prime peste granițe pentru a extinde semnificativ accesul la vaccinuri, pentru a îmbunătăți răspunsul la sănătate, pentru a promova economia. recuperarea și a oferi, în sfârşit, speranța de care avem nevoie.

FMI pregătește o alocare fără precedent

FMI pregătește o alocare fără precedent SDR (drepturi speciale de tragere) pentru a spori rezervele și lichiditatea membrilor săi; OMS caută finanțare pentru a satisface nevoile urgente ale Planului de pregătire strategică și de răspuns și al parteneriatului ACT Accelerator, cu COVID-19 Pool de acces tehnologic (C-TAP) însărcinat cu promovarea schimbului de cunoștințe și tehnologie.

Banca Mondială va realiza proiecte de vaccinare în cel puțin 50 de țări până la jumătatea anului și va lucra pentru a mobiliza sectorul privat pentru a crește semnificativ oferta de vaccinuri către țările în curs de dezvoltare; în final, OMC lucrează la liberalizarea lanțurilor de aprovizionare, astfel încât planul să funcționeze.

Se poate ieşi din pandemie, dar este necesară o acțiune globală. Și nu este timp de pierdut. Să ne unim forțele și să ne apucăm de treabă.

Sursa foto: Dreamstime

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

SocialO săptămână inainte

Istoria curelei din piele naturală

Societatea modernă nu acordă atenție miilor de ani și milioanelor de momente care intră în crearea de obiecte banale ingenioase...

Exclusiv2 săptămâni inainte

De fapt, pretextand PNRR-ul, vor sa va taie voua, cei activi acum, pensiile cu 50%. – Ziarul Incisiv de Prahova

Iata ca Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului – MEAT posteaza, probabil in data de 27.05.2021, pe pagina oficiala de internet...

Eveniment2 săptămâni inainte

BUCUREȘTI MALL – VITAN LANSEAZĂ CAMPANIA SHOPPING MOOD ON

 – 4000 de vouchere a 50 lei și premii lunare – București Mall – Vitan a lansat campania Shopping Mood...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Eco Burn SRL se confrunta, pe lângă incendiile produse de maini criminale …si cu atacuri (fake news) ale unor stiri false – Ziarul Incisiv de Prahova

Iata ca Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului – MEAT posteaza, probabil in data de 27.05.2021, pe pagina oficiala de internet...

Afaceri2 săptămâni inainte

Se pare că a devenit o obișnuință – Capital | GalatiAzi

Selecţionerul echipei naționale, Mirel Rădoi, a făcut o serie de declarații importante, miercuri, într-o conferinţă de presă. El a mărturist...

Afaceri2 săptămâni inainte

Horoscop joi, 3 iunie! Zodia care are parte doar de ghinioane. Pierderi pe toate planurile – Capital | GalatiAzi

Horoscop joi, 3 iunie! Zodia care are parte doar de ghinioane. Pierderi pe toate planurile BERBEC  Cu o conjunctură complexă,...

Afaceri2 săptămâni inainte

Cetățenii și companiile trebuie să comunice simplu – Capital | GalatiAzi

Proiectul de digitalizare a României are toată susținerea Guvernului Declarația a fost făcută după ce Florin Cîțu a participat, miercuri,...

Afaceri2 săptămâni inainte

Campania mondială de vaccinare nu va pune capăt pandemiei. Motivul pentru care se pot răspândi variante extrem de periculoase – Capital | GalatiAzi

Reprezentanții G7 se vor întâlni săptămâna viitoare în Marea Britanie pentru a discuta despre strategiile de ieșire din pandemia COVID-19...

Afaceri2 săptămâni inainte

Rămâne un obiectiv politic major – Capital | GalatiAzi

Iohannis vrea ca România să intre în Schengen: Rămâne un obiectiv politic major Președintele României a vorbit despre intrarea țării...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Eco Burn SRL se confrunta cu al treilea incendiu produs de maini criminale/COMUNICAT DE PRESA

Comunicat de presa In data de 02.06.2021 in jurul orei 2:30 a izbucnit un incendiu in hala incineratorului ecologic aflat...

Afaceri2 săptămâni inainte

Momente de cumpănă la Ministerul Fondurilor Europene. Trei angajați au căzut cu liftul în gol – Capital | GalatiAzi

Momente de cumpănă la Ministerul Fondurilor Europene. Trei angajați au căzut cu liftul în gol Ministrul Cristian Ghinea a povestit...

Afaceri2 săptămâni inainte

Benjamin Netanyahu va fi înlocuit azi! Israel anunță un nou Guvern – Capital | GalatiAzi

Liderul opoziției din Israel, Yair Lapid, va anunța azi că poate forma noul Guvern. Beniamin Netanyahu e inculpat în mai multe...

Afaceri2 săptămâni inainte

Nu există nicio problemă la pensii – Capital | GalatiAzi

Marcel Ciolacu susține că nu există “o problemă” legată de sistemul de pensii, el acuzând Guvernul de lipsă de “coerenţă”...

Afaceri2 săptămâni inainte

Să dărâmăm acest dezastru național – Capital | GalatiAzi

Marcel Ciolacu vrea să-l demită neapărat pe Cîțu: Să dărâmăm acest dezastru național Marți seara, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a...

Afaceri2 săptămâni inainte

Autoritățile din Ungaria lucrează pentru a continua reducerea de impozite. Măsura, un ajutor pentru tinerii aflați la început de drum | GalatiAzi

Autoritățile din Ungaria lucrează pentru a continua reducerea de impozite Ministrul maghiar al Finanțelor, Mihály Varga, a explicat că scutirea...

Afaceri2 săptămâni inainte

Pe ce loc se află România în UE în ceea ce privește vaccinarea? Alexandru Rafila vine cu ultimele date – Capital | GalatiAzi

Pe ce loc se află România în UE în ceea ce privește vaccinarea? Alexandru Rafila vine cu ultimele date Potrivit...

Știrile Săptămânii